Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

4 camere, et 3 din 4, Orizont 85 mp

Orizont

QR Code
Descriere

Group IMOB | Agentie imobiliara Bacau

!!! OFERTA EXCLUSIVA !!!

Apartamentul de 4 camere de vanzare se află în zona Orizont și este situat la etajul 3 dintr-un bloc cu 4 etaje. Suprafața acestuia este generoasă, având o mărime de 84,1 metri pătrați. Proprietatea beneficiază de o centrală termică proprie, ceea ce asigură o încălzire eficientă și controlată în funcție de preferințele locatarilor. De asemenea, este izolat cu un termosistem la exterior, ceea ce contribuie la menținerea unei temperaturi confortabile în interior și reduce pierderile de căldură.

Apartamentul dispune de 2 grupuri sanitare, iar baia mare este prevăzută cu un geam pentru aerisire, oferind astfel o ventilație naturală adecvată. De asemenea, proprietatea beneficiază de 2 debarale, care pot fi utilizate pentru depozitarea diverselor obiecte și echipamente.

Zona în care se află apartamentul este foarte bună, având în proximitate o serie de facilități. La doar 1 minut distanță se află piața Sud, ceea ce face achiziționarea alimentelor și a altor produse de bază extrem de convenabilă. De asemenea, stațiile de autobuz sunt aproape, facilitând transportul public către alte zone ale orașului. Există, de asemenea, școli, grădinițe și un spital în apropiere, asigurând accesul la servicii educaționale și medicale fără prea mult efort.

Este important de menționat că apartamentul nu beneficiază de alte îmbunătățiri majore, dar aceasta poate fi o oportunitate pentru viitorul proprietar de a-l renova și personaliza conform propriilor preferințe și gusturi.

În concluzie, acest apartament cu 4 camere, amplasat în zona Orizont, oferă o suprafață generoasă de 84,1 mp, centrală termică proprie, izolare cu termosistem la exterior, 2 grupuri sanitare, baie mare cu geam pentru aerisire și 2 debarale pentru depozitare. Având în vedere facilitățile din zonă și posibilitatea de renovare, acesta poate reprezenta o investiție valoroasă din punct de vedere al prețului pe metru pătrat.

Group IMOB | Agentie imobiliara Bacau
Str 9 Mai 35 A
Tel 0741 40 77 57
Ww.imob-group.ro

Detalii Oferta
ID Oferta : 1902
Pret : €69,500
Tip oferta : Apartament 4 camere
Etaj : 3
Compartimentare : Decomandat
Camere : 4
Suprafata : 85 MP
Strada : Castanilor
An constructie : 1970
Tip Oferta : Vanzare
Camere : 4
Baie : 2
Imbunatatiri
Incalzire : Centrala Termica
Balcon : 1
Parcare : In zona
Localizare
Zona : Orizont
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Apartament 4 camere Vanzare
  • ID Oferta : 1902
  • Camere : 4
  • Vizualizari : 59 in 365 zile
€69,500
Informatii Agent
Contacteaza-ma
Energy Tag
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern
Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory