Apartamente 2 camere de vanzare

Apartamente 2 camere de vanzare
4.4 (87.2%) 275 votes

Cauti apartamente cu 2 camere de vanzare in orasul Bacau? Vezi lista cu oferte apartamente de vanzare 

Apartamente cu 2 camere de vanzare in Bacau 

Sorteaza dupa
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

Apartament 2 decomandate Republicii

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada Republicii la etajul 4 din 8 (bloc cu lift), bloc construit in 1980. Apartamentul este foarte bine compartimentat, prevazut cu 2 balcoane si este orientat catre SUD, beneficiati de lumina soarelui pe taota durata zilei. Locuinta este pregatit pentru renovat la interior.
€34,900

Aleea Ghioceilor, et.3, decomandat, 2 balcoane

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Bazinului de Inot, la etajul 3 din 4. Apartamentul este foarte bine compartimentat, cu hol mare patrat la intrare, bucatarie spatioasa, baie prevazuta cu geam, iar fiecare camere cu iesire pe balcon propriu ( 2 balcoane). Zona este foarte buna, cu vecini linistiti si foarte multa verdeata.
€37,500

Alecu Russo , 2 camere Renovat Complet

Alecu Russo

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
1Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Alecu Russo, la parter.
€33,900

Apartament 2 camere, et.1, Aleea Ghioceilor

Zimbru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat pe strada Aleea Ghioceilor, la etajul 1 . Apartamentul a fost renovat complet in 2019, ras de la placa si refacut, are centrala termica nou montata, tampalrie din PVC cu geam din termopan, usi interior schimbate, parchet, gresie, fainata noi, etc.
€39,900

Apartament 2 camere Cora renovat

Cora

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Cora, la etajul 4 acoperit cu sarpanta, intr-un bloc dat in folosinta in 1979. Apartamentul a fost renovat complet de catre proprietari, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie termica, instalatii refacute, parchet in camere, usi schimbate, etc.
€38,900

Apartament 2 decomandate - Mihai Viteazu

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Mihai Viteazu in zona Ultracentrala, la etajul 3 din 7, intr-un bloc cu lift construit in 1985. Locuinta este foarte bine compartimentata, prevazuta cu 2 balcoane, la sufragerie si la bucatarie. Bucataria a fost maritas prin desfiintarea celor 2 boxe si extinsa in balcon.
€51,900

Apartament 2 camere Ultracentral Mobilat si Utilat

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona ultracentrala, pe Bulevardul Unirii, vis-a-vis de Parcul Catedralei, intr-un bloc construit in 1983.
€55,900

Apartament 2 camere Republici - Ura

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Republicii, langa fostul Restaurant Rodica. Apartamentul este situat la etajul 4 acoperit cu sarpanta nou construita de catre Primaria Bacau, fiind intr-un bloc reabilitat termic cu fonduri europene. Lucrare facuta cu garantie de catre primarie.
€27,500

Apartament 2 camere decomandate

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona de SUD a orasului, mai exact pe strada Republicii ( cu vedere la bulevard), intr-un bloc construit in 1980. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de un balcon imens pe toata lungimea apartamentului, unde a fost mutata zona de gatit, practic fiind transformat intr-un apartament cu 3 camere.
€38,500

Apartament 2 camere decomandate

Banca Nationala

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Banca Nationala mai exact zona Martiri la praterul unui bloc cu 4 etaje construit in 1988. Apartamentule ste bine compartimentat cu camere mari si spatioase, are o suprafata utila de 50 mp, dispune de centrala termica proprie si tamplarie din PVC cu geam din termopan.
€41,900

Apartament 2 camere Naricsa

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Narcisa, la etajul 4 acoperit cu pod de tip sarpanta construit cu cativa ani in urma. Locuinta dispune de unele imbunatatiri moderne, tamplaria a fost schimbata si montate geamuri de tip PVC cu termopan, este izolata pe exterior, orientata catre EST si pozitionata pe mijlocul blocului.
€31,500

Apartament 2 camere et.3 - Gara

Gara

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Apartament cu 2 camere de vanzare situat in zona Garii la etajul 3 din 10, intr-un bloc cu lift. Din punct de vedere a compartimentarii apartamnetul este semidecomandat, cu baie cu geam mare pentru aerisire. Locuinta dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan si este orientata catre SUD, beneficiati de lumina naturala pe toata durata zilei.
€32,900
46 Results returned.Per Page

NOU !!! Apartamente de vanzare in blocuri noi

Nu ai gasit ce cautai? Cauta in toata lista de apartamente de vanzare:

Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.

apartamente 2 camere de vanzare

 


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory