Vanzare

Vanzare
4.7 (94.81%) 27 votes

Esti in cautarea unei locuinte sau vrei sa faci o investitie? Cauta in lista noastra de apartamente si garsoniere de vanzare. Oferte imobiliare de vanzare in Bacau.

Apartamente  si garsoniere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

2 decomandate,et.1, Parcul Catedralei

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare: - apartament situat in zona ultracentrala - Parcul Catedralei - etajul 1 - bloc construit in 1993 cu structura pe cadre: poate fi recompartimentat dupa propriul gust - centrala termica proprie - SUPRAFATA UTILA: 57 mp la care se adauga suprafata celor 2 balcoane - hol mare patrat la intrare - baie prevazuta cu geam - pozitionat pe m
€52,000

2 semidecomandate, Tic Tac - Stadionului

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Agentia imboiliara Group Imob va propune spre vanzare: - apartament cu 2 camere semidecomandate situat in Zona Tic Tac - pe strada Stadionului - etajul 4 su acoperis construit (tip SARPANTA) - tamplarie din PVC - baie prevazuta cu geam pentru aerisire - orientare SUD-EST - PRET EXCEPTIONAL !!! Se paote viziona oricand prin intermediul agentiei noastre.
€21,500

4 decomandate, et.3 Orizont - Mobilat si Utilat

Orizont

3Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere decomandate situat in zona Orizont, la etajul 3 din 4. Apartamentul are o suprafata generoasa de 93 mp dintre care o suprafata de 78 mp utili.
€64,900

3 camere, Gara, curat si ingrijit

Gara

2Bedroom(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat in zona Garii, vis-a-vis de fostul Comisariat, la etajul 4. Apartamentul are o suprafata utila de 54 mp la care se adauga suprafata balconului, este curat, cu peretii drepti si este pregati pentru a fi renovat de catre viitorii proprietari.
€34,900

3 camere, renovat modern, semimobilat - Zona Comisariat - Gara

Gara

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, semidecomandate, situat in zona fostului Comisariat, la gara, pe strada Avram Iancu, la etajul 4. Apartamentul este renovat modern, cu finisaje de calitate, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, usi la interior schimbate, parchet, gresie si faianta, etc.
€41,900

3 decomandate cu extindere - Adriatica - Visinului

Cora

4Bedroom(s)
In zonaParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat la parter, pe strada Aleea Visinului, in zona Cora- Adriatica. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de 2 grupuri sanitare, balcon mare pe lungimea sufrageriei si a bucatariei, iar pe lungimea dormitoarelor a fost construita o extindere mare de aproximativ 25 mp, cu iesire in gradina din spatele blocului.
€63,000

Mioritei, et.1, renovat

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Mioritei - Everest, la etajul 1, intr-un bloc construit in 1980. Apartamentul este renovat modern, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, usi la interior schimbate, baie si bucatarie renovata, usa metalica, etc.
€37,900

3 decomandate, et,2, Mioritei, 2 balcoane

Mioritei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat pe strada Mioritei, la etajul 2 din 4, intr-un bloc construit in 1982. Zona este excelenta, la 1 minut de centru, langa Profi si Piata Mioritei, scoli si gradinite, etc. Apartamentul este foarte bine compartimentat, cu bucatarie mare si un balconas la bucatarie, si un al doilea balcon este pozitionat la sufragerie.
€47,900

3 decomandate, et 3, Banca Nationala, centrala termica

Banca Nationala

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Agentia Imobiliara Group Imob va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandata , situat la etajul 3 in zona intersectie strazilor Banca Nationala cu Mioritei.Zona foarte buna , in apropierea pietei Miorieti, Profi, statii de autobuz,scoli , gradinite.Apartamentul dispune de centrala termica, tamplarie PVC, baie prevazuta cu geam pentru aerisire,hol mare patrat si camere spatioase.
€51,990

Garsoniera, mobilata si utilata, Mioritei

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata pe strada Mioritei, in imediata apropiere a Pietei Miorita. Locuinta dispune de imbunatatiri multiple, tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi interior schimbate, parchet in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie, baie prevazuta cu geam pentru aerisire. Se vinde exact ca in fotografii.
€25,900

Garsoniera conf. 1, Milcov - Renovata

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situat pe strada Milcov, la parterul unui bloc construit in 1980. Garsoniera este confort 1, avand o suprafata utila de aproximativ 33 mp. Imobilul este in curs de renovare, a fost montata tamplarie noua din PVC cu geam din termopana (REHAU), schimbate usile, indreptati peretii, pus parchet in camera si pe hol.
€25,000

2 decomandate, et.1, Cornisa, cu centrala termica

1Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Cornisa, la etajul 1. Este sectiunea mare de apartamente, cu balcon mare de 8 mp pe lungimea sufrageriei si a dormitorului. Singura imbunatatire a apartamentului este centrala termica din dotare. Dispune de boxa la subsol. Proprietarii sunt dispusi sa negocieze la pret.
€41,999
131 Results returned.Per Page

Nu ai gasit ce cautai? Cauta apartamente de vanzare in complexuri rezidentiale NOI din Bacau.

Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri NOI

Oferte apartamente de vanzare in Bacau. Cauta imobile

Oferte de apartamente si garsoniere de vanzare in Orasul Bacau.

Vezi Apartamente cu 2 camere de Vanzare

Apartamente is garsoniere de vanzare in Bacau
product image
Evaluare
1star1star1star1star1star
Evaluare clienti
3.5 based on 4 votes
Brand Name
Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau
Imobile
Apartamente si garsoniere

Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory