Vanzare

Vanzare
4.7 (94.81%) 27 votes

Esti in cautarea unei locuinte sau vrei sa faci o investitie? Cauta in lista noastra de apartamente si garsoniere de vanzare. Oferte imobiliare de vanzare in Bacau.

Apartamente  si garsoniere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

3 semidecomandate, Stadionului

Tic Tac

2Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat pe strada Stadionului la parter. Apartamentul dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, usi schimbate, etc. Bucataria este mare. Se vinde mobilat partial. Pretul este usor negociabil.
€31,999

3 decomandate zona Alexandru cel Bun - Cora

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
Va propunems pre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Alexandru cel Bun - Cora, intr-un bloc construit in 1981, la etajul 4, acoperit complet cu mansarda construita.
€49,999

2 decomandate, Republicii - Bila

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
16Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona URA pe strada Republicii, langa fosta BILLA, actualul CARREFOUR. Apartamentul este situat intr-un bloc renovat nou, cu lift nou montat, la etajul 5 din 7, bloc construit in 1984. Nu este cu vederea la strada principala fiind ferit de zgomotul intens stradal.
€37,900

2 decomandate, et.1, mobilat si utilat, Milcov

Milcov

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Milcov in zona Bazarului, intr-un bloc construit in 1981, la etajul 1. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de centrala termica proprie, renovari multiple la interior, tamplarie din PVC cu geam din termopan, etc. Imobilul este prevazut cu apa trasa separat direct de la canalizare.
€45,990

2 camere, et.2, Miron Costin - renovat

Zimbru

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunems pre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Miron Costin, la etajul 2. Apartamentul a fost recompartimentat intr-un apartament cu 3 camere, fiind mutata zona de gatit pe balcon. Pentru depozitare si uscatul hainelor, proprietarii au acces la uscatorul comun de pe casa scarii, de pe fiecare etaj, iar la subsolul blocului dispun de boxa.
€38,800

Orizont, 2 camere, Renovat

Orizont

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in zona Orizont, in stanga Podului de la Narcisa, la etajul 4, acoperit cu sarpanta nou construita.
€29,000

2 decomandate, et. 3/4 Cornisa - Hanovra

Cornisa

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat la etajul 3 din 4, pe strada Cornisa Bistritei, langa Restaurantul Hanovra. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de un hol larg la intrare, cu 2 dressinguri, sufragerie mare cu acces la balconul de 8mp, care se intinde pe suprafata sufrageriei si a dormitorului.
€40,900

3 decomandate,renovat, Gara

Gara

2Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Garii, la partererul unui bloc construit in 1983. Apartamentul este foarte bine compartimentat, renovat modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, usi interioare schimbate, 2 bai, etc.
€56,990

Garsoniera Narcisa-Aviatori -Mobilata si Utilata

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata pe strada Aviatori, in zona Narcisa, la parterul unui bloc cu 3 etaje. Garsoniera este mare si spatioasa, dispune de baie proprie, bucatarie, camera mare, si se vinde mobilata si utilata. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
€15,500

2 decomandate, et.2, Orizont - Mobilat

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Orizont, la etajul 2 din 4, intr-un bloc construit in 1981. Apartamentul este foarte bine compartimentat, renovat recent, dispune de centrala termica proprie, templarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, usi schimbate, parchet, etc.
€49,990

2 decomandate, Ultracentral

Centru

1Bedroom(s)
8Picture(s)
Oferta Lunii Septembrie !!! - 2 decomandate ULTRACENTRAL - Pret de Garsoniera!!! Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona ultracentrala, pe Bulevardul Unirii, langa Parcul Catedralei, la etajul 4 intr-un bloc construit in 1983.
€35,900

3 decomandate, zona Energiei, etaj 1

Energiei

2Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Energiei, langa LIDL, la etajul 1 intr-un bloc construit in 1982. Apartamentul este foarte bine compartimentat, cu balcon lung la bucatarie si sufragerie, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi schimbate, parchet in camere, etc.
€57,000
131 Results returned.Per Page

Nu ai gasit ce cautai? Cauta apartamente de vanzare in complexuri rezidentiale NOI din Bacau.

Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri NOI

Oferte apartamente de vanzare in Bacau. Cauta imobile

Oferte de apartamente si garsoniere de vanzare in Orasul Bacau.

Vezi Apartamente cu 2 camere de Vanzare

Apartamente is garsoniere de vanzare in Bacau
product image
Evaluare
1star1star1star1star1star
Evaluare clienti
3.5 based on 4 votes
Brand Name
Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau
Imobile
Apartamente si garsoniere

Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory