Apartamente 3 camere de vanzare

Cele mai bune oferte cu apartamente 3 camere de vanzare. Vezi toate ofertele cu apartamente  3 camere de vanzare in Bacau.

Apartamente 3 camere de vanzare in Bacau

Sorteaza dupa
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

Parcul Catedralei, 3 camere, 79 mp, boxa subsol, 2 balcoane

9 Mai

2Bedroom(s)
15Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in Pacul Catedralei, zona Ultracentrala, intr-un bloc construit in 1994, la etajul 4 din 9. Apartamentule ste foarte bine compartimentat, are o suprafata utila de 74 mp, la care se adauga suprafata a 2 balcoane.
€64,500

3 camere, et.2, Milcov - Renovat

Milcov

2Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cochet, cu 3 camere semidecomandate, situat pe strada Milcov, la etajul 2 din 4. Apartamentule este renovat complet, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, instalatie electrica refacuta, izolatie la exterior si la interior, usi de interior schimbate, parchet in camere, gresie si faianta, etc.
€36,700

3 decomandate Carpati-Piata Sud

Tic Tac

2Bedroom(s)
10Picture(s)
Vrei sa-ti renovezi locuinta dupa propriul gust? Cauti un apartament intr-o zona buna?Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat pe strada Carpati, in imediata apropiere a Pietei Sud, Spitalului Judetean Bacau, Univesitatea Vasile Alecsandri, etc.
€48,900

3 decomandate, LUX, Zona NORD

2Bedroom(s)
19Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona de Nord a orasului, pe strada Calugareni, la parterul ( INALT ) unui bloc construit in 1985. Apartamentul a fost renovat in totalitate de catre proprietar, ras pana la placa si refacut complet cu maetriale de cea mai buna calitate.
€63,500

3 decomandate, et. 2, Mobilat - Alecu Russo - Cornisa

Alecu Russo

2Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat pe strada Alecu Russo - Cornisa, la etajul 2 intr-un bloc prevazaut cu lif. Apartamentul este renovat modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, prevazut cu 2 balcoane ( 1 la sufragerie si unul la bucatarie ). Apartamentul se vinde mobilat complet.
€51,900

Mioritei, 3 camere, et. 2

Mioritei

2Bedroom(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, semi-decomandate, situat in zona Mioritei, vis-a-vis de Profi si Restaurantul Miorita, la etajul 2 din 4. Apartamentul este ideal pentru o familie tanara care vrea sa-l renoveze modern dupa propriul gust. Bucataria poate fi marita prin demolarea celor 2 boxe. Este debransat de la termoficare deci se poate monta centrala termica fara probleme.
€36,500

3 decomandate, et.1, Bloc 2008

Orizont

2Bedroom(s)
23Picture(s)
Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita, situata in zona Orizont - Letea, zona rezidentiala, cu constructii noi si case independente de locuit. Locuinta este amplasata intr-un bloc construit in anul 2008, la etajul 1 din 4 si beneficiaza de loc privat de parcare ( cumparat de proprietar cu acte ).
€68,900

Apartament 3 camere, et.2, Mioritei

Mioritei

2Bedroom(s)
16Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat in zona Mioritei, vis-a-vis de Profi, in spatele Postei. Zona este foarte buna la 2 minute distanta de centrul orasului, Arena MALL, Piata Mioritei, Profi, Scoala Gen. Mihai Dragan, Gradinita Raza de Soare, etc. Apartamentul este la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje, si este orientat catre apus.
€39,900

Apartament 3 camere, Mioritei

Mioritei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, semi-decomandate, situat pe strada Mioritei, vis-a-vis de Restaurantul Miorita . Apartamentul ere o suprafata generoasa, de 65 mp utili, la care se adauga suprafata balconului. Locuinta este amplasata la etajul 4, intr-un bloc din 1978, pozitionata pe mijlocul blocului.
€57,000

3 Decomandate, et.2, NORD

Nord

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Nord, pe strada 22 Decembrie intersectie cu Iosif Cocea, la etajul 2 din 4 intr-un bloc construit in 1983.
€66,500

Cornisa, 3 decomandate, parter

Cornisa

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Cornisa, la parterul unui bloc bara (la plombe-bloc cu 4 etaje). APartamentul a fost renovat complet, dispune de absolut toate imbunatatirile dintre care enumeram aici: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izloatie la exterior, apa si canalizare separata, 2 bai renovate, etc.
€58,700

3 decomandate - Republicii - Renovat Complet

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Republicii - Narcisa, la etajul 4 intr-un bloc stradal. Apartamentul a fost renovat in totalitate ( schimbate toate instalatiile, tamplaria, etc), dispune de centrala termica proprie, izolatie termica, usi de interior schimbate, etc. Finisajele sunt de cea mai buna calitate.
€55,000
27 Results returned.Per Page

Apartamente de vanzare in blocuri noi

Apartamente 3 camere de vanzare Bacau


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory