Vanzare

Vanzare
4.7 (94.81%) 27 votes

Esti in cautarea unei locuinte sau vrei sa faci o investitie? Cauta in lista noastra de apartamente si garsoniere de vanzare. Oferte imobiliare de vanzare in Bacau.

Apartamente  si garsoniere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

3 decomandate cu extindere - Alecu Russo

Alecu Russo

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat la parter, pe strada Alecu Russo. Apartamentul beneficiaza de o extindere mare de 10 mp facut cu acte si intabulata. Imobilul este in curs de renovare, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet, etc. Pentru mai multe detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati.
€45,989

3 decomandate,et3, Bistrita Lac

Bistrita Lac

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
12Picture(s)
Cauti sa te muti in cel mai exclusivist cartier din Bacau? Atunci noi avem solutia pentru tine!!! OFERTA EXCLUSIVA - Agentia imobiliara GROUP IMOB Apartament 3 camere decomandate de vanzare in Bistrita Lac, mai exact pe strada Valea Alba, intr-un bloc construit in 1983, la etajul 3 din 4.
€52,900

2 decomandate, 9 Mai - Pret de garsoniera

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada 9 Mai, langa Clinica Medical Service, la etajul 4 acoperit cu sarpanta tot blocul. Aprtamentul este spatios, zona este excelenta, cu vedere la bulevardul principal, la 1 minut de mers pe jos de Piata Centrala, Cora, LIDL, Adriatica, statii de autobuz, etc.
€26,500

2 camere, et.3, Narcisa - curat si ingrijit

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat la etajul 3 din 4 in zona Narcisa, intr-un bloc construit in 1980. Este modelul mare de semidecomandate, cu bucatarie spatioasa, prevazuta cu boxa, care poate fi demolata pentru a mari spatiul din bucatarie. Apartamentul este curat si ingrijit, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan si parchet in camere.
€31,900

Garsoniera mobilata si utilata

Milcov

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera confort 1, situata pe strada Milcov, intr-un bloc construit in 1980. Garsoniera este renovata modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, gresie, faianta, usi schimbate, etc. Se vinde mobilata si semiutilata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
€25,500

Casa de vanzare Narcisa-ANL

Republicii (URA)

2Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare o casa situata in zona Narcisa (langa cartierul ANL), zona linistita, doar cu case si vile.
€45,000

2 decomandate, et.2, Banca Nationala

Banca Nationala

1Bedroom(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Banca Nationala la etajul 2 intr-un bloc construit in 1988. Apartamentul este amplasat pe mijlocul blocului, orientat catre Sud ( aveti lumina naturala pe tot parcursul zilei ), este bine compartimentat, dispune de balcon la bucatarie, si nu beneficiaza de imbunatatiri.
€43,900

2 camere, et.2, Tic Tac - IPJ Bacau

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat la etajul 2 intr-un bloc din zona Tic Tac, mai exact pe strada Violetelor. Apartamentul dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi interioare schimbate, gresie si faianta, este curat si foarte ingrijit. Pretul este de garsoniera.
€25,500

2 decomandate, renovat complet - et.1 Aleea Ghioceilor

Cora

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
12Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Aleea Ghioceilor, la etajul 1. Apartamentul a fost renovat complet in 2018, ras de la placa, schimbata instalatia electrica, instalatia sanitara, montata tamplarie noua din PVC cu geam din termopan, centrala termica proprie, parchet nou, usi schimbate, gresie si faianta noua, etc.
€47,900

2 camere Stadionului - Bazinul de Inot

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Stadionului. Apartamentul este curat si ingrijit, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, baie prevazuta cu geam, balcon spatios, etc. Suprafata toatala a apartamentului este de 47 mp, iar suprafata utila de aproximativ 41 mp.
€31,000

2 camere, et.3, Narcisa, Renovat

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in zona Narcisa, la etajul 3. Apartamentul este renovat, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior ( balconul este izolat si la interior), gresie, fainata, parchet, etc. Se vinde cu bucataria mobilata si partial utilata.
€29,500

2 camere, zona Miorita, renovat

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Billa - Miorita, la etajul 4, intr-un bloc cu sarpanta noua construita. Apartamentul dispune de toate imbunatatirile din care enumeram aici: centralal termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie termica, etc. Zona este foarte buna, la cateva minute de centrul orasului.
€36,500
131 Results returned.Per Page

Nu ai gasit ce cautai? Cauta apartamente de vanzare in complexuri rezidentiale NOI din Bacau.

Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri NOI

Oferte apartamente de vanzare in Bacau. Cauta imobile

Oferte de apartamente si garsoniere de vanzare in Orasul Bacau.

Vezi Apartamente cu 2 camere de Vanzare

Apartamente is garsoniere de vanzare in Bacau
product image
Evaluare
1star1star1star1star1star
Evaluare clienti
3.5 based on 4 votes
Brand Name
Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau
Imobile
Apartamente si garsoniere

Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory