Apartamente 2 camere

Apartamente cu 2 camere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

Bloc nou 2015, zona Nord, toate imbunatatirile

Nord

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat intr-un bloc nou construit in 2015, in zona de Nord a orasului. Apartamentul are o suprafata generoasa de 67 mp, este situat la parter, dispune de 2 bai, finisaje premium, toate imbunatatirile posibile. Se poate achizitiona si boxa la subsol si loc privat de parcare.
€64,900

2 decomandate, et.1, Energiei - Renovat LUX

Energiei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada Energiei, la etajul 1 intr-un bloc construit in 1983. Apartamentul a fost renovat complet in 2018, in regim propriu ( nu a fost facut pentru vanzare ), cu materiale de cea mai buna calitate. S-a acordat o atentie deosebita la finisaje. Dispune de toate imbunatatirile.
€49,900

2 decomandate,et 1- LUX - Mobilat si Utilat complet

Centru

In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona Parcului Cancicov, langa Colegiul Alecsandri. Apartamentul este situat la etajul 1, si a fost renovat complet cu materiale de cea mai buna calitate. Finisajele apartamentului sunt de lux, fiind luat in considerare fiecare detaliu. Mobilierul este facut pe comanda, pentru o eficientizare cat mai buna a spatiului.
€46,900

2 decomandate,et.2, Energiei, mobilat si utilat

Energiei

In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, la etajul 2 in zona Energiei.Apartamentul dispune de toate imbunatatirile, centrala termica,termopan,gresie,faianta,parchet etc; si nu mai necesita alte investitii.Se vinde MOBILAT si UTILAT! Zona este excelenta la 2 minute distanta de centru, cu numeroase hypermarketuri in zona si statii de autobuz.
€46,000

Ultracentral-etaj intermediar- Luceafarul - Mobilat si Utilat

Centru

In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament deosebit, situta pe strada Nicolae Balcescu, zona Ultracentrala, la etaj intermediar, etajul 6 din 10. Scara este prevazuta cu 2 lifturi. Apartamentul dispune de toate imbunatatirile, se vinde mobilat si utilat exact ca in fotografii. Zona este excelenta, KM 0 !!! Apartamentul are orientare estica, geamurile sunt mari - foarte luminos.
€45,900

2 decomandate, Ultracentral, Bloc 1993

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona Ultracentrala, langa Parcul Catedralei, intr-un bloc construit in 1993. Apartamentul este situat la etajul 9, pozitionat pe mijlocul blocului, cu vedere catre rasarit, dispune de 2 balcoane, are o suprafata utila de aproximativ 55 mp, bucataria poate fi marita prin renuntarea la boxa, etc.
€45,900

2 decomandate, finisaje lux, mobilat, Narcisa

Republicii (URA)

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in zona Narcisa, intr-un bloc turn, la etajul 5. Apartamentu a fost renovat de la placa, are instalatia electrica si sanitara schimbata, centrale termica noua, tamplarie din lemn masiv cu geam din termopan, usi interioare din lemn , etc.Se vinde cu mobila facuta pe comanda din lemn si electrocasnice noi.
€45,500

2 decomandate - Ultracentral- Bloc 1995- 77 mp

9 mai

In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada 9 Mai, zona Peco MOLL si Bancorex, la etaj intermediar, intr-un blocx construit in 1995. Apartamentul este foarte spatios, are o suprafata totala de 77 mp, din care 60 mp UTILI, dispune de imbunatatiri multiple, este pozitionat pe mijlocul blocului si orientat catre Vest.
€45,000

2 decomandate,et.1,Mioritei

Mioritei

In zonaParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Mioritei, in zona Lidl, la etajul 1 intr-un bloc construit in 1982. APartamentul este renovat modern, dispune de toate imbunatatirile dintre care enumeram aici: centrala termica, tamplarie PVC Rehau, izolatie cu termosistem, parchet, etc.
€45,000

2 decomandate, et.1, renovat complet, Aleea Ghioceilor

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada Aleea Ghioceilor, langa Bazinul de inot, la etajul 1. Apartamentul este bine compartimentat, dispune de toate imbunatatirile: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan nou montata (Rehau), usi schimbate, parchet in camere, etc.
€45,000

2 camere, renovat complet, Zona Restaurant Miorita

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Restaurantului Miorita, la parter. Apartamentul a fost renovat complet, ras de la placa, dispune de absolut toate imbunatatirile, balcon cu iesire in gradina si are o suprafata UTILA de 50 mp. Bucataria este mare iar baia este prevazuta cu geam.
€44,500

2 decomandate, et.3, Mioritei - PROFI

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada Logofat Tautu, langa Profi - Miorita, intr-un bloc construit in 1980, la etajul 3.
€44,450
56 Results returned.Per Page

Apartamente de vanzare in blocuri noi

Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.