Case/Vile

Case si Vile de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

Vila mobilat si utilata Lilieci

3Bedroom(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita, situata in Lilieci, in zona Parcului Dendrologic, la 100 metri distanta de stada principala. Vila are un regim de inaltime de P+M, foarte bine compartimentata, la parter dispunand de : - un hol mare la intrare - living-room generos -bucatarie - grup sanitar La etaj avem 3 dormitoare ( 2 din ele cu acces pe terasa proprie) si un grup sanitar.
€84,900

Casa de vanzare Narcisa-ANL

Republicii (URA)

2Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare o casa situata in zona Narcisa (langa cartierul ANL), zona linistita, doar cu case si vile.
€45,000

Casa Itesti, 2200 mp teren, vand sau schimb cu apartament sau garsonie

Bacau

4Bedroom(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare ( sau schimb cu apartament sau garsoniera cu cineva care vrea sa se mute la curte) o casa situata in Itesti, la 15 km distanta de Bacau. Casa a fost construita in 2007, este pe structura de beton cu preti din boltari din BCA, are 4 camere, aproximativ 100 mp suprafata, plus anexe gospodaresti (beci) etc. Apa este treasa de la retea. Incalzirea este pe sobe.
€36,900

Vila Luncani Mobilata si Utiltata, 5000 mp teren

Centru

5Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
31Picture(s)
Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita, situata in Luncani, la asfalt. Pe un teren de 5000 mp, sunt amplasate o vila de aproximativ 300 mp, cu regim de inaltime P+1+M, o casa de oaspeti cu bucatrie de vara, dormitor, grup sanitar,. terasa cu gratar, beci, garaj, anexe gospodaresti, etc. Pe terenul din pate dispune de livada cu pomi fructiferi, vie, etc.
€299,000

Vila de vanzare Bacau - zona Mioritei

Mioritei

4Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
20Picture(s)
Va propunem spre vanzare o vila deosebita, situata in zona Mioritei, zona excelenta, cu acces usor atat pietonal cat si cu mijloc de transport in comun. Vila este amplasata pe un teren cu o suprafata de 600 mp, cu deschidere la strada principala, are un regim de inaltime de D+P+1, si dispune de o suprafata de aproximativ 500 mp.
€247,000

Vila mobilata Saucesti 170 mp

Bacau

27Picture(s)
Va propunem spre vanzare o vila deosebita, situata in Saucesti, amplasata pe un teren cu o suprafata de aproximativ 700mp. Vila a fost construita in 2006, are un regim de inaltime de P+M si este compartimentata astfel: - la parter: living-room mare, bucataria si camera tehnica ( camera centralei ), grup sanitar si dormitor - la etaj avem 2 dormitoare cu terasa si un grup sanitar.
€69,900

Vila Serbanesti-pentru pretentiosi

Bacau

32Picture(s)
Va propunem spre vanzare o vila deosebita, situata pe strada Calea Romanului, in cartierul Serbanesti. Locatia este deosebita, la 2 minte distanta de centrul orasului Bacau, ferita de zgomotul produs de traficul intens stradal.
€235,000

Vila Luncani - Mobilata si Utilata

Bacau

3Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
35Picture(s)
Va oferim spre vanzare o vila deosebita, situata in Luncani, intr-o zona foarte linistita, langa padure, inconjurata de natura. Locuinta a fost finalizata in 2012, construita cu materiale de cea mai buna calitate (structura de beton armat cu zidarie din caramida), acordandu-se mare atentie la detalii si finisaje.
€99,900

Casa de vacanta intr-un colt de Rai !!!

Bacau

Loc PrivatParking(s)
17Picture(s)
Va propunem spre vanzare o casuta de vacanta situata in satul Podis, la 17 km de orasul Bacau. Zona este deosebita, cu foarte multa verdeata, o priveliste superba. Proprietatea are o suprafata de 2100 mp de teren, cu livada, butuci de vie, etc, casuta de vacanta cu beci construit dedesupt, magazie, fantana, loc de parcat masina, etc.
€36,000

Vila moderna Radomiresti - Letea Veche

Bacau

22Picture(s)
Va propunem spre vanzare o vila noua, situata in Radomiresti ( zona Letea Veche ) la 10 km de centrul Bacaului. Zona este deosebit de linistita, in apropiere de Siret ( ideal pentru cei care iubesc natura si pescuitul ), are o priveliste deosebita spre dealuride de la Buhoci. Terenul pe care este amapalasata are in jur de 400 mp, iar vila are o suprafata utila de aproximativ 180 mp.
€47,000

Vila Bogdan Voda

Bacau

3Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
19Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare o vila noua, construita in 2008, situata in Bogdan Voda, pe platou, langa Turnul de televiziune. Vila este desfasutara pe 2 etaje astfel: -parter: living-room , bucatarie, grup sanitar, camera centralei -etaj: 3 dormitoare (toate prevazute cu terasa proprie) si grup sanitar.
€89,900
    11 Results returned.Per Page

    Case si vile de vanzare in Bacau de la dezvoltatori sau direct proprietari.