Proprietati

Proprietati
4.5 (90.33%) 213 vote[s]

Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Dan  Grosu
Dan Grosu
  • Male
Group Imob
Group Imob
Broker imobiliar cu experienta.
Sorteaza dupa
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

Vila Mobilata si Utilata Serbanesti, 1544 mp teren

Bacau

3Bedroom(s)
27Picture(s)
Vrei sa locuiesti la casa dar nu vrei sa fii departe de oras? Iti place linistea si aerul curat?Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita situata in Serbanesti, la 3-5 minute distanta de centrul orasului Bacau.
€128,000

Vila Gioseni Mobilata si Utilata

Bacau

5Bedroom(s)
56Picture(s)
COMISION ZERO LA CUMPARARE !!!Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita, situata in Gioseni, la 15 km distanta de orasul Bacau, intr-o zina linistita si pitoreasca. Proprietatea a fost construita in anul 2008, cu materiale de cea mai buna calitata, amplasata pe un teren cu o suprafata de 590 mp si are un regim de inaltime de S+P+M.
€114,900

2 camere, et.3, Mioritei, renovat

Mioritei

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Mioritei, vis-a-vis de Carrefour, pe strada Nordului, intr-un bloc construit in 1981. Apartamentul a fost ras de la placa si refacut complet, schimbata instalatia electrica si sanitara, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, centrala termica proprie, cada cu hidro-masaj, etc.
€43,500

3 decomandate Carpati-Piata Sud

Tic Tac

2Bedroom(s)
10Picture(s)
Vrei sa-ti renovezi locuinta dupa propriul gust? Cauti un apartament intr-o zona buna?Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat pe strada Carpati, in imediata apropiere a Pietei Sud, Spitalului Judetean Bacau, Univesitatea Vasile Alecsandri, etc.
€48,900

3 decomandate, bloc 2008, finisaje PREMIUM

Narcisa

2Bedroom(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Narcisa, in imediata apropiere de IPJ Pasapoarte. Locuinta este pozitionata la parterul uni bloc construit in anul 2008. Suprafata imobilului este de 105 mp constuiti din care 93 mp sunt utili.
€69,990

3 decomandate, LUX, Zona NORD

2Bedroom(s)
19Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona de Nord a orasului, pe strada Calugareni, la parterul ( INALT ) unui bloc construit in 1985. Apartamentul a fost renovat in totalitate de catre proprietar, ras pana la placa si refacut complet cu maetriale de cea mai buna calitate.
€63,500

2 camere decomandate, Piata Centrala, mobilat si utilat

9 Mai

1Bedroom(s)
8Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada 9 Mai, langa Piata Centrala. Apartamentul este renovat modern, dispune de toate imbunatatirile, din care enumeram aici: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi interior schimbate, baie renovata, etc. Se inchiriaza mobilat si utilat ca in fotografii.
€220

2 camere, et.3, mobilat si utilat, Banca Nationala

Banca Nationala

1Bedroom(s)
6Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, semidecomandate, situat pe strada Banca Nationala la etajul 3. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, si este mobilat si utilat. Pentru informatii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati.
€200

2 decomandate, Neagoe Voda, parter

Banca Nationala

1Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Banca Nationala, la parter, cu extindere la bucatarie si boxa sub extindere. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, tamplarie din pvc cu geam din termopan. Este mobilat si utilat. Zona foarte linistita aparoape de piata, centru, scoli si gradinite.
€180

2 decomandate, et.1, Energiei - Mobilat si Utilat

Energiei

1Bedroom(s)
9Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate, situat la etajul 1, intr-un bloc construit in 1983. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi schimbate, parchet in camere, gresie si faianta, etc. Se inchiriaza mobilat si utilat. Zona foarte buna langa Hypermarketuri, scoli, statii de autobuz, gradinite, etc.
€250

3 decomandate, et. 2, Mobilat - Alecu Russo - Cornisa

Alecu Russo

2Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat pe strada Alecu Russo - Cornisa, la etajul 2 intr-un bloc prevazaut cu lif. Apartamentul este renovat modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, prevazut cu 2 balcoane ( 1 la sufragerie si unul la bucatarie ). Apartamentul se vinde mobilat complet.
€51,900

Cladire - 5 apartamente - Republicii - Auchan

Republicii (URA)

19Bedroom(s)
6Picture(s)
In atentia INVESTITORILOR !!!Va propunem spre vanzare o cladire situata in zona Republicii - Auchan, construita in anul 2008, intr-o zona rezidentiala noua. Cladirea are regim de inaltime de D+P+1+M, construita din cadre de beton armat cu pereti din caramida Porotherm de 35 mm, pereti despartitori din caramida de beton, izolata cu termosistem la exterior, tamplarie din PVC Gealan, etc.
€269,900
68 Results returned.Per Page

Oferte de vanzare. Vanzare apartamente si garsoniere in Bacau. Vile de vanzare.


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory