Apartamente 2 camere de vanzare

Apartamente 2 camere de vanzare
4.9 (98.37%) 49 votes

Cauti apartamente cu 2 camere de vanzare in orasul Bacau? Vezi lista cu oferte apartamente de vanzare 

Apartamente cu 2 camere de vanzare in Bacau 

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

2 decomandate,et.1, Parcul Catedralei

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare:- apartament situat in zona ultracentrala - Parcul Catedralei- etajul 1- bloc construit in 1993 cu structura pe cadre: poate fi recompartimentat dupa propriul gust- centrala termica proprie- SUPRAFATA UTILA: 57 mp la care se adauga suprafata celor 2 balcoane- hol mare patrat la intrare- baie prevazuta cu geam- pozitionat pe m
€52,000

Ultracentral, et.1, renovat 2018

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare:- apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada 9 Mai - vis-a-vis de Liceul Economic- bloc construit in 1984- etaj 1- scara cu lift nou si camere de supraveghere- renovat complet in 2018- centrala termica nou- instalatie electrica si sanitara schimbata- tamplarie din PVC cu geam din termopan nou montata - marca REHAU -
€51,900

2 decomandate, et.2, Orizont - Mobilat

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Orizont, la etajul 2 din 4, intr-un bloc construit in 1981. Apartamentul este foarte bine compartimentat, renovat recent, dispune de centrala termica proprie, templarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, usi schimbate, parchet, etc.
€49,990

2 decomandate,et 1- LUX - Mobilat si Utilat complet

Centru

In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona Parcului Cancicov, langa Colegiul Alecsandri. Apartamentul este situat la etajul 1, si a fost renovat complet cu materiale de cea mai buna calitate. Finisajele apartamentului sunt de lux, fiind luat in considerare fiecare detaliu. Mobilierul este facut pe comanda, pentru o eficientizare cat mai buna a spatiului.
€46,900

2 decomandate, et.1, mobilat si utilat, Milcov

Milcov

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Milcov in zona Bazarului, intr-un bloc construit in 1981, la etajul 1. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de centrala termica proprie, renovari multiple la interior, tamplarie din PVC cu geam din termopan, etc. Imobilul este prevazut cu apa trasa separat direct de la canalizare.
€45,990

2 decomandate, et. 3/4 Cornisa - Hanovra Renovat Complet

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
12Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat intr-o zona deosebita, la 1 minut distanta de Tic Tac, pe strada Cornisa Bistritei, la etajul 3 din 4.
€45,990

Ultracentral-etaj intermediar- Luceafarul - Mobilat si Utilat

Centru

In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament deosebit, situta pe strada Nicolae Balcescu, zona Ultracentrala, la etaj intermediar, etajul 6 din 10. Scara este prevazuta cu 2 lifturi. Apartamentul dispune de toate imbunatatirile, se vinde mobilat si utilat exact ca in fotografii. Zona este excelenta, KM 0 !!! Apartamentul are orientare estica, geamurile sunt mari - foarte luminos.
€45,900

2 decomandate, finisaje lux, mobilat, Narcisa

Republicii (URA)

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in zona Narcisa, intr-un bloc turn, la etajul 5. Apartamentu a fost renovat de la placa, are instalatia electrica si sanitara schimbata, centrale termica noua, tamplarie din lemn masiv cu geam din termopan, usi interioare din lemn , etc.Se vinde cu mobila facuta pe comanda din lemn si electrocasnice noi.
€45,500

2 decomandate - Ultracentral- Bloc 1995- 77 mp

9 mai

In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada 9 Mai, zona Peco MOLL si Bancorex, la etaj intermediar, intr-un blocx construit in 1995. Apartamentul este foarte spatios, are o suprafata totala de 77 mp, din care 60 mp UTILI, dispune de imbunatatiri multiple, este pozitionat pe mijlocul blocului si orientat catre Vest.
€45,000

2 decomandate, et.2, Banca Nationala

Banca Nationala

1Bedroom(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Banca Nationala la etajul 2 intr-un bloc construit in 1988. Apartamentul este amplasat pe mijlocul blocului, orientat catre Sud ( aveti lumina naturala pe tot parcursul zilei ), este bine compartimentat, dispune de balcon la bucatarie, si nu beneficiaza de imbunatatiri.
€43,900

2 decomandate, et.3, Mioritei - PROFI

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada Logofat Tautu, langa Profi - Miorita, intr-un bloc construit in 1980, la etajul 3.
€43,500

Apartament 2 camere decomandate, et.2, Piata Mioritei

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Pietei Miorita, intr-un bloc construit in 1981, la etajul 2. Apartamentul este foarte bine pozitionat, pe mijlocul blocului, compartimentat clasic cu hol mare dreptunghiulat cu acces in toate camerele, bucatarie mare care poate fi largita prin demolarea celor 2 boxe din lateral, si ambele camere prevazute cu balcoane.
€43,500
44 Results returned.Per Page

NOU !!! Apartamente de vanzare in blocuri noi

Nu ai gasit ce cautai? Cauta in toata lista de apartamente de vanzare:

Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.

apartamente 2 camere de vanzare

 


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory