Inchirieri

Inchirieri
5 (100%) 8 votes

Cauti sa te muti? Vrei sa inchiriezi o proprietate in Bacau? Vezi lista de oferte de apartamente si garsoniere de inchiriat in Bacau. Inchirieri apartamente Bacau.

 Apartamente si garsoniere de inchiriat in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

Garsoniera conf.1, mobilata si utilata - Orizont

Orizont

1Bedroom(s)
7Picture(s)
Va propunem spre inchiriere o garsoniera confort 1, situata in zona Orizont, pe strada Marasesti la etajul 3 din 10, cu lift nou, modern si scara de bloc prevazuta cu supraveghere video.
€180

3 decomandate, et.1, mobilat si utilat, Mioritei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandate, situat la etajul 1, intr-un bloc construit in 1984, situat in zona Mioritei, mai exact pe strada Bradului. APartamentul este renovat modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie cu termosistem la exterior, mobila moderna, finisaje de calitate.
€250

2 decomandate - Tic Tac - mobilat si utilat !!!

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Tic Tac, vis-a-vis de Politia Judeteana, Spitalul Judetean Bacau, Universitatea Alecsandri si Colegiul Stefan cel Mare (Pedegogic). Apartamentul este amplasat intr-un bloc construit in 1986, la etajul 6 din 8, cu lift propriu. Ofera o panorama superba spre Parcul Cancicov.
€250

Penthouse ultracentral, LUX, va fi mobilat

Centru

3Bedroom(s)
In zonaParking(s)
13Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre inchiriere un Penthouse cu 4 camere, situat in zona ultracentrala, pe bulevardul Unirii, vis-a-vis de Liceul Economic. Apartamentul a fost renovat modern, totul schimbat (inclusiv instalatii termice si electrice), usi interiaore noi, parchet in camere nou montat, etc. Urmeaza a fi mobilat.
€400

2 camere de inchiriat, renovat complet, Aleea Ghioceilor

Zimbru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Aleea Ghioceilor, la etajul 1. Apartamentul a fost renovat complet, finisajele sunt de cea mai buna calitate, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, inzolatie, balcon pe toata lungimea apartamentului, etc. Sa acordat o atentie deosebita finisajelor.
€250

Bloc 2016, LUX, mobilat si utilat

Nord

Loc PrivatParking(s)
9Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in zona de Nord a orasului, la 2 minute distanta de Arena MALL. Apartamentul este amplasat intr-un bloc construit in 2016, dispune de absolut toate imbunatatirile, este mobilat si utilat. Veti fi primul chirias. Apartamentul dispune de loc privat de parcare si boxa la subsol.
€250

2 camere decomandate, mobilat si utilat

Nord

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona NOrd, in imediata apropiere a scolii Mihail Sadoveanu, Profi, Parcul Nord, Arena MALL, etc.
€200

2 decomandate,Bloc 2015-CORA

Centru

Loc PrivatParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate situat la etajul 1, intr-un bloc construit in 2015, in zona Cora. Apartamentul dispune de finisaje premium, este mobilat si utilat complet, are toate imbunatatirile posibile. Zona este excelenta la 1 minut distanta de centrul orasului, hyepermarketul Cora, Lidl, Insula de Agrement, etc.
€300

3 decomandate,Lux,Bloc 2015,Mobilat si Utilat

Nord

Loc PrivatParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre inchirere un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Nord , intr-un bloc construit in 2015. Apartamentul este la etajul 3, dispune de absolut toate imbunatatirile, este mobilat si utilat complet. Cei care vor inchiria aprtamentul vor beneficia si de 2 locuri de parcare. Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati.
€530

2 camere mobilat si utilat Cornisa- Orizont

Orizont

In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in spatele fostului cinematograf Orizont. Apartamentul este mobilat si utilat complet, este situat la etajul 4, si dispune de aer conditionat. Chiria este negociabila. Pentru cei interesati nu ezitati sa ne contactati.
€199

2 camere Orizont - Imbunatatit

Orizont

In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in zona Orizont, langa Podul de la Narcisa. Apartamentul este situat la etajul 4, cu sarpanta construita, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, centrala termica, parchet in camere, izolatie pe exterior. BUCATARIA VA FI MOBILATA SI UTILATA DE PROPRIETAR. Pentru mai multe informatii sau detalii va stam la dispozitie.
€150

2 camere,et. 2, Bistrita Lac - Finisaje Moderne

Bistrita Lac

In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in Bistrita Lac , la 1 minut distanta de Cora, Adriatica, Insula de Agrement, etc. Apartamentul este amplasat la etajul 2 din 4, intr-un bloc construit in 1985, este pe mijlocul blocului si orientat catre rasarit.
€250
15 Results returned.Per Page

Te-ai saturat de inchiriat apartamente? Vezi apartamente de vazare in Bacau

Inchiriere apartamente, garsoniere, spatii comerciale, spatii birouri, cladiri in Bacau 

Contacteaza-ne pentru a afla ultimele oferte de inchiriat in Bacau.


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory