Vanzare

Vanzare
4.7 (94.81%) 27 votes

Esti in cautarea unei locuinte sau vrei sa faci o investitie? Cauta in lista noastra de apartamente si garsoniere de vanzare. Oferte imobiliare de vanzare in Bacau.

Apartamente  si garsoniere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

Garsoniera, et.1, Zona Banca Nationala

Banca Nationala

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata in zona Banca Nationala la etajul 1, intr-un bloc construit in 1985. garsoniera este spatioasa, dispune de balcon, baia si bucatarie, unele imbunatatiri, curata si ingrijita. Zona este foarte buna la 1 minut distanta de centru si Piata Mioritei, statii de autobuz, etc.
€26,000

Garsoniera conf 1, et.1, zona 22 Decembrie - Profi

Nord

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata pe strada 22 Decembrie, la etajul 1, langa supermarketul Profi. Garsoniera dispune de toate imbunatatirile dintre care enumeram aici: centrala termica proprie, tampalrie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, baia si bucatria renovate, etc. Se vinde mobilata si utilata.
€34,900

4 camere decomandate, et.2, Cora

Cora

3Bedroom(s)
In zonaParking(s)
19Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere decomandate, situat in apropierea Hypermarketului Cora, pe strada Milcov, intr-un bloc construit in 1982, la etajul 2 din 4, Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de 2 grupuri sanitare, debara pentru depozitare, centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan(inclusiv balconul inchis cu termopan), izolatie termica
€57,900

2 camere semidecomandate Bicaz - Ura

Republicii (URA)

In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, modelul cu bucatarie mare, situat pe strada Bicaz, in zona Ura, langa Carrefour si Profi. Apartamentul este situat la etajul 4 si este acoperit in totalitate de pod tip SARPANTA ( nu are nici un fel de infiltratie ), este pozitionat pe mijlocul blocului si orientat catre EST. Blocul a fost construit in 1981.
€26,900

3 camere, et.3 - Narcisa

Republicii (URA)

2Bedroom(s)
8Picture(s)
Va propunem psre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate situat in zona Narcisa la etajul 3 din 4. Apartamentul este renovat modern, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, usi schimbate, etc. Este liber si poate fi vizionat oricand.
€35,000

Orizont- 2 camere, et.3, renovat complet

Orizont

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Pietei Sud - Orizont, pe strada Carpati, la etajul 3 intr-un bloc construit intre ani 1980-1981. Locuinta a fost renovata modern in urma cu 2 ani, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC (REHAU) cu geam din termopan, usi interioare schimbate, parchet, gresie, fainta, obiecte sanitare noi, etc.
€39,990

2 decomandate, Republicii, renovat complet

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat pe strada Republicii la etajul 3 din 3 cu mansarda inalta construita deasupra care este folosita pentru depozitare.
€39,500

3 decomandate, Cornisa, renovat complet

Cornisa

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decoamndate, situat in zona cornisa la etaj superior ( etajul 10). Apartamentul a fost renovat complet in urma cu cativa ani, dispune de centrale termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, usi de interior schimbate, parchet, gresie, fainata, etc. Nu ami necesita investitii majore.
€45,900

Alexandru cel Bun - Cora, imbunatatiri multiple

Cora

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Alexandru cel Bun, la 1 minut distnta de Cora, Adriatica, Lidl, Insula de Agrement. Zona este foarte buna, apartamentul este situat la parterul unui bloc cu 4 etaje. Imobilul dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, etc.
€37,500

4 decomandate - Orizont - mobilat

Orizont

3Bedroom(s)
In zonaParking(s)
12Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere decomandate situat in zona Orizont, la etajul 4 cu pod nou construit in urma cu 2 ani.
€59,900

2 decomandate, 59.7 mp utili Energiei

Energiei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Energiei la etajul 7 din 8, intr-un bloc construit in 1988. Apartamentul dispune de o SUPRAFATA UTILA DE 59.7 mp, are centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, aer conditionat, baie prevazuta cu geam. Zona de gatit a fost mutata pe balcon.
€43,500

Narcisa, et.2, Mobilata si Utilata

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
5Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata pe strada Narciselor, la etajul 2, intr-un bloc de apartamente. Garsoniera dispune de imbunatatiri multiple si se vinde mobilata si utilata ca in fotografii. Zona este buna la 1 minut distanta de statii de autobuz, LIDL, viitorul KAUFFLAND, Complexul Comercial Narcisa, etc. Pentru mai multe detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati.
€19,900
131 Results returned.Per Page

Nu ai gasit ce cautai? Cauta apartamente de vanzare in complexuri rezidentiale NOI din Bacau.

Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri NOI

Oferte apartamente de vanzare in Bacau. Cauta imobile

Oferte de apartamente si garsoniere de vanzare in Orasul Bacau.

Vezi Apartamente cu 2 camere de Vanzare

Apartamente is garsoniere de vanzare in Bacau
product image
Evaluare
1star1star1star1star1star
Evaluare clienti
3.5 based on 4 votes
Brand Name
Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau
Imobile
Apartamente si garsoniere

Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory