Apartamente 3 camere

Apartamente cu 3 camere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

3 decomandate cu extindere - Alecu Russo

Alecu Russo

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat la parter, pe strada Alecu Russo. Apartamentul beneficiaza de o extindere mare de 10 mp facut cu acte si intabulata. Imobilul este in curs de renovare, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet, etc. Pentru mai multe detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati.
€45,989

3 decomandate,et3, Bistrita Lac

Bistrita Lac

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
12Picture(s)
Cauti sa te muti in cel mai exclusivist cartier din Bacau? Atunci noi avem solutia pentru tine!!! OFERTA EXCLUSIVA - Agentia imobiliara GROUP IMOB Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Bistrita Lac, mai exact pe strada Valea Alba, intr-un bloc construit in 1983, la etajul 3 din 4.
€52,900

Bloc 2015, 3 decomandate-semimobilat

Centru

2Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat intr-un bloc construit in 2015, la etajul 2. Blocurile au fost construite cu simt de raspundere si cu materiale de cea mai buna calitate, sunt prevazute cu lift propriu, finisajele sunt premium. Zona este buna, la intrarea in oras, langa Podul de la Serbanesti.
€70,000

3 semidecomandate, etaj 1, Cornisa

Cornisa

2Bedroom(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandat, situat in zona Cornisa,la etajul 1 unui bloc cu 4 etaje.Apartamentul dispune de o suprafata generoasa de 64 mp.Zona este linistita, cu multa verdeata si vecini buni, spatii de joaca pt copii, scoli si gradinite in apropiere.
€43,500

Bistrita Lac - Vile 100 mp 3 camere

Bistrita Lac

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in cartierul exclusivist Bistrita Lac, la vile. Apartaemtnul este situat la etajul 2, dispune de o suprafata de aproximativ 100 mp, din care in jur de 85 mp utili, 2 bai, balcon gen terasa, boxa la subsol si spatiu de depozitare la mansarda vilei.
€75,900

3 Camere, KM "0" - ULTRACENTRAL, Bloc fara Bulina

Centru

2Bedroom(s)
11Picture(s)
COMISION "0" (ZERO) LA CUMPARARE !!! Nu pierdeti ocazia de a locui in inima orasului Bacau !!! OCAZIE UNICA !!! Va propunem spre vanzare un apartametn cu 3 camere semidecomandate, situat in zona ultracentrala, pe strada Marasesti. Zona este deosebita, la 1 minut distanta de absolut orice punct de interes, cu vecini deosebiti, locuri de parcare pentru riverani, etc.
€43,500

3 decomandate, bloc 2018, Centru

Centru

2Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona centrala, intr-un bloc finalizat in 2018, la etajul 5, prevazut cu lift. Apartamentul dispune de finisaje de cea mai buna calitate, totul fiind nou. Apartamentul a fost personalizat, dispune de dressing cu instalatie trasa pentru masina de spalat, baia mica prevazuta cu dus, aer conditionat, etc.
€78,500

3 decomandate Lux, Stefan cel Mare

Nord

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat pe strada Stefan cel Mare, intr-un bloc construit in 1990.
€59,500

3 Decomandate Bistrita Lac, renovat

Bistrita Lac

2Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Bistrita Lac ( cartier exclusivist), intr-un bloc construit in 1984.
€59,900

3 camere, extindere, Energiei

Energiei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament situat in zona Energiei, la parterul unui bloc construit in 1983. Apartamentul a fost modificat, fiind transformat in apartament cu 3 camere si este prevazut cu o extindere mare unde a fost mutata zona de luat masa.
€47,900

3 decomandate, Stefan cel Mare, et. intermediar

Nord

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat pe strada Stefan cel Mare, intr-un bloc construit in 1991. Apartamentul nu dispune de nici o imbunatatire deci poate fi amenajat de viitorul proprietar dupa propriul gust. Zona este excelenta, la 1 minut distanta de Arena Mall, Billa, statii de autobuz, Selgros, etc.
€41,900

3 decomandate, Stefan cel Mare

Nord

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
12Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat la parter, pe strada Stefan cel Mare, intr-un bloc construit in 1987. Apartamentul este stradal, poate fi transformat cu usurinta in spatiu comercial, cabinet, birouri, etc.
€52,900
33 Results returned.Per Page

Apartamente de vanzare in blocuri noi

Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.