Vanzare

Apartamente  si garsoniere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

3 camere, Gara, curat si ingrijit

Gara

2Bedroom(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat in zona Garii, vis-a-vis de fostul Comisariat, la etajul 4. Apartamentul are o suprafata utila de 54 mp la care se adauga suprafata balconului, este curat, cu peretii drepti si este pregati pentru a fi renovat de catre viitorii proprietari.
€34,900

3 camere, renovat modern, semimobilat - Zona Comisariat - Gara

Gara

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, semidecomandate, situat in zona fostului Comisariat, la gara, pe strada Avram Iancu, la etajul 4. Apartamentul este renovat modern, cu finisaje de calitate, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, usi la interior schimbate, parchet, gresie si faianta, etc.
€44,500

2 camere, mobilat si utilat complet. Finisaje Premium.

Alecu Russo

1Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, semidecomandate, situat in zona Stadionului - Alecu Russo, la parter. Apartamentul este renovat modern, s-a pus accentul pe detalii, disupune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie cu termosistem la exterior, rulouri la geamuri, instalatii electrice si sanitare refacute complet, etc.
€34,700

3 decomandate cu extindere - Adriatica - Visinului

Cora

4Bedroom(s)
In zonaParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat la parter, pe strada Aleea Visinului, in zona Cora- Adriatica. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de 2 grupuri sanitare, balcon mare pe lungimea sufrageriei si a bucatariei, iar pe lungimea dormitoarelor a fost construita o extindere mare de aproximativ 25 mp, cu iesire in gradina din spatele blocului.
€63,000

Mioritei, et.1, renovat

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Mioritei - Everest, la etajul 1, intr-un bloc construit in 1980. Apartamentul este renovat modern, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, usi la interior schimbate, baie si bucatarie renovata, usa metalica, etc.
€37,900

3 decomandate, et,2, Mioritei, 2 balcoane

Mioritei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat pe strada Mioritei, la etajul 2 din 4, intr-un bloc construit in 1982. Zona este excelenta, la 1 minut de centru, langa Profi si Piata Mioritei, scoli si gradinite, etc. Apartamentul este foarte bine compartimentat, cu bucatarie mare si un balconas la bucatarie, si un al doilea balcon este pozitionat la sufragerie.
€47,900

3 decomandate, et 3, Banca Nationala, centrala termica

Banca Nationala

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Agentia Imobiliara Group Imob va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandata , situat la etajul 3 in zona intersectie strazilor Banca Nationala cu Mioritei.Zona foarte buna , in apropierea pietei Miorieti, Profi, statii de autobuz,scoli , gradinite.Apartamentul dispune de centrala termica, tamplarie PVC, baie prevazuta cu geam pentru aerisire,hol mare patrat si camere spatioase.
€51,990

Garsoniera, mobilata si utilata, Mioritei

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata pe strada Mioritei, in imediata apropiere a Pietei Miorita. Locuinta dispune de imbunatatiri multiple, tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi interior schimbate, parchet in camera, gresie si faianta in baie si bucatarie, baie prevazuta cu geam pentru aerisire. Se vinde exact ca in fotografii.
€25,900

Garsoniera conf. 1, Milcov - Renovata

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situat pe strada Milcov, la parterul unui bloc construit in 1980. Garsoniera este confort 1, avand o suprafata utila de aproximativ 33 mp. Imobilul este in curs de renovare, a fost montata tamplarie noua din PVC cu geam din termopana (REHAU), schimbate usile, indreptati peretii, pus parchet in camera si pe hol.
€25,000

2 decomandate, et.1, Cornisa, cu centrala termica

1Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Cornisa, la etajul 1. Este sectiunea mare de apartamente, cu balcon mare de 8 mp pe lungimea sufrageriei si a dormitorului. Singura imbunatatire a apartamentului este centrala termica din dotare. Dispune de boxa la subsol. Proprietarii sunt dispusi sa negocieze la pret.
€41,999

3 semidecomandate, Stadionului

Tic Tac

2Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat pe strada Stadionului la parter. Apartamentul dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, usi schimbate, etc. Bucataria este mare. Se vinde mobilat partial. Pretul este usor negociabil.
€31,999

3 decomandate zona Alexandru cel Bun - Cora

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
Va propunems pre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Alexandru cel Bun - Cora, intr-un bloc construit in 1981, la etajul 4, acoperit complet cu mansarda construita.
€49,999
124 Results returned.Per Page

 

Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri noi

Vanzare apartamente si garsoniere in Bacau.