Vanzare

Vanzare
4.8 (96.41%) 39 votes

Esti in cautarea unei locuinte sau vrei sa faci o investitie? Cauta in lista noastra de apartamente si garsoniere de vanzare. Oferte imobiliare de vanzare in Bacau.

Apartamente  si garsoniere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

Mioritei, 3 camere, et.3, renovat

Centru

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in zona Restaurantului Miorita, la etajul 3 din 3.
€42,000

Apartament 2 camere, et.3, Ultracentral

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Apartament Investite pentru InchiriereVa propunem spre vanzare;- apartament cu 2 camere zona Ultracentrala - etaj 3/4 - centrla termica proprie - tamplarie din PVC cu geam din termopan - izolat la exterior - bucatarie si baie renovate - geam la baie pentru aerisire - suprafata Utila de 46 mp - parchet in camere - zona excelenta - KM 0 Potential chirie: 200 euro lunar - foarte usor de inchiriat
€31,500

Apartament 2 camere decomandate, et.2, Piata Mioritei

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Pietei Miorita, intr-un bloc construit in 1981, la etajul 2. Apartamentul este foarte bine pozitionat, pe mijlocul blocului, compartimentat clasic cu hol mare dreptunghiulat cu acces in toate camerele, bucatarie mare care poate fi largita prin demolarea celor 2 boxe din lateral, si ambele camere prevazute cu balcoane.
€41,900

3 decomandate, Lux, mobilat si utilat 2019

Nord

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament exclusivist, cu 3 camere, situat in zona de Nord a orasului, la parterul unui bloc construit in 1985.
€72,900

2 camere, et.2 - Centru - Casa de Cultura

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Casei de Cultura la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje. Zona este excelenta atat de locuit cat si si pentru investitii imobiliare fiind usor de inchiriat. Apartamentul are unele imbunatatiri moderne cum ar fi centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie,etc. Suprafat utila a imobilului este de 46.
€35,000

4 decomandate,et.2, Cora

Cora

3Bedroom(s)
10Picture(s)
Oferta unica !!!- apartament 4 camere decomandate de vanzare in zona Cora - situat la etajul 2 din4 - suprafata de 77 mp util plus 2 balcoane mari (96 mp construiti) - modernizat - dispune de centrla termica proprie, tampalrie din PVC cu geam din termopan, parchet incamere, usi interioare schimbate, instalatie elecrica refacuta.
€61,500

2 decomandate - Energiei

Energiei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Energiei, intr-un bloc construit in 1984. Apartamentul este foarte bine compartimentat, situat la etajul 4 si acoperit cu pod de tip sarpanta, este prevazut cu un balcon mare de 6 mp, inchis cu termopan ( camera poate fi marita ), bucatarie dreptunghiulara mare.
€35,900

2 decomandate, et.1 - 9 Mai - Centru

9 Mai

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona ultracentrala, pe strada 9 Mai, la etajul 1. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de hol mare la intrare cu boxe ( care pot fi demolate sau transformate in dressing ), pozitionat pe mijlocul blocului ( are un confort termic foarte bun ) si este orientat catre Est si Vest.
€35,500

3 camere renovat - Piata Mioritei

Mioritei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
16Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate situat in zona Pietei Miorita, pe strada Logofat Tautu la parter.
€46,900

3 decomandate, et.1, 90 mp, bloc 2008

Republicii (URA)

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
12Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Ura, intr-un bloc construit in 2008, la etajul 1. Apartamentul are o suprafata mare de aproximativ 90 mp, este prevazut cu 2 grupuri sanitare si se vinde cu o boxa la subsol in proprietate. In fata blocului a fost amenajat un parculet cu loc de joaca pentru copii.
€64,900

Penthouse Ultracentral, LUX,

Centru

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
17Picture(s)
Pentru cunoscatori. Vrei sa locuiesti in inima orasului Bacau intr-un apartament exclusivist?Va propunem spre vanzare un Penthouse situat in zona ultracentrala, cu vedere la strada Mihai Viteazu, la etajul 7.
€61,000

2 camere, renovat, et.1, Milcov - Petrom

Alecu Russo

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Milcov, langa Peco Petrom si Scoala Ion Luca, pe al 2-lea rand de blocuri, fiind ferit de traficul intens stradal. Zona este foarte buna cu magazina, statie de autobuz, scoli si gradinite, locuri de parcare si gradini cu verdeata.
€30,000
106 Results returned.Per Page

Nu ai gasit ce cautai? Cauta apartamente de vanzare in complexuri rezidentiale NOI din Bacau.

Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri NOI

Vezi Apartamente cu 2 camere de Vanzare

Apartamente si garsoniere de vanzare

Apartamente is garsoniere de vanzare in Bacau
product image
Evaluare
1star1star1star1star1star
Evaluare clienti
4 based on 5 votes
Brand Name
Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau
Imobile
Apartamente si garsoniere

Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory