Case/Vile

Case si Vile de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

Vila cocheta in Lilieci-Gheraiesti

Centru

3Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
18Picture(s)
Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita situata in Lilieci, la 350 de metri distanta de bariera de la Gheraiesti. Proprietatea nu este situata la strada principala, este pe al doilea rand de case, fiind ferita de traficul intens stradal.
€64,900

Casa de vanzare Narcisa-ANL

Republicii (URA)

2Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare o casa situata in zona Narcisa (langa cartierul ANL), zona linistita, doar cu case si vile.
€64,900

Casa Itesti, 2200 mp teren, vand sau schimb cu apartament sau garsonie

Bacau

4Bedroom(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare ( sau schimb cu apartament sau garsoniera cu cineva care vrea sa se mute la curte) o casa situata in Itesti, la 15 km distanta de Bacau. Casa a fost construita in 2007, este pe structura de beton cu preti din boltari din BCA, are 4 camere, aproximativ 100 mp suprafata, plus anexe gospodaresti (beci) etc. Apa este treasa de la retea. Incalzirea este pe sobe.
€36,900

Vila Luncani Mobilata si Utiltata, 5000 mp teren

Centru

5Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
31Picture(s)
Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita, situata in Luncani, la asfalt. Pe un teren de 5000 mp, sunt amplasate o vila de aproximativ 300 mp, cu regim de inaltime P+1+M, o casa de oaspeti cu bucatrie de vara, dormitor, grup sanitar,. terasa cu gratar, beci, garaj, anexe gospodaresti, etc. Pe terenul din pate dispune de livada cu pomi fructiferi, vie, etc.
€299,000

Vila de vanzare Bacau - zona Mioritei

Mioritei

4Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
20Picture(s)
Va propunem spre vanzare o vila deosebita, situata in zona Mioritei, zona excelenta, cu acces usor atat pietonal cat si cu mijloc de transport in comun. Vila este amplasata pe un teren cu o suprafata de 600 mp, cu deschidere la strada principala, are un regim de inaltime de D+P+1, si dispune de o suprafata de aproximativ 500 mp.
€247,000

Vila mobilata Saucesti 170 mp

Bacau

27Picture(s)
Va propunem spre vanzare o vila deosebita, situata in Saucesti, amplasata pe un teren cu o suprafata de aproximativ 700mp. Vila a fost construita in 2006, are un regim de inaltime de P+M si este compartimentata astfel: - la parter: living-room mare, bucataria si camera tehnica ( camera centralei ), grup sanitar si dormitor - la etaj avem 2 dormitoare cu terasa si un grup sanitar.
€69,900

Vila Serbanesti-pentru pretentiosi

Bacau

32Picture(s)
Va propunem spre vanzare o vila deosebita, situata pe strada Calea Romanului, in cartierul Serbanesti. Locatia este deosebita, la 2 minte distanta de centrul orasului Bacau, ferita de zgomotul produs de traficul intens stradal.
€235,000

Vila Luncani - Mobilata si Utilata

Bacau

3Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
35Picture(s)
Va oferim spre vanzare o vila deosebita, situata in Luncani, intr-o zona foarte linistita, langa padure, inconjurata de natura. Locuinta a fost finalizata in 2012, construita cu materiale de cea mai buna calitate (structura de beton armat cu zidarie din caramida), acordandu-se mare atentie la detalii si finisaje.
€104,900

Vila de vanzare Traian-Prajesti

Bacau

Loc PrivatParking(s)
18Picture(s)
Va propunem spre vanzare o vila situata in satul Prajesti, comuna Traian, la exact 14 km distanta de Bacau. Vila a fost construita in anii 2006-2007, cu o investite de peste 90.000 euro, cu matariale importate din Italia. Vila este amplasata pe un teren de 990 mp, cu anexe gospodaresti, nu s-a locuit niciodata in ea.
€49,999

Casa de vacanta intr-un colt de Rai !!!

Bacau

Loc PrivatParking(s)
17Picture(s)
Va propunem spre vanzare o casuta de vacanta situata in satul Podis, la 17 km de orasul Bacau. Zona este deosebita, cu foarte multa verdeata, o priveliste superba. Proprietatea are o suprafata de 2100 mp de teren, cu livada, butuci de vie, etc, casuta de vacanta cu beci construit dedesupt, magazie, fantana, loc de parcat masina, etc.
€36,000

Vila moderna Radomiresti - Letea Veche

Bacau

22Picture(s)
Va propunem spre vanzare o vila noua, situata in Radomiresti ( zona Letea Veche ) la 10 km de centrul Bacaului. Zona este deosebit de linistita, in apropiere de Siret ( ideal pentru cei care iubesc natura si pescuitul ), are o priveliste deosebita spre dealuride de la Buhoci. Terenul pe care este amapalasata are in jur de 400 mp, iar vila are o suprafata utila de aproximativ 180 mp.
€47,000

Vila Gheraiesti Mobilata si Utilata

Bacau

20Picture(s)
Va propunem spre vanzare o vila situata in Gheraiesti, in cartierul nou construit in 2006 de catre ANL. Zona este excelenta, trafic redus de masini, la 3 minute distanta de Arena MALL, ideala pentru familisti, vecin buni, etc. Vila este un duplex, are un regim de inaltime P+1+M, este amplasata pe un teren de 450 mp acoperit cu gazon.
€64,900
13 Results returned.Per Page

Case si vile de vanzare in Bacau de la dezvoltatori sau direct proprietari.