Apartamente 2 camere

Apartamente cu 2 camere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

Bloc nou 2015, zona Nord, toate imbunatatirile

Nord

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat intr-un bloc nou construit in 2015, in zona de Nord a orasului. Apartamentul are o suprafata generoasa de 67 mp, este situat la parter, dispune de 2 bai, finisaje premium, toate imbunatatirile posibile. Se poate achizitiona si boxa la subsol si loc privat de parcare.
€58,000

2 decomandate, et.2, Orizont - Mobilat

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Orizont, la etajul 2 din 4, intr-un bloc construit in 1981. Apartamentul este foarte bine compartimentat, renovat recent, dispune de centrala termica proprie, templarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, usi schimbate, parchet, etc.
€49,990

2 decomandate, et.1, Energiei - Renovat LUX

Energiei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada Energiei, la etajul 1 intr-un bloc construit in 1983. Apartamentul a fost renovat complet in 2018, in regim propriu ( nu a fost facut pentru vanzare ), cu materiale de cea mai buna calitate. S-a acordat o atentie deosebita la finisaje. Dispune de toate imbunatatirile.
€49,900

2 decomandate, et.2, renovat complet - Energiei

Energiei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona excelenta, pe strada Energiei, langa RMB. Apartamentul a fost renovat complet, cu materiale de buna calitate, dispune de centrala termica proprie, tamplarie noua din PVC - Rehau, usi schimbate, parchet, gresie, faianta - toate noi. Nu mai necesita nici o imbunatatire.
€48,500

2 decomandate, renovat complet - et.1 Aleea Ghioceilor

Cora

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
12Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Aleea Ghioceilor, la etajul 1. Apartamentul a fost renovat complet in 2018, ras de la placa, schimbata instalatia electrica, instalatia sanitara, montata tamplarie noua din PVC cu geam din termopan, centrala termica proprie, parchet nou, usi schimbate, gresie si faianta noua, etc.
€47,900

2 decomandate,et 1- LUX - Mobilat si Utilat complet

Centru

In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona Parcului Cancicov, langa Colegiul Alecsandri. Apartamentul este situat la etajul 1, si a fost renovat complet cu materiale de cea mai buna calitate. Finisajele apartamentului sunt de lux, fiind luat in considerare fiecare detaliu. Mobilierul este facut pe comanda, pentru o eficientizare cat mai buna a spatiului.
€46,900

2 decomandate,et.2, Energiei, mobilat si utilat

Energiei

In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, la etajul 2 in zona Energiei.Apartamentul dispune de toate imbunatatirile, centrala termica,termopan,gresie,faianta,parchet etc; si nu mai necesita alte investitii.Se vinde MOBILAT si UTILAT! Zona este excelenta la 2 minute distanta de centru, cu numeroase hypermarketuri in zona si statii de autobuz.
€46,000

2 decomandate, et.1, mobilat si utilat, Milcov

Milcov

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Milcov in zona Bazarului, intr-un bloc construit in 1981, la etajul 1. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de centrala termica proprie, renovari multiple la interior, tamplarie din PVC cu geam din termopan, etc. Imobilul este prevazut cu apa trasa separat direct de la canalizare.
€45,990

Ultracentral-etaj intermediar- Luceafarul - Mobilat si Utilat

Centru

In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament deosebit, situta pe strada Nicolae Balcescu, zona Ultracentrala, la etaj intermediar, etajul 6 din 10. Scara este prevazuta cu 2 lifturi. Apartamentul dispune de toate imbunatatirile, se vinde mobilat si utilat exact ca in fotografii. Zona este excelenta, KM 0 !!! Apartamentul are orientare estica, geamurile sunt mari - foarte luminos.
€45,900

2 decomandate, Ultracentral, Bloc 1993

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona Ultracentrala, langa Parcul Catedralei, intr-un bloc construit in 1993. Apartamentul este situat la etajul 9, pozitionat pe mijlocul blocului, cu vedere catre rasarit, dispune de 2 balcoane, are o suprafata utila de aproximativ 55 mp, bucataria poate fi marita prin renuntarea la boxa, etc.
€45,900

2 decomandate,et.1 Cornisa, renovat complet

Cornisa

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Cornisa Bistritei, la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje (blocurile plomba cele dintre blocurile turn).
€45,900

2 decomandate, finisaje lux, mobilat, Narcisa

Republicii (URA)

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in zona Narcisa, intr-un bloc turn, la etajul 5. Apartamentu a fost renovat de la placa, are instalatia electrica si sanitara schimbata, centrale termica noua, tamplarie din lemn masiv cu geam din termopan, usi interioare din lemn , etc.Se vinde cu mobila facuta pe comanda din lemn si electrocasnice noi.
€45,500
60 Results returned.Per Page

Apartamente de vanzare in blocuri noi

Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.