Inchirieri

Inchirieri
5 (100%) 8 vote[s]

Cauti sa te muti? Vrei sa inchiriezi o proprietate in Bacau? Vezi lista de oferte de apartamente si garsoniere de inchiriat in Bacau. Inchirieri apartamente Bacau.

 Apartamente si garsoniere de inchiriat in Bacau

Sorteaza dupa
 • Data adaugarii
 • Pret
 • ID Oferta
Grid
List

Bistrita Lac, et.2, mobilat si utilat

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandate situat in cea mai buna zona a orasului Bacau, cartierul Bistrita Lac, la etajul 2. Apartamentul are o suprafata de 50 mp utili, dispune de toate imbunatatirile ( centrala termica, tamplarie PVC, parchet,izolatie termica, etc ) si este mobilat si utilat cu electrocasnice ( frigider, masina de spalat, aragaz,).
€249

Apartament 4 camere de inchiriat - Ultracentral

3Bedroom(s)
In zonaParking(s)
16Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 4 camere situat in zona Parcului Catedralei, mai exact pe strada 9 Mai, la etajul 6 din 8. Apartamentul este foarte bine compartimentat, prevazut cu 3 dormitoare mari si spatioase, cu terasa proprie, inchisa cu termopan, sufragerie si bucatarie mare, vedere catre strada principala si pe spate, orientat EST-VEST.
€350

2 camere de inchiriat, renovat complet, Aleea Ghioceilor

Zimbru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Aleea Ghioceilor, la etajul 1. Apartamentul a fost renovat complet, finisajele sunt de cea mai buna calitate, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, inzolatie, balcon pe toata lungimea apartamentului, etc. Sa acordat o atentie deosebita finisajelor.
€250

Bloc 2016, LUX, mobilat si utilat

Nord

Loc PrivatParking(s)
9Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in zona de Nord a orasului, la 2 minute distanta de Arena MALL. Apartamentul este amplasat intr-un bloc construit in 2016, dispune de absolut toate imbunatatirile, este mobilat si utilat. Veti fi primul chirias. Apartamentul dispune de loc privat de parcare si boxa la subsol.
€250

2 camere mobilat si utilat Cornisa- Orizont

Orizont

In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in spatele fostului cinematograf Orizont. Apartamentul este mobilat si utilat complet, este situat la etajul 4, si dispune de aer conditionat. Chiria este negociabila. Pentru cei interesati nu ezitati sa ne contactati.
€199

2 camere Orizont - Imbunatatit

Orizont

In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in zona Orizont, langa Podul de la Narcisa. Apartamentul este situat la etajul 4, cu sarpanta construita, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, centrala termica, parchet in camere, izolatie pe exterior. BUCATARIA VA FI MOBILATA SI UTILATA DE PROPRIETAR. Pentru mai multe informatii sau detalii va stam la dispozitie.
€150

2 camere,et. 2, Bistrita Lac - Finisaje Moderne

Bistrita Lac

In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in Bistrita Lac , la 1 minut distanta de Cora, Adriatica, Insula de Agrement, etc. Apartamentul este amplasat la etajul 2 din 4, intr-un bloc construit in 1985, este pe mijlocul blocului si orientat catre rasarit.
€250

Garsoniera confort 1 - Mobilata si Utilata

Bacau, Nord

In zonaParking(s)
12Picture(s)
Va oferim spre inchiriere o garsoniera situata in zona de Nord a orasului, in apropiere de Arena MALL intr-un bloc construit in 2015. Imobilul se inchiriaza mobilat si utilat complet (la cerere) momentan a fost folosita drept birou. Totul este renovat modern, dispune de absolut toate imbunatatirile. Pentru cei interesati va stam la dispozitie.
€200
  8 Results returned.Per Page

  Te-ai saturat de inchiriat apartamente? Vezi apartamente de vazare in Bacau

  Inchiriere apartamente, garsoniere, spatii comerciale, spatii birouri, cladiri in Bacau 

  Contacteaza-ne pentru a afla ultimele oferte de inchiriat in Bacau.


  Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
  The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory