Vanzare

Vanzare
4.8 (96.17%) 47 vote[s]

Esti in cautarea unei locuinte sau vrei sa faci o investitie? Cauta in lista noastra de apartamente si garsoniere de vanzare. Oferte imobiliare de vanzare in Bacau.

Apartamente  si garsoniere de vanzare in Bacau

Sorteaza dupa
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

Apartament 2 decomandate Republicii

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada Republicii la etajul 4 din 8 (bloc cu lift), bloc construit in 1980. Apartamentul este foarte bine compartimentat, prevazut cu 2 balcoane si este orientat catre SUD, beneficiati de lumina soarelui pe taota durata zilei. Locuinta este pregatit pentru renovat la interior.
€34,900

Aleea Ghioceilor, et.3, decomandat, 2 balcoane

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Bazinului de Inot, la etajul 3 din 4. Apartamentul este foarte bine compartimentat, cu hol mare patrat la intrare, bucatarie spatioasa, baie prevazuta cu geam, iar fiecare camere cu iesire pe balcon propriu ( 2 balcoane). Zona este foarte buna, cu vecini linistiti si foarte multa verdeata.
€37,500

Alecu Russo , 2 camere Renovat Complet

Alecu Russo

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
1Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Alecu Russo, la parter.
€33,900

3 decomandate - Republicii - Renovat Complet

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Republicii - Narcisa, la etajul 4 intr-un bloc stradal. Apartamentul a fost renovat in totalitate ( schimbate toate instalatiile, tamplaria, etc), dispune de centrala termica proprie, izolatie termica, usi de interior schimbate, etc. Finisajele sunt de cea mai buna calitate.
€55,000

Garsoniera conf.1, Arena MALL - Mobilat si Utilata

Nord

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera confort 1, situata in zona Arena MALL pe strada Primaverii, intr-un bloc construit in 1983, la etajul 4 acoperita cu pod construit ( se poate folosi pentru depozitare). Locuinta este mare si spatioasa are o suprafat utila de 33 mp la care se adauga suprafata balconului de 6 mp.
€28,500

Apartament 2 camere Cora renovat

Cora

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Cora, la etajul 4 acoperit cu sarpanta, intr-un bloc dat in folosinta in 1979. Apartamentul a fost renovat complet de catre proprietari, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie termica, instalatii refacute, parchet in camere, usi schimbate, etc.
€38,900

3 camere, et.1, 110 mp, bloc 2011

Orizont

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament deosebit, cu 3 camere, decomandate, situat in zona Narcisa, intr-un bloc construit in 2011, la etajul 1. Apartamentul dispune de finisaje de calitate ( facute de proprietar ), este renovat complet, cu mare atentie la detalii, dispune de absolut toate imbunatatirile si este prevazut cu 2 grupuri sanitare.
€74,900

Apartament 3 camere Tic Tac - Stadionului

Tic Tac

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate situat pe strada Stadionului, la etajul 4. Apartamentul are o suprafata de 50 mp, este izolat la exterior si pe bloc, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi interioare schimbate din termopan, baie renovata cu cabina de dus si cu geam pentru aerisire. Zona este buna la 1 minut distanta de KAUFFLAND, CORA, etc.
€34,900

Parcul Catedralei, apartament 4 camere - 110 mp

9 Mai

3Bedroom(s)
In zonaParking(s)
18Picture(s)
Ti-ai dorit sa locuiesti in inima orasului Bacau? Ai avut impresia ca aprtamentul tau nu este destul de spatios?Acum ai ocazia sa te muti in centrul orasului, intr-un apartament exceptional, amplasat intr-un bloc construit in 1993, vis-a-vis de Parcul Catedralei.
€84,900

Apartament 2 camere Ultracentral Mobilat si Utilat

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona ultracentrala, pe Bulevardul Unirii, vis-a-vis de Parcul Catedralei, intr-un bloc construit in 1983.
€55,900

Apartament 2 camere decomandate

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona de SUD a orasului, mai exact pe strada Republicii ( cu vedere la bulevard), intr-un bloc construit in 1980. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de un balcon imens pe toata lungimea apartamentului, unde a fost mutata zona de gatit, practic fiind transformat intr-un apartament cu 3 camere.
€38,500

Apartament 2 camere decomandate

Banca Nationala

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Banca Nationala mai exact zona Martiri la praterul unui bloc cu 4 etaje construit in 1988. Apartamentule ste bine compartimentat cu camere mari si spatioase, are o suprafata utila de 50 mp, dispune de centrala termica proprie si tamplarie din PVC cu geam din termopan.
€41,900
110 Results returned.Per Page

Nu ai gasit ce cautai? Cauta apartamente de vanzare in complexuri rezidentiale NOI din Bacau.

Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri NOI

Vezi Apartamente cu 2 camere de Vanzare

Apartamente si garsoniere de vanzare

Apartamente is garsoniere de vanzare in Bacau
product image
Evaluare
1star1star1star1star1star
Evaluare clienti
3.5 based on 10 votes
Brand Name
Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau
Imobile
Apartamente si garsoniere

Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory