Vanzare

Vanzare
4.7 (94.81%) 27 votes

Esti in cautarea unei locuinte sau vrei sa faci o investitie? Cauta in lista noastra de apartamente si garsoniere de vanzare. Oferte imobiliare de vanzare in Bacau.

Apartamente  si garsoniere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

3 camere renovat - Piata Mioritei

Mioritei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
16Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate situat in zona Pietei Miorita, pe strada Logofat Tautu la parter.
€46,900

3 decomandate, et.1, 90 mp, bloc 2008

Republicii (URA)

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
12Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Ura, intr-un bloc construit in 2008, la etajul 1. Apartamentul are o suprafata mare de aproximativ 90 mp, este prevazut cu 2 grupuri sanitare si se vinde cu o boxa la subsol in proprietate. In fata blocului a fost amenajat un parculet cu loc de joaca pentru copii.
€65,000

Penthouse Ultracentral, LUX,

Centru

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
17Picture(s)
Pentru cunoscatori. Vrei sa locuiesti in inima orasului Bacau intr-un apartament exclusivist? Va propunem spre vanzare un Penthouse situat in zona ultracentrala, cu vedere la strada Mihai Viteazu, la etajul 7.
€61,000

2 camere, et.1, renovat complet, Narcisa

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament deosebit, cu 2 camere, situat in zona Narcisa, la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje.
€31,500

2 camere, renovat, et.1, Milcov - Petrom

Alecu Russo

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Milcov, langa Peco Petrom si Scoala Ion Luca, pe al 2-lea rand de blocuri, fiind ferit de traficul intens stradal. Zona este foarte buna cu magazina, statie de autobuz, scoli si gradinite, locuri de parcare si gradini cu verdeata.
€30,000

Garsoniera conf 1, renovata, Mioritei

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera confort 1, situata in zona Mioritei - Scoala Generala Mihai Dragan ( fosta Scoala nr. 11), la parterul unui bloc construit in 1980. Zona este excelenta, la 1 minut distanta de Piata Mioritei, Arena Mall, Carrefour, scoala, Gradinita Raza de Soare, statii de autobuz, restaurante, etc.
€28,990

3 decomandate, Aleea Ghioceilor, cu balcon

Tic Tac

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu un potential deosebit, situat in zona Bazinului de Inot, zonafoarte linistita si cu multa verdeata, la 1 minut distanta de Parcul de langa Sala Sporturilor. Apartamentul este la parter, dispune de balcon construit, este izolat cu termosistem la exterior, are centrala termica proprie (instalatie pe cupru) si tamplarie din PVC cu geam din termopan.
€47,500

Tic Tac, 2 camere - Ideal Investitie

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Panselelor in zona Tic Tac. Apartamentul este situat la etajul 4, acoperit cu sarpanta construita, pozitionat pe mijlocul blocului, orientat catre rasarit si este izolat termic. Are un confort termicc foarte bun. Baia este prevazuta cu geam iar balconul este pozitionat la dormitor.
€25,700

Ocazie !!!Zona Miron Costin, et.1

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
5Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in zona Miron Costin, langa Cora, la etajul 1 din 4. Apartamentul este izolat la exterior, orientat catre rasarit si este pozitionat pe mijlocul blocului. Nu dispune de alte imbunatatiri. Este ideal pentru cei care vor sa-l renoveze dupa propriul lor gust. Zona este foarte buna, la 100 metri de Cora, Adriatica, Scoala Miron Costin, etc.
€21,900

Mioritei-Bancorex - Renovat Complet

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate situat in zona Mioritei-Bancorex, la parter. Apartamentul este renovat modern complet, dispune de central termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, rulouri exterioare, izolatie cu temrosistem la exterior, parchet in camere, usi schimbate, instalatie electrica si sanitara refacuta, etc.
€37,900

Vila mobilat si utilata Lilieci

3Bedroom(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita, situata in Lilieci, in zona Parcului Dendrologic, la 100 metri distanta de stada principala. Vila are un regim de inaltime de P+M, foarte bine compartimentata, la parter dispunand de : - un hol mare la intrare - living-room generos -bucatarie - grup sanitar La etaj avem 3 dormitoare ( 2 din ele cu acces pe terasa proprie) si un grup sanitar.
€84,900

Ultracentral, et.1, renovat 2018

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare: - apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada 9 Mai - vis-a-vis de Liceul Economic - bloc construit in 1984 - etaj 1 - scara cu lift nou si camere de supraveghere - renovat complet in 2018 - centrala termica nou - instalatie electrica si sanitara schimbata - tamplarie din PVC cu geam din termopan nou montata - marca REHAU -
€51,900
131 Results returned.Per Page

Nu ai gasit ce cautai? Cauta apartamente de vanzare in complexuri rezidentiale NOI din Bacau.

Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri NOI

Oferte apartamente de vanzare in Bacau. Cauta imobile

Oferte de apartamente si garsoniere de vanzare in Orasul Bacau.

Vezi Apartamente cu 2 camere de Vanzare

Apartamente is garsoniere de vanzare in Bacau
product image
Evaluare
1star1star1star1star1star
Evaluare clienti
3.5 based on 4 votes
Brand Name
Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau
Imobile
Apartamente si garsoniere

Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory