Apartamente 2 camere de vanzare

Apartamente 2 camere de vanzare
4.9 (98.37%) 49 votes

Cauti apartamente cu 2 camere de vanzare in orasul Bacau? Vezi lista cu oferte apartamente de vanzare 

Apartamente cu 2 camere de vanzare in Bacau 

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

2 camere Stadionului - Bazinul de Inot

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Stadionului. Apartamentul este curat si ingrijit, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, baie prevazuta cu geam, balcon spatios, etc. Suprafata toatala a apartamentului este de 47 mp, iar suprafata utila de aproximativ 41 mp.
€31,000

2 decomandate, et. 6, Zona Zimbru

Zimbru

In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona Zimbru, la 1 minut distanta de centru. Apartamentul dispune de o suprafata generoasa, aproximativ 64 mp construiti din care aproximativ 53 utili, un balcon mare pe lungimea sufrageriei si a dormitorului, baia este prevazuta cu geam. holul poate fi marit prin demolarea debaralelor.
€30,000

2 camere, renovat, et.1, Milcov - Petrom

Alecu Russo

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Milcov, langa Peco Petrom si Scoala Ion Luca, pe al 2-lea rand de blocuri, fiind ferit de traficul intens stradal. Zona este foarte buna cu magazina, statie de autobuz, scoli si gradinite, locuri de parcare si gradini cu verdeata.
€30,000

2 camere, Miron Costin

Bacau, Cora

7Picture(s)
Agentia imobiliara GROUP IMOB va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Miron Costin, langa gradinita Oblio. Din punct de vedere al compartimentari apartamentul este semidecomandat, este situat la etajul 4 cu sarpanta construita si dispune de centrala termica proprie.
€27,950

Apartament 2 camere Tic Tac

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat la Tic Tac, la etajul 4 acoperit cu sarpanta (pod). Apartamentul nu dispune de imbunatatiri, poate fi amenjat de viitorul proprietar asa cum doreste. Are o suprafata de 42 mp cu balcon, este pozitionat pe mijlocul blocului si orientat pe apus. Are un confort termic excelent.
€26,700

Tic Tac, 2 camere - Ideal Investitie

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Panselelor in zona Tic Tac. Apartamentul este situat la etajul 4, acoperit cu sarpanta construita, pozitionat pe mijlocul blocului, orientat catre rasarit si este izolat termic. Are un confort termicc foarte bun. Baia este prevazuta cu geam iar balconul este pozitionat la dormitor.
€25,700

2 camere, et.2, Tic Tac - IPJ Bacau

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat la etajul 2 intr-un bloc din zona Tic Tac, mai exact pe strada Violetelor. Apartamentul dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi interioare schimbate, gresie si faianta, este curat si foarte ingrijit. Pretul este de garsoniera.
€25,500

Ocazie !!!Zona Miron Costin, et.1

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
5Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in zona Miron Costin, langa Cora, la etajul 1 din 4. Apartamentul este izolat la exterior, orientat catre rasarit si este pozitionat pe mijlocul blocului. Nu dispune de alte imbunatatiri. Este ideal pentru cei care vor sa-l renoveze dupa propriul lor gust. Zona este foarte buna, la 100 metri de Cora, Adriatica, Scoala Miron Costin, etc.
€21,900
44 Results returned.Per Page

NOU !!! Apartamente de vanzare in blocuri noi

Nu ai gasit ce cautai? Cauta in toata lista de apartamente de vanzare:

Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.

apartamente 2 camere de vanzare

 


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory