Proprietati

Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Dan  Grosu
Dan Grosu
  • Male
Group Imob
Group Imob
Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

2 semidecomandate, Tic Tac - Stadionului

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Agentia imboiliara Group Imob va propune spre vanzare: - apartament cu 2 camere semidecomandate situat in Zona Tic Tac - pe strada Stadionului - etajul 4 su acoperis construit (tip SARPANTA) - tamplarie din PVC - baie prevazuta cu geam pentru aerisire - orientare SUD-EST - PRET EXCEPTIONAL !!! Se paote viziona oricand prin intermediul agentiei noastre.
€21,500

4 decomandate, et.3 Orizont - Mobilat si Utilat

Orizont

3Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere decomandate situat in zona Orizont, la etajul 3 din 4. Apartamentul are o suprafata generoasa de 93 mp dintre care o suprafata de 78 mp utili.
€64,900

3 semidecomandate, et.2 Narcisa

Republicii (URA)

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare: - apartament cu 3 camere situat in zona Narcisa - etajul 2 din 4 - pozitionat pe mijlocul blocului si orientat catre EST - izolat recent la exterior (are un confort termic foarte bun) - tamplarie din PVC cu geam din termopan (inclusiv balconul inchis cu termopan) - baie renovata prevazuta cu geam pentru aerisire - suprafata de 53 mp
€32,700

3 decomandate, et.1, mobilat si utilat, Mioritei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandate, situat la etajul 1, intr-un bloc construit in 1984, situat in zona Mioritei, mai exact pe strada Bradului. APartamentul este renovat modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie cu termosistem la exterior, mobila moderna, finisaje de calitate.
€250

2 decomandate - Tic Tac - mobilat si utilat !!!

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Tic Tac, vis-a-vis de Politia Judeteana, Spitalul Judetean Bacau, Universitatea Alecsandri si Colegiul Stefan cel Mare (Pedegogic). Apartamentul este amplasat intr-un bloc construit in 1986, la etajul 6 din 8, cu lift propriu. Ofera o panorama superba spre Parcul Cancicov.
€250

3 camere, Gara, curat si ingrijit

Gara

2Bedroom(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat in zona Garii, vis-a-vis de fostul Comisariat, la etajul 4. Apartamentul are o suprafata utila de 54 mp la care se adauga suprafata balconului, este curat, cu peretii drepti si este pregati pentru a fi renovat de catre viitorii proprietari.
€34,900

3 camere, renovat modern, semimobilat - Zona Comisariat - Gara

Gara

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, semidecomandate, situat in zona fostului Comisariat, la gara, pe strada Avram Iancu, la etajul 4. Apartamentul este renovat modern, cu finisaje de calitate, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, usi la interior schimbate, parchet, gresie si faianta, etc.
€44,500

2 camere, mobilat si utilat complet. Finisaje Premium.

Alecu Russo

1Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, semidecomandate, situat in zona Stadionului - Alecu Russo, la parter. Apartamentul este renovat modern, s-a pus accentul pe detalii, disupune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie cu termosistem la exterior, rulouri la geamuri, instalatii electrice si sanitare refacute complet, etc.
€34,700

Penthouse ultracentral, LUX, va fi mobilat

Centru

3Bedroom(s)
In zonaParking(s)
13Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre inchiriere un Penthouse cu 4 camere, situat in zona ultracentrala, pe bulevardul Unirii, vis-a-vis de Liceul Economic. Apartamentul a fost renovat modern, totul schimbat (inclusiv instalatii termice si electrice), usi interiaore noi, parchet in camere nou montat, etc. Urmeaza a fi mobilat.
€400

3 decomandate cu extindere - Adriatica - Visinului

Cora

4Bedroom(s)
In zonaParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat la parter, pe strada Aleea Visinului, in zona Cora- Adriatica. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de 2 grupuri sanitare, balcon mare pe lungimea sufrageriei si a bucatariei, iar pe lungimea dormitoarelor a fost construita o extindere mare de aproximativ 25 mp, cu iesire in gradina din spatele blocului.
€63,000

Mioritei, et.1, renovat

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Mioritei - Everest, la etajul 1, intr-un bloc construit in 1980. Apartamentul este renovat modern, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, usi la interior schimbate, baie si bucatarie renovata, usa metalica, etc.
€37,900

Garsoniera, mobilata si utilata, Mioritei

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata pe strada Mioritei, in imediata apropiere a Pietei Miorita. Locuinta dispune de imbunatatiri multiple, tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi interior schimbate, parchet in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie, baie prevazuta cu geam pentru aerisire. Se vinde exact ca in fotografii.
€25,900
89 Results returned.Per Page

Oferte de vanzare. Vanzare apartamente si garsoniere in Bacau. Vile de vanzare.