Garsoniere

Garsoniere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

Garsoniera, mobilata si utilata, Mioritei

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata pe strada Mioritei, in imediata apropiere a Pietei Miorita. Locuinta dispune de imbunatatiri multiple, tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi interior schimbate, parchet in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie, baie prevazuta cu geam pentru aerisire. Se vinde exact ca in fotografii.
€25,900

Garsoniera conf. 1, Milcov - Renovata

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situat pe strada Milcov, la parterul unui bloc construit in 1980. Garsoniera este confort 1, avand o suprafata utila de aproximativ 33 mp. Imobilul este in curs de renovare, a fost montata tamplarie noua din PVC cu geam din termopana (REHAU), schimbate usile, indreptati peretii, pus parchet in camera si pe hol.
€25,000

Garsoniera Narcisa-Aviatori -Mobilata si Utilata

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata pe strada Aviatori, in zona Narcisa, la parterul unui bloc cu 3 etaje. Garsoniera este mare si spatioasa, dispune de baie proprie, bucatarie, camera mare, si se vinde mobilata si utilata. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
€15,900

Garsoniera, et.1, Zona Banca Nationala

Banca Nationala

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata in zona Banca Nationala la etajul 1, intr-un bloc construit in 1985. garsoniera este spatioasa, dispune de balcon, baia si bucatarie, unele imbunatatiri, curata si ingrijita. Zona este foarte buna la 1 minut distanta de centru si Piata Mioritei, statii de autobuz, etc.
€26,000

Garsoniera conf 1, et.1, zona 22 Decembrie - Profi

Nord

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata pe strada 22 Decembrie, la etajul 1, langa supermarketul Profi. Garsoniera dispune de toate imbunatatirile dintre care enumeram aici: centrala termica proprie, tampalrie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, baia si bucatria renovate, etc. Se vinde mobilata si utilata.
€34,900

Narcisa, et.2, garsoniera mobilata si utilata

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
5Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata pe strada Narciselor, la etajul 2, intr-un bloc turn. garsoniera dispune de imbunatatiri multiple si se vinde mobilata si utilata ca in fotografii. Pentru mai multe detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati.
€20,700

Garsoniera mobilata si utilata

Milcov

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera confort 1, situata pe strada Milcov, intr-un bloc construit in 1980. Garsoniera este renovata modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, gresie, faianta, usi schimbate, etc. Se vinde mobilata si semiutilata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
€25,500

Garsoniera, et.1 - Centru - str. Oituz

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
4Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata intr-un bloc pe strada Oituz, bloc de apartamente. Garsoniera are soba cu gaz, costuri foarte mici la caldura pe timp de iarna ( si datorita faptului ca blocul este din caramida ), dispune de balcon propriu, baie si bucatarie. Zona este buna, la 2 minute de centrul orasului.
€17,000

Garsoniera, 43 mp, et.3 Arena MALL

Nord

In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera foarte mare, confort 1 sporit, situata in zona Nord, la 1 minut distanta de Arena MALL, la etajul 3 intr-un bloc construit in 1985. Garsoniera are o suprafata de aproximativ 43 mp cu tot cu balcon, si poate fi transformata usor in apartament cu 2 camere. Nu dispune de nici o imbuntatire. Necesita renovare completa.
€26,300

Garsoniera confort 1,etaj 2

Gara

In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propune spre vanzare o garsoniera situata in zona Gara, la etajul 2 intr-un bloc turn. Garsoniera este confort 1, cu o suprafata de 35 mp, dispune de centrala termica proprie si tamplarie din PVC cu geam din termopan. Este pe mijloc si orientata catre Sud.
€21,500
    10 Results returned.Per Page

    Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri noi

    Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.