Garsoniere

Garsoniere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

Garsoniera, et.1 - Centru - str. Oituz

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
4Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata intr-un bloc pe strada Oituz, bloc de apartamente. Garsoniera are soba cu gaz, costuri foarte mici la caldura pe timp de iarna ( si datorita faptului ca blocul este din caramida ), dispune de balcon propriu, baie si bucatarie. Zona este buna, la 2 minute de centrul orasului.
€17,000

Garsoniera, 43 mp, et.3 Arena MALL

Nord

In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera foarte mare, confort 1 sporit, situata in zona Nord, la 1 minut distanta de Arena MALL, la etajul 3 intr-un bloc construit in 1985. Garsoniera are o suprafata de aproximativ 43 mp cu tot cu balcon, si poate fi transformata usor in apartament cu 2 camere. Nu dispune de nici o imbuntatire. Necesita renovare completa.
€26,300

Garsoniera conf 1-Cora

Centru

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera confort 1, situata in zona Cora, la parter intr-un bloc construit in 1984. Garsoniera are o suprafata de 33 mp, a fost modificata, acum este cu bucatarie open-space. Dispune de imbunatatiri multiple, fiind renovata complet de la placa.
€28,500

Garsoniera confort 1,etaj 2

Gara

In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propune spre vanzare o garsoniera situata in zona Gara, la etajul 2 intr-un bloc turn. Garsoniera este confort 1, cu o suprafata de 35 mp, dispune de centrala termica proprie si tamplarie din PVC cu geam din termopan. Este pe mijloc si orientata catre Sud.
€21,500
    4 Results returned.Per Page

    Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri noi

    Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.