Apartamente 3 camere de vanzare

Apartamente 3 camere de vanzare
4.8 (95.74%) 141 votes

Cele mai bune oferte cu apartamente 3 camere de vanzare. Vezi toate ofertele cu apartamente  3 camere de vanzare in Bacau.

Apartamente 3 camere de vanzare in Bacau

Sorteaza dupa
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

Apartament 3 camere, Mioritei

Mioritei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, semi-decomandate, situat pe strada Mioritei, vis-a-vis de Restaurantul Miorita . Apartamentul ere o suprafata generoasa, de 60 mp utili, la care se adauga suprafata balconului. Locuinta este amplasata la etajul 4, intr-un bloc din 1978, pozitionata pe mijlocul blocului.
€49,900

Milcov, et.1, 55 Mp

Milcov

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere situat pe strada Milcov, capatul din Orizont, la etajul 1. Apartamentul este semidecomandat si dispune de multiple imbunatatiri: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet, etc. Baia este prevazuta cu geam pentru aerisire. Apartamentul are o suprafata de 55 mp. Curat si ingrijit.
€39,500

3 Decomandate, et.2, NORD

Nord

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Nord, pe strada 22 Decembrie intersectie cu Iosif Cocea, la etajul 2 din 4 intr-un bloc construit in 1983.
€66,900

Cornisa, 3 decomandate, parter

Cornisa

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Cornisa, la parterul unui bloc bara (la plombe-bloc cu 4 etaje). APartamentul a fost renovat complet, dispune de absolut toate imbunatatirile dintre care enumeram aici: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izloatie la exterior, apa si canalizare separata, 2 bai renovate, etc.
€59,500

3 decomandate - Republicii - Renovat Complet

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Republicii - Narcisa, la etajul 4 intr-un bloc stradal. Apartamentul a fost renovat in totalitate ( schimbate toate instalatiile, tamplaria, etc), dispune de centrala termica proprie, izolatie termica, usi de interior schimbate, etc. Finisajele sunt de cea mai buna calitate.
€55,000

Apartament 3 camere, et.2, Narcisa, renovat complet

Republicii (URA)

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat in zona Narcisa, lae tajul2 intr-un bloc turn, prevazut cu lift. Apartament a fost renovat modern complet, ras de la placa, schimbata instalatia electrica si sanitara, montata tamplarie nou din PVC cu geam din termopan, facuta izolatie la exterior, montate usi noi, gresie, fainata, parchet, etc.
€38,900

Apartament 3 camere Tic Tac - Stadionului

Tic Tac

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate situat pe strada Stadionului, la etajul 4. Apartamentul are o suprafata de 50 mp, este izolat la exterior si pe bloc, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi interioare schimbate din termopan, baie renovata cu cabina de dus si cu geam pentru aerisire. Zona este buna la 1 minut distanta de KAUFFLAND, CORA, etc.
€34,900

Apartament 3 camere decomandate, et.1, Bistrita Lac

Bistrita Lac

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
1Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in cartierul EXCLUSIVIST Bistrita Lac, intr-un bloc contruit in 1983.Apartamentul este la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje, pozitionat pe mijlocul blocului, izolat pe exterior, cu centrala termica proprie, tamplarie din lemn cu geam din termopan. Are un confort termic foarte bun.
€56,900

Apartament 3 camere Orizont

Orizont

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Orizont, la strada principala. Apartamentul este foarte bine pozitionat, pe mijlocul blocului, orientat Est-Vest, cu centrala termica proprie cu instalatie pe cupru, tampalrie din PVC cu geam din termopan, este acoperit cu sarpanta (pod) nou construit, si prevazut cu 2 grupuri sanitare.
€47,800

Mioritei, 3 camere, et.3, renovat

Centru

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in zona Restaurantului Miorita, la etajul 3 din 3.
€42,000

3 decomandate, Lux, mobilat si utilat 2019

Nord

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament exclusivist, cu 3 camere, situat in zona de Nord a orasului, la parterul unui bloc construit in 1985.
€72,900

3 camere renovat - Piata Mioritei

Mioritei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
16Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate situat in zona Pietei Miorita, pe strada Logofat Tautu la parter.
€46,900
33 Results returned.Per Page

Apartamente de vanzare in blocuri noi

Apartamente 3 camere de vanzare Bacau


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory