Vanzare

Vanzare
4.8 (96.17%) 47 vote[s]

Esti in cautarea unei locuinte sau vrei sa faci o investitie? Cauta in lista noastra de apartamente si garsoniere de vanzare. Oferte imobiliare de vanzare in Bacau.

Apartamente  si garsoniere de vanzare in Bacau

Sorteaza dupa
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

Apartament 2 camere decomandate Orizont

Orizont

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada Marasesti, in zona Orizont, intr-un bloc dat in folosinta in 1980, la etajul 7 din 10, cu lift nou modern ( schimbat de catre locatari, deasemenea scara beneficiaza de supraveghere video 24 din 24 h ).
€37,900

Vila de vanzare Cartierul CFR

13Bedroom(s)
61Picture(s)
Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita situata in cartierul CFR la cateva minute distanta de centrul orasului Bacau.Imobilul propus spre vanzare este situat pe un teren cu o suprafata de 508 mp, imprejmuit cu garduri cu fundatie din beton, cu deschidere la 2 strazi principale.
€235,000

Apartament 2 camere et.1, Cascada

Centru

1Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un aaprtament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona centrala, mai exact jos la Cascada, la 1 minut de mers pe jos de centrul orasului Bacau. Locuinta este amplasata intr-un bloc construit in 1979, este pozitionata pe mijlocul blocului si orientata spre SUD - EST.
€39,500

Vila cocheta Hemeius Mobilata si Utilata

Centru

2Bedroom(s)
24Picture(s)
Daca te-ai saturat de zgomotul si agitatia orasului sau daca esti in cautarea unui mediu linistit cu aer curat si vecini buni atunci noi avem proprietatea ideala pentru tine !!!Va propunem spre vanzare o casuta deosebita situata pe varianta Margineni - Hemeius, chiar la intrarea in Hemeius, la 150 de metri distanta de strada principala, cu acces pe drum privat luminat si pietruit.
€84,900

Penthouse, Bloc 2010, semi-mobilat, Terasa

Centru

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
17Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament de tip Penthouse, cu 3 camere decomandate, situat in cartierul CFR, la etajul 7, intr-un bloc nou, construit in anul 2010, care beneficiaza de lift nou moderna, panoramic. Zona este foarte linistita, ferita de traficul intens al orasului Bacau si cu numeroase locuri de parcare. Locuinta ofera o panorama deosebita sprea dealurile de la Magura.
€44,500

Apartament 2 decomandate, et.2, Milcov - Orizont

Milcov

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, amplasat la etajul 2 intr-un bloc construit in 1981, situat pe strada Milcov, capatul dinspre Orizont, langa Bazarul de Rusi. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de bucatarie mare, centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, etc.
€42,500

Garsoniera Renovata - Energiei

Energiei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata in zona Energiei – Mioritei, la parterul unui bloc construit in 1982.
€28,990

3 decomandate, et.1, 3 balcoane, bloc 2012, loc de parcare

2Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situate intr-un Cartier Rezidential construit in 2012, in zona Serbanesti, pe Calea Barladului.
€59,900

Apartament 3 camere, Mioritei

Mioritei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, semi-decomandate, situat pe strada Mioritei, vis-a-vis de Restaurantul Miorita . Apartamentul ere o suprafata generoasa, de 60 mp utili, la care se adauga suprafata balconului. Locuinta este amplasata la etajul 4, intr-un bloc din 1978, pozitionata pe mijlocul blocului.
€49,900

Milcov, et.1, 55 Mp

Milcov

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere situat pe strada Milcov, capatul din Orizont, la etajul 1. Apartamentul este semidecomandat si dispune de multiple imbunatatiri: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet, etc. Baia este prevazuta cu geam pentru aerisire. Apartamentul are o suprafata de 55 mp. Curat si ingrijit.
€39,500

3 Decomandate, et.2, NORD

Nord

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Nord, pe strada 22 Decembrie intersectie cu Iosif Cocea, la etajul 2 din 4 intr-un bloc construit in 1983.
€66,900

Cornisa, 3 decomandate, parter

Cornisa

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Cornisa, la parterul unui bloc bara (la plombe-bloc cu 4 etaje). APartamentul a fost renovat complet, dispune de absolut toate imbunatatirile dintre care enumeram aici: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izloatie la exterior, apa si canalizare separata, 2 bai renovate, etc.
€59,500
110 Results returned.Per Page

Nu ai gasit ce cautai? Cauta apartamente de vanzare in complexuri rezidentiale NOI din Bacau.

Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri NOI

Vezi Apartamente cu 2 camere de Vanzare

Apartamente si garsoniere de vanzare

Apartamente is garsoniere de vanzare in Bacau
product image
Evaluare
1star1star1star1star1star
Evaluare clienti
3.5 based on 10 votes
Brand Name
Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau
Imobile
Apartamente si garsoniere

Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory