Garsoniere

Garsoniere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

Garsoniera mobilata si utilata

Milcov

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera confort 1, situata pe strada Milcov, intr-un bloc construit in 1980. Garsoniera este renovata modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, gresie, faianta, usi schimbate, etc. Se vinde mobilata si semiutilata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
€25,500

Garsoniera, et.1 - Centru - str. Oituz

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
4Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata intr-un bloc pe strada Oituz, bloc de apartamente. Garsoniera are soba cu gaz, costuri foarte mici la caldura pe timp de iarna ( si datorita faptului ca blocul este din caramida ), dispune de balcon propriu, baie si bucatarie. Zona este buna, la 2 minute de centrul orasului.
€17,000

Garsoniera, 43 mp, et.3 Arena MALL

Nord

In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera foarte mare, confort 1 sporit, situata in zona Nord, la 1 minut distanta de Arena MALL, la etajul 3 intr-un bloc construit in 1985. Garsoniera are o suprafata de aproximativ 43 mp cu tot cu balcon, si poate fi transformata usor in apartament cu 2 camere. Nu dispune de nici o imbuntatire. Necesita renovare completa.
€26,300

Garsoniera conf 1-Cora

Centru

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera confort 1, situata in zona Cora, la parter intr-un bloc construit in 1984. Garsoniera are o suprafata de 33 mp, a fost modificata, acum este cu bucatarie open-space. Dispune de imbunatatiri multiple, fiind renovata complet de la placa.
€28,500

Garsoniera confort 1,etaj 2

Gara

In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propune spre vanzare o garsoniera situata in zona Gara, la etajul 2 intr-un bloc turn. Garsoniera este confort 1, cu o suprafata de 35 mp, dispune de centrala termica proprie si tamplarie din PVC cu geam din termopan. Este pe mijloc si orientata catre Sud.
€21,500
    5 Results returned.Per Page

    Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri noi

    Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.