Vanzare

Esti in cautarea unei locuinte sau vrei sa faci o investitie? Cauta in lista noastra de apartamente si garsoniere de vanzare. Oferte imobiliare de vanzare in Bacau.

Apartamente  si garsoniere de vanzare in Bacau

Sorteaza dupa
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

Parcul Catedralei, 3 camere, 79 mp, boxa subsol, 2 balcoane

9 Mai

2Bedroom(s)
15Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in Pacul Catedralei, zona Ultracentrala, intr-un bloc construit in 1994, la etajul 4 din 9. Apartamentule ste foarte bine compartimentat, are o suprafata utila de 74 mp, la care se adauga suprafata a 2 balcoane.
€64,500

3 camere, et.2, Milcov - Renovat

Milcov

2Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cochet, cu 3 camere semidecomandate, situat pe strada Milcov, la etajul 2 din 4. Apartamentule este renovat complet, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, instalatie electrica refacuta, izolatie la exterior si la interior, usi de interior schimbate, parchet in camere, gresie si faianta, etc.
€36,700

2 camere decomandate, Banca Nationala

Banca Nationala

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Banca Nationala, pe strada Martir Closca, intr-un bloc costruit in 1988, la etajul 4. Apartamentul este foarte bine compartimentat, are o suprafata utila de 51.53 mp la care se adauga suprafata balconului de 5.73 mp, orientat catre Sud. Pe etaj este uscator cu acces din partea locatarilor.
€41,900

Vila Mobilata si Utilata Serbanesti, 1544 mp teren

Bacau

3Bedroom(s)
27Picture(s)
Vrei sa locuiesti la casa dar nu vrei sa fii departe de oras? Iti place linistea si aerul curat?Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita situata in Serbanesti, la 3-5 minute distanta de centrul orasului Bacau.
€128,000

Vila Gioseni Mobilata si Utilata

Bacau

5Bedroom(s)
56Picture(s)
COMISION ZERO LA CUMPARARE !!!Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita, situata in Gioseni, la 15 km distanta de orasul Bacau, intr-o zina linistita si pitoreasca. Proprietatea a fost construita in anul 2008, cu materiale de cea mai buna calitata, amplasata pe un teren cu o suprafata de 590 mp si are un regim de inaltime de S+P+M.
€114,900

2 camere, et.3, Mioritei, renovat

Mioritei

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Mioritei, vis-a-vis de Carrefour, pe strada Nordului, intr-un bloc construit in 1981. Apartamentul a fost ras de la placa si refacut complet, schimbata instalatia electrica si sanitara, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, centrala termica proprie, cada cu hidro-masaj, etc.
€41,000

3 decomandate Carpati-Piata Sud

Tic Tac

2Bedroom(s)
10Picture(s)
Vrei sa-ti renovezi locuinta dupa propriul gust? Cauti un apartament intr-o zona buna?Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat pe strada Carpati, in imediata apropiere a Pietei Sud, Spitalului Judetean Bacau, Univesitatea Vasile Alecsandri, etc.
€48,900

3 decomandate, bloc 2008, finisaje PREMIUM

Narcisa

2Bedroom(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Narcisa, in imediata apropiere de IPJ Pasapoarte. Locuinta este pozitionata la parterul uni bloc construit in anul 2008. Suprafata imobilului este de 105 mp constuiti din care 93 mp sunt utili.
€69,990

3 decomandate, LUX, Zona NORD

2Bedroom(s)
19Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona de Nord a orasului, pe strada Calugareni, la parterul ( INALT ) unui bloc construit in 1985. Apartamentul a fost renovat in totalitate de catre proprietar, ras pana la placa si refacut complet cu maetriale de cea mai buna calitate.
€63,500

3 decomandate, et. 2, Mobilat - Alecu Russo - Cornisa

Alecu Russo

2Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat pe strada Alecu Russo - Cornisa, la etajul 2 intr-un bloc prevazaut cu lif. Apartamentul este renovat modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, prevazut cu 2 balcoane ( 1 la sufragerie si unul la bucatarie ). Apartamentul se vinde mobilat complet.
€51,900

Cladire - 5 apartamente - Republicii - Auchan

Republicii (URA)

19Bedroom(s)
6Picture(s)
In atentia INVESTITORILOR !!!Va propunem spre vanzare o cladire situata in zona Republicii - Auchan, construita in anul 2008, intr-o zona rezidentiala noua. Cladirea are regim de inaltime de D+P+1+M, construita din cadre de beton armat cu pereti din caramida Porotherm de 35 mm, pereti despartitori din caramida de beton, izolata cu termosistem la exterior, tamplarie din PVC Gealan, etc.
€269,900

Casa de vanzare Gioseni

Centru

3Bedroom(s)
17Picture(s)
Va propunem spre vanzare o casa din caramida , construita in 1970, si renovata modern, situata in Gioseni, la 20 km distanta de orasul Bacau. Gospodaria se intinde pe o suprafata de 1170 mp, dinc are 498 mp sunt curti constructii ( betonate) iar 672 mp sunte teren arabil.
€34,500
81 Results returned.Per Page

Nu ai gasit ce cautai? Cauta apartamente de vanzare in complexuri rezidentiale NOI din Bacau.

Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri NOI

Vezi Apartamente cu 2 camere de Vanzare

Apartamente si garsoniere de vanzare

Apartamente is garsoniere de vanzare in Bacau
product image
Evaluare
1star1star1star1star1star
Evaluare clienti
4 based on 12 votes
Brand Name
Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau
Imobile
Apartamente si garsoniere

Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory