Vanzare

Apartamente  si garsoniere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

Tic Tac, 2 camere - Ideal Investitie

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vaznare un apartament uc 2 camere situat pe strada Panselelor in zona Tic Tac. Apartamentul este situat la etajul 4, acoperit cu sarpanta construita, pozitionat pe mijlocul blocului, orientat catre rasarit si este izolat termic. Are un confort termicc foarte bun. Baia este prevazuta cu geam iar balconul este pozitionat la dormitor.
€25,700

Ocazie !!!Zona Miron Costin, et.1

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
5Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in zona Miron Costin, langa Cora, la etajul 1 din 4. Apartamentul este izolat la exterior, orientat catre rasarit si este pozitionat pe mijlocul blocului. Nu dispune de alte imbunatatiri. Este ideal pentru cei care vor sa-l renoveze dupa propriul lor gust. Zona este foarte buna, la 100 metri de Cora, Adriatica, Scoala Miron Costin, etc.
€21,900

Mioritei-Bancorex - Renovat Complet

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate situat in zona Mioritei-Bancorex, la parter. Apartamentul este renovat modern complet, dispune de central termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, rulouri exterioare, izolatie cu temrosistem la exterior, parchet in camere, usi schimbate, instalatie electrica si sanitara refacuta, etc.
€37,900

Vila mobilat si utilata Lilieci

3Bedroom(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita, situata in Lilieci, in zona Parcului Dendrologic, la 100 metri distanta de stada principala. Vila are un regim de inaltime de P+M, foarte bine compartimentata, la parter dispunand de : - un hol mare la intrare - living-room generos -bucatarie - grup sanitar La etaj avem 3 dormitoare ( 2 din ele cu acces pe terasa proprie) si un grup sanitar.
€84,900

Ultracentral, et.1, renovat 2018

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare: - apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada 9 Mai - vis-a-vis de Liceul Economic - bloc construit in 1984 - etaj 1 - scara cu lift nou si camere de supraveghere - renovat complet in 2018 - centrala termica nou - instalatie electrica si sanitara schimbata - tamplarie din PVC cu geam din termopan nou montata - marca REHAU -
€51,900

2 decomandate,et.1, Parcul Catedralei

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare: - apartament situat in zona ultracentrala - Parcul Catedralei - etajul 1 - bloc construit in 1993 cu structura pe cadre: poate fi recompartimentat dupa propriul gust - centrala termica proprie - SUPRAFATA UTILA: 57 mp la care se adauga suprafata celor 2 balcoane - hol mare patrat la intrare - baie prevazuta cu geam - pozitionat pe m
€52,000

2 semidecomandate, Tic Tac - Stadionului

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Agentia imboiliara Group Imob va propune spre vanzare: - apartament cu 2 camere semidecomandate situat in Zona Tic Tac - pe strada Stadionului - etajul 4 su acoperis construit (tip SARPANTA) - tamplarie din PVC - baie prevazuta cu geam pentru aerisire - orientare SUD-EST - PRET EXCEPTIONAL !!! Se paote viziona oricand prin intermediul agentiei noastre.
€21,500

4 decomandate, et.3 Orizont - Mobilat si Utilat

Orizont

3Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 4 camere decomandate situat in zona Orizont, la etajul 3 din 4. Apartamentul are o suprafata generoasa de 93 mp dintre care o suprafata de 78 mp utili.
€64,900

3 semidecomandate, et.2 Narcisa

Republicii (URA)

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare: - apartament cu 3 camere situat in zona Narcisa - etajul 2 din 4 - pozitionat pe mijlocul blocului si orientat catre EST - izolat recent la exterior (are un confort termic foarte bun) - tamplarie din PVC cu geam din termopan (inclusiv balconul inchis cu termopan) - baie renovata prevazuta cu geam pentru aerisire - suprafata de 53 mp
€32,700

3 camere, Gara, curat si ingrijit

Gara

2Bedroom(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat in zona Garii, vis-a-vis de fostul Comisariat, la etajul 4. Apartamentul are o suprafata utila de 54 mp la care se adauga suprafata balconului, este curat, cu peretii drepti si este pregati pentru a fi renovat de catre viitorii proprietari.
€34,900

3 camere, renovat modern, semimobilat - Zona Comisariat - Gara

Gara

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, semidecomandate, situat in zona fostului Comisariat, la gara, pe strada Avram Iancu, la etajul 4. Apartamentul este renovat modern, cu finisaje de calitate, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, usi la interior schimbate, parchet, gresie si faianta, etc.
€44,500

3 decomandate cu extindere - Adriatica - Visinului

Cora

4Bedroom(s)
In zonaParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat la parter, pe strada Aleea Visinului, in zona Cora- Adriatica. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de 2 grupuri sanitare, balcon mare pe lungimea sufrageriei si a bucatariei, iar pe lungimea dormitoarelor a fost construita o extindere mare de aproximativ 25 mp, cu iesire in gradina din spatele blocului.
€63,000
125 Results returned.Per Page

 

Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri noi

Vanzare apartamente si garsoniere in Bacau.