Apartamente 4 camere

Apartamente cu 4 camere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

4 camere decomandate, et.2, Piata Sud

Orizont

In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere decomandate, situat in zona Pietei Sud, pe strada Carpati, intr-un bloc construit in 1980, la etajul 2 din 4. Apartamentu este foarte bine compartimentat si orientat ( est-vest), amplasat pe mijlocul blocului, izolat cu termosistem la exterior si este incalzit cu o centrala termica de apartament.
€57,000

4 camere, Banca Nationala, Bloc 1990

Banca Nationala

In zonaParking(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament, situat pe strada Banca Nationala, intr-un bloc construit in 1990. Zona este excelenta, la 1 minut distanta de centrul orasului, Piata Mioritei, Parcul Catedralei, etc. Din punct de vedere al compartimentarii, apartamentul este decomandate, cu 4 camere, fosrte bine orientat (est-vest), cu o panorama superba asupra orasului.
€64,900

4 camere, Mobilat si Utilat, 145 mp

Tic Tac

Loc PrivatParking(s)
11Picture(s)
Va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere decomandate situat la partier, amplasat in zona Tic Tac, dupa bariera de langa IPJ Bacau. Apartamentul are o suprafata generoasa de aproximativ 145 mp construiti si 118 mp utili si este prevazut cu 2 grupuri sanitare si 2 locuri de parcare. Blocul a fost construit in 2010, iar finisajele de la interior sunt de lux.
€70,000

4 camere decomandate

Bacau, Republicii (URA)

9Picture(s)
Agentia imobiliara GROUP IMOB va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere, decomandate, situat pe strada Aleea Proiectantului, la etajul 4 cu mansarda construita. Locuinta dispune de 2 bai , balcon mare inchis cu tamplarie din PVC, izolatie cu termosistem la exterior, centrala termica proprie. Mansarda este pe toata lungimea apartamentului si cu apa trasa.
€44,900
    4 Results returned.Per Page

    Apartamente de vanzare in blocuri noi

    Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.