Vanzare

Esti in cautarea unei locuinte sau vrei sa faci o investitie? Cauta in lista noastra de apartamente si garsoniere de vanzare. Oferte imobiliare de vanzare in Bacau.

Apartamente  si garsoniere de vanzare in Bacau

Sorteaza dupa
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

2 decomandate, et. 1, Centru, semi-mobilat

Centru

1Bedroom(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in centrul orasului, vis- a -vis de Scoala Alexandru Ioan Cuza ( fosta Scoala nr. 19), la etajul 1 din 4.
€47,500

2 camere,et.2, Mobilat si Utilat, Centru

Centru

1Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona ultracentrala, la etajul 2 din 4, intr-un bloc fara bulina, reabilitat de Primaria Bacau. Apartamentul a fost ras de la placa si renovat complet, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, instalatii electrice si sanitare refacute, usi de interior schimbate, gresie, faianta, etc.
€41,500

Mioritei, 3 camere, et. 2

Mioritei

2Bedroom(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, semi-decomandate, situat in zona Mioritei, vis-a-vis de Profi si Restaurantul Miorita, la etajul 2 din 4. Apartamentul este ideal pentru o familie tanara care vrea sa-l renoveze modern dupa propriul gust. Bucataria poate fi marita prin demolarea celor 2 boxe. Este debransat de la termoficare deci se poate monta centrala termica fara probleme.
€36,500

2 camere, renovat, mobilat si utilat, Milcov

Milcov

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semi-decomandate, situat in zona Milcov, la parter, intr-un bloc reabilitat temric de Primaria Bacau. Locuinta este renovata modern, dispune de tampalrie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, usi schimbate, gresi si faianta in bucatarie si baie ( baia prevazuta cu geam pentru aerisire), etc. Imobilul se vinde mobilat si utilat.
€31,500

2 decomandate, et.1, Banca Nationala - Centru

Banca Nationala

1Bedroom(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Banca Nationala, la 1 minut de mers pe jos de centrul orasului Bacau. Locuinta este ampalsata la etajul 1 si beneficiaza de un balcon mare de 8 mp pe lungimea sufrageriei si a dormitorului.
€44,900

2 decomandate, et.1, bloc 1980, Narcisa

Narcisa

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat la Narcisa, pe strada Republicii, blocul de langa pod, construit in 1980, la etajul 1 din 4. Apartamentul are potential, fiind prevazut cu bucatarie mare, cu boxa care paote fi data jos, hol mare dreptunghiular, living-room spatios cu iesire pe balcon, dormitor incapator.
€37,900

3 decomandate, et.1, Bloc 2008

Orizont

2Bedroom(s)
23Picture(s)
Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita, situata in zona Orizont - Letea, zona rezidentiala, cu constructii noi si case independente de locuit. Locuinta este amplasata intr-un bloc construit in anul 2008, la etajul 1 din 4 si beneficiaza de loc privat de parcare ( cumparat de proprietar cu acte ).
€68,900

2 camere decomandate, et.1, Mioritei

Mioritei

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Vrei sa te muti fara batai de cap? Cauti un apartament mare in care sa nu mai investesti?Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Mioritei, la etajul 1, intr-un bloc construit in 1980. Locuinta a fost renovata complet anul acesta, rasa de la placa si refacuta de la zero.
€49,900

Apartament 3 camere, et.2, Mioritei

Mioritei

2Bedroom(s)
16Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat in zona Mioritei, vis-a-vis de Profi, in spatele Postei. Zona este foarte buna la 2 minute distanta de centrul orasului, Arena MALL, Piata Mioritei, Profi, Scoala Gen. Mihai Dragan, Gradinita Raza de Soare, etc. Apartamentul este la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje, si este orientat catre apus.
€39,900

Apartament 2 camere decomandate Orizont

Orizont

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada Marasesti, in zona Orizont, intr-un bloc dat in folosinta in 1980, la etajul 7 din 10, cu lift nou modern ( schimbat de catre locatari, deasemenea scara beneficiaza de supraveghere video 24 din 24 h ).
€37,900

Vila de vanzare Cartierul CFR

13Bedroom(s)
61Picture(s)
Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita situata in cartierul CFR la cateva minute distanta de centrul orasului Bacau.Imobilul propus spre vanzare este situat pe un teren cu o suprafata de 508 mp, imprejmuit cu garduri cu fundatie din beton, cu deschidere la 2 strazi principale.
€235,000

Vila cocheta Hemeius Mobilata si Utilata

Centru

2Bedroom(s)
24Picture(s)
Daca te-ai saturat de zgomotul si agitatia orasului sau daca esti in cautarea unui mediu linistit cu aer curat si vecini buni atunci noi avem proprietatea ideala pentru tine !!!Va propunem spre vanzare o casuta deosebita situata pe varianta Margineni - Hemeius, chiar la intrarea in Hemeius, la 150 de metri distanta de strada principala, cu acces pe drum privat luminat si pietruit.
€84,900
81 Results returned.Per Page

Nu ai gasit ce cautai? Cauta apartamente de vanzare in complexuri rezidentiale NOI din Bacau.

Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri NOI

Vezi Apartamente cu 2 camere de Vanzare

Apartamente si garsoniere de vanzare

Apartamente is garsoniere de vanzare in Bacau
product image
Evaluare
1star1star1star1star1star
Evaluare clienti
4 based on 12 votes
Brand Name
Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau
Imobile
Apartamente si garsoniere

Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory