Garsoniere de vanzare

Garsoniere de vanzare
4.9 (98.46%) 39 votes

Vrei sa cumperi o garsoniera in orasul Bacau? Sau vrei sa investesti intr-o garsoniera pentru investii imobiliare? Vezi oferte garsoniere de vanzare in Bacau

Garsoniere de vanzare in Bacau |Oferte de vanzare

Sorteaza dupa
 • Data adaugarii
 • Pret
 • ID Oferta
Grid
List

Garsoniera Renovata - Energiei

Energiei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata in zona Energiei – Mioritei, la parterul unui bloc construit in 1982.
€25,900

Garsoniera conf.1, Arena MALL - Mobilat si Utilata

Nord

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera confort 1, situata in zona Arena MALL pe strada Primaverii, intr-un bloc construit in 1983, la etajul 4 acoperita cu pod construit ( se poate folosi pentru depozitare). Locuinta este mare si spatioasa are o suprafat utila de 33 mp la care se adauga suprafata balconului de 6 mp.
€28,500

Garsoniera de vanzare - Stefan cel Mare

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera confort 1 situata in pe strada Stefan cel Mare, langa Arena Mall. Locuinta este mare si spatioasa, are o suprafata de 40 mp ( din care 36 mp sunt suprafata utila ), este intr-un bloc construit in 1988.
€28,990

Garsoniera conf 1, renovata, Mioritei

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera confort 1, situata in zona Mioritei - Scoala Generala Mihai Dragan ( fosta Scoala nr. 11), la parterul unui bloc construit in 1980. Zona este excelenta, la 1 minut distanta de Piata Mioritei, Arena Mall, Carrefour, scoala, Gradinita Raza de Soare, statii de autobuz, restaurante, etc.
€28,990

Garsoniera conf. 1, Milcov - Renovata

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situat pe strada Milcov, la parterul unui bloc construit in 1980. Garsoniera este confort 1, avand o suprafata utila de aproximativ 33 mp. Imobilul este in curs de renovare, a fost montata tamplarie noua din PVC cu geam din termopana (REHAU), schimbate usile, indreptati peretii, pus parchet in camera si pe hol.
€25,000

Garsoniera conf 1, et.1, zona 22 Decembrie - Profi

Nord

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata pe strada 22 Decembrie, la etajul 1, langa supermarketul Profi. Garsoniera dispune de toate imbunatatirile dintre care enumeram aici: centrala termica proprie, tampalrie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, baia si bucatria renovate, etc. Se vinde mobilata si utilata.
€34,900

Narcisa, et.2, Mobilata si Utilata

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
5Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata pe strada Narciselor, la etajul 2, intr-un bloc de apartamente. Garsoniera dispune de imbunatatiri multiple si se vinde mobilata si utilata ca in fotografii. Zona este buna la 1 minut distanta de statii de autobuz, LIDL, viitorul KAUFFLAND, Complexul Comercial Narcisa, etc. Pentru mai multe detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati.
€19,900

Garsoniera, 43 mp, et.3 Arena MALL

Nord

In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera foarte mare, confort 1 sporit, situata in zona Nord, la 1 minut distanta de Arena MALL, la etajul 3 intr-un bloc construit in 1985. Garsoniera are o suprafata de aproximativ 43 mp cu tot cu balcon, si poate fi transformata usor in apartament cu 2 camere. Nu dispune de nici o imbuntatire. Necesita renovare completa.
€26,300

Garsoniera confort 1,etaj 2

Gara

In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propune spre vanzare o garsoniera situata in zona Gara, la etajul 2 intr-un bloc turn. Garsoniera este confort 1, cu o suprafata de 35 mp, dispune de centrala termica proprie si tamplarie din PVC cu geam din termopan. Este pe mijloc si orientata catre Sud.
€21,500
  9 Results returned.Per Page

  Nu esti hotarat daca sa cumperi o garsoniera intr-un bloc mai vechi? Atunci vezi lista de garsoniere de vanzare in blocuri noi.

  Apartamente si garsoniere in blocuri noi

  Nu ai gasit ce cautai? Nu esti decis daca sa cumperi o garsoniera sau un apartament? Atunci vezi toate ofertele de proprietati imobiliare de vanzare in Bacau.

  Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau

  Garsoniere de vanzare

  Apartamente is garsoniere de vanzare in Bacau
  product image
  Evaluare
  1star1star1star1star1star
  Evaluare clienti
  5 based on 5 votes
  Brand Name
  Group Imob | Garsoniere de vanzare Bacau
  Imobile
  Garsoniere de vanzare Bacau
  Price
  eur 15000
  Product Availability
  Available in Stock

  Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
  The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory