Proprietati

Proprietati
4.3 (86.43%) 28 votes

Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Dan  Grosu
Dan Grosu
  • Male
Group Imob
Group Imob
Broker imobiliar cu experienta.
Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

Cornisa, 3 decomandate, parter

Cornisa

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Cornisa, la parterul unui bloc bara (la plombe-bloc cu 4 etaje). APartamentul a fost renovat complet, dispune de absolut toate imbunatatirile dintre care enumeram aici: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izloatie la exterior, apa si canalizare separata, 2 bai renovate, etc.
€59,500

Apartament 2 decomandate Republicii

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada Republicii la etajul 4 din 8 (bloc cu lift), bloc construit in 1980. Apartamentul este foarte bine compartimentat, prevazut cu 2 balcoane si este orientat catre SUD, beneficiati de lumina soarelui pe taota durata zilei. Locuinta este pregatit pentru renovat la interior.
€34,900

Aleea Ghioceilor, et.3, decomandat, 2 balcoane

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Bazinului de Inot, la etajul 3 din 4. Apartamentul este foarte bine compartimentat, cu hol mare patrat la intrare, bucatarie spatioasa, baie prevazuta cu geam, iar fiecare camere cu iesire pe balcon propriu ( 2 balcoane). Zona este foarte buna, cu vecini linistiti si foarte multa verdeata.
€37,500

Alecu Russo , 2 camere Renovat Complet

Alecu Russo

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
5Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Alecu Russo, la parter.
€33,900

3 decomandate - Republicii - Renovat Complet

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Republicii - Narcisa, la etajul 4 intr-un bloc stradal. Apartamentul a fost renovat in totalitate ( schimbate toate instalatiile, tamplaria, etc), dispune de centrala termica proprie, izolatie termica, usi de interior schimbate, etc. Finisajele sunt de cea mai buna calitate.
€55,000

Garsoniera conf.1, Arena MALL - Mobilat si Utilata

Nord

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera confort 1, situata in zona Arena MALL pe strada Primaverii, intr-un bloc construit in 1983, la etajul 4 acoperita cu pod construit ( se poate folosi pentru depozitare). Locuinta este mare si spatioasa are o suprafat utila de 33 mp la care se adauga suprafata balconului de 6 mp.
€28,500

Apartament 2 camere, et.1, Aleea Ghioceilor

Zimbru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat pe strada Aleea Ghioceilor, la etajul 1 . Apartamentul a fost renovat complet in 2019, ras de la placa si refacut, are centrala termica nou montata, tampalrie din PVC cu geam din termopan, usi interior schimbate, parchet, gresie, fainata noi, etc.
€39,900

Apartament 2 camere Cora renovat

Cora

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Cora, la etajul 4 acoperit cu sarpanta, intr-un bloc dat in folosinta in 1979. Apartamentul a fost renovat complet de catre proprietari, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie termica, instalatii refacute, parchet in camere, usi schimbate, etc.
€38,900

3 camere, et.1, 110 mp, bloc 2011

Orizont

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament deosebit, cu 3 camere, decomandate, situat in zona Narcisa, intr-un bloc construit in 2011, la etajul 1. Apartamentul dispune de finisaje de calitate ( facute de proprietar ), este renovat complet, cu mare atentie la detalii, dispune de absolut toate imbunatatirile si este prevazut cu 2 grupuri sanitare.
€74,900

Apartament 3 camere, et.2, Narcisa, renovat complet

Republicii (URA)

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat in zona Narcisa, lae tajul2 intr-un bloc turn, prevazut cu lift. Apartament a fost renovat modern complet, ras de la placa, schimbata instalatia electrica si sanitara, montata tamplarie nou din PVC cu geam din termopan, facuta izolatie la exterior, montate usi noi, gresie, fainata, parchet, etc.
€38,900

Apartament 2 decomandate - Mihai Viteazu

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Mihai Viteazu in zona Ultracentrala, la etajul 3 din 7, intr-un bloc cu lift construit in 1985. Locuinta este foarte bine compartimentata, prevazuta cu 2 balcoane, la sufragerie si la bucatarie. Bucataria a fost maritas prin desfiintarea celor 2 boxe si extinsa in balcon.
€51,900

Apartament 3 camere Tic Tac - Stadionului

Tic Tac

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate situat pe strada Stadionului, la etajul 4. Apartamentul are o suprafata de 50 mp, este izolat la exterior si pe bloc, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi interioare schimbate din termopan, baie renovata cu cabina de dus si cu geam pentru aerisire. Zona este buna la 1 minut distanta de KAUFFLAND, CORA, etc.
€34,900
83 Results returned.Per Page

Oferte de vanzare. Vanzare apartamente si garsoniere in Bacau. Vile de vanzare.


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory