Apartamente 3 camere

Apartamente cu 3 camere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

3 semidecomandate, et.2 Narcisa

Republicii (URA)

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare: - apartament cu 3 camere situat in zona Narcisa - etajul 2 din 4 - pozitionat pe mijlocul blocului si orientat catre EST - izolat recent la exterior (are un confort termic foarte bun) - tamplarie din PVC cu geam din termopan (inclusiv balconul inchis cu termopan) - baie renovata prevazuta cu geam pentru aerisire - suprafata de 53 mp
€32,700

3 camere, Gara, curat si ingrijit

Gara

2Bedroom(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat in zona Garii, vis-a-vis de fostul Comisariat, la etajul 4. Apartamentul are o suprafata utila de 54 mp la care se adauga suprafata balconului, este curat, cu peretii drepti si este pregati pentru a fi renovat de catre viitorii proprietari.
€34,900

3 camere, renovat modern, semimobilat - Zona Comisariat - Gara

Gara

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, semidecomandate, situat in zona fostului Comisariat, la gara, pe strada Avram Iancu, la etajul 4. Apartamentul este renovat modern, cu finisaje de calitate, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, usi la interior schimbate, parchet, gresie si faianta, etc.
€44,500

3 decomandate cu extindere - Adriatica - Visinului

Cora

4Bedroom(s)
In zonaParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat la parter, pe strada Aleea Visinului, in zona Cora- Adriatica. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de 2 grupuri sanitare, balcon mare pe lungimea sufrageriei si a bucatariei, iar pe lungimea dormitoarelor a fost construita o extindere mare de aproximativ 25 mp, cu iesire in gradina din spatele blocului.
€63,000

3 decomandate, et,2, Mioritei, 2 balcoane

Mioritei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat pe strada Mioritei, la etajul 2 din 4, intr-un bloc construit in 1982. Zona este excelenta, la 1 minut de centru, langa Profi si Piata Mioritei, scoli si gradinite, etc. Apartamentul este foarte bine compartimentat, cu bucatarie mare si un balconas la bucatarie, si un al doilea balcon este pozitionat la sufragerie.
€47,900

3 decomandate, et 3, Banca Nationala, centrala termica

Banca Nationala

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Agentia Imobiliara Group Imob va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandata , situat la etajul 3 in zona intersectie strazilor Banca Nationala cu Mioritei.Zona foarte buna , in apropierea pietei Miorieti, Profi, statii de autobuz,scoli , gradinite.Apartamentul dispune de centrala termica, tamplarie PVC, baie prevazuta cu geam pentru aerisire,hol mare patrat si camere spatioase.
€51,990

3 semidecomandate, Stadionului

Tic Tac

2Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat pe strada Stadionului la parter. Apartamentul dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, usi schimbate, etc. Bucataria este mare. Se vinde mobilat partial. Pretul este usor negociabil.
€31,999

3 decomandate zona Alexandru cel Bun - Cora

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
Va propunems pre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Alexandru cel Bun - Cora, intr-un bloc construit in 1981, la etajul 4, acoperit complet cu mansarda construita.
€49,999

3 decomandate,renovat, Gara

Gara

2Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Garii, la partererul unui bloc construit in 1983. Apartamentul este foarte bine compartimentat, renovat modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, usi interioare schimbate, 2 bai, etc.
€56,990

3 decomandate, zona Energiei, etaj 1

Energiei

2Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Energiei, langa LIDL, la etajul 1 intr-un bloc construit in 1982. Apartamentul este foarte bine compartimentat, cu balcon lung la bucatarie si sufragerie, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi schimbate, parchet in camere, etc.
€57,000

3 camere, et.3 - Narcisa

Republicii (URA)

2Bedroom(s)
8Picture(s)
Va propunem psre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate situat in zona Narcisa la etajul 3 din 4. Apartamentul este renovat modern, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, usi schimbate, etc. Este liber si poate fi vizionat oricand.
€35,000

3 decomandate, Cornisa, renovat complet

Cornisa

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decoamndate, situat in zona cornisa la etaj superior ( etajul 10). Apartamentul a fost renovat complet in urma cu cativa ani, dispune de centrale termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, usi de interior schimbate, parchet, gresie, fainata, etc. Nu ami necesita investitii majore.
€45,900
32 Results returned.Per Page

Apartamente de vanzare in blocuri noi

Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.