Apartamente 2 camere de vanzare

Apartamente 2 camere de vanzare
4.4 (87.38%) 279 vote[s]

Cauti apartamente cu 2 camere de vanzare in orasul Bacau? Vezi lista cu oferte apartamente de vanzare 

Apartamente cu 2 camere de vanzare in Bacau 

Sorteaza dupa
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

2 decomandate, et. 1, Centru, semi-mobilat

Centru

1Bedroom(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in centrul orasului, vis- a -vis de Scoala Alexandru Ioan Cuza ( fosta Scoala nr. 19), la etajul 1 din 4.
€47,500

2 camere,et.2, Mobilat si Utilat, Centru

Centru

1Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona ultracentrala, la etajul 2 din 4, intr-un bloc fara bulina, reabilitat de Primaria Bacau. Apartamentul a fost ras de la placa si renovat complet, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, instalatii electrice si sanitare refacute, usi de interior schimbate, gresie, faianta, etc.
€44,900

Apartament 2 camere, renovat, Milcov

Milcov

1Bedroom(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semi-decomandate, situat la parter pe strada Milcov. Apartamentul este renovat modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi interior schimbate, parchet, gresie, faianta etc. Baia este prevazuta cu geam pentru aerisire. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
€32,000

2 camere, renovat, mobilat si utilat, Milcov

Milcov

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semi-decomandate, situat in zona Milcov, la parter, intr-un bloc reabilitat temric de Primaria Bacau. Locuinta este renovata modern, dispune de tampalrie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, usi schimbate, gresi si faianta in bucatarie si baie ( baia prevazuta cu geam pentru aerisire), etc. Imobilul se vinde mobilat si utilat.
€31,500

2 decomandate, et.1, Banca Nationala - Centru

Banca Nationala

1Bedroom(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Banca Nationala, la 1 minut de mers pe jos de centrul orasului Bacau. Locuinta este ampalsata la etajul 1 si beneficiaza de un balcon mare de 8 mp pe lungimea sufrageriei si a dormitorului.
€44,900

2 decomandate, et.1, bloc 1980, Narcisa

Narcisa

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat la Narcisa, pe strada Republicii, blocul de langa pod, construit in 1980, la etajul 1 din 4. Apartamentul are potential, fiind prevazut cu bucatarie mare, cu boxa care paote fi data jos, hol mare dreptunghiular, living-room spatios cu iesire pe balcon, dormitor incapator.
€36,900

2 camere, Bloc 2017, LUX

Nord

1Bedroom(s)
20Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona de Nord a orasului, intr-un bloc construit in 2017 intr-un cartier rezidential nou. Apartamentul este situat la etajul 4 din 6, intr-un bloc care beneficiaza de lift nou, construit pe structura de beton arman, cu zidarie Ytong, de cea mai buna calitate.
€45,000

2 camere decomandate, et.1, Mioritei

Mioritei

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Vrei sa te muti fara batai de cap? Cauti un apartament mare in care sa nu mai investesti?Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Mioritei, la etajul 1, intr-un bloc construit in 1980. Locuinta a fost renovata complet anul acesta, rasa de la placa si refacuta de la zero.
€49,900

Apartament 2 camere decomandate Orizont

Orizont

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada Marasesti, in zona Orizont, intr-un bloc dat in folosinta in 1980, la etajul 7 din 10, cu lift nou modern ( schimbat de catre locatari, deasemenea scara beneficiaza de supraveghere video 24 din 24 h ).
€37,900

Apartament 2 decomandate, et.2, Milcov - Orizont

Milcov

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, amplasat la etajul 2 intr-un bloc construit in 1981, situat pe strada Milcov, capatul dinspre Orizont, langa Bazarul de Rusi. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de bucatarie mare, centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, etc.
€40,900

Alecu Russo , 2 camere Renovat Complet

Alecu Russo

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
1Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Alecu Russo, la parter.
€33,900

Apartament 2 camere Cora renovat

Cora

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Cora, la etajul 4 acoperit cu sarpanta, intr-un bloc dat in folosinta in 1979. Apartamentul a fost renovat complet de catre proprietari, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie termica, instalatii refacute, parchet in camere, usi schimbate, etc.
€38,900
31 Results returned.Per Page

NOU !!! Apartamente de vanzare in blocuri noi

Nu ai gasit ce cautai? Cauta in toata lista de apartamente de vanzare:

Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.

apartamente 2 camere de vanzare

 


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory