Apartamente 2 camere de vanzare

Apartamente 2 camere de vanzare
4.4 (87.2%) 275 votes

Cauti apartamente cu 2 camere de vanzare in orasul Bacau? Vezi lista cu oferte apartamente de vanzare 

Apartamente cu 2 camere de vanzare in Bacau 

Sorteaza dupa
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

Apartament 2 camere Tic Tac

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat la Tic Tac, la etajul 4 acoperit cu sarpanta (pod). Apartamentul nu dispune de imbunatatiri, poate fi amenjat de viitorul proprietar asa cum doreste. Are o suprafata de 42 mp cu balcon, este pozitionat pe mijlocul blocului si orientat pe apus. Are un confort termic excelent.
€26,700

Apartament 2 camere, et.3, Ultracentral

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Apartament Investite pentru InchiriereVa propunem spre vanzare;- apartament cu 2 camere zona Ultracentrala - etaj 3/4 - centrla termica proprie - tamplarie din PVC cu geam din termopan - izolat la exterior - bucatarie si baie renovate - geam la baie pentru aerisire - suprafata Utila de 46 mp - parchet in camere - zona excelenta - KM 0 Potential chirie: 200 euro lunar - foarte usor de inchiriat
€31,500

Apartament 2 camere decomandate, et.2, Piata Mioritei

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Pietei Miorita, intr-un bloc construit in 1981, la etajul 2. Apartamentul este foarte bine pozitionat, pe mijlocul blocului, compartimentat clasic cu hol mare dreptunghiulat cu acces in toate camerele, bucatarie mare care poate fi largita prin demolarea celor 2 boxe din lateral, si ambele camere prevazute cu balcoane.
€41,900

2 camere, et.2 - Centru - Casa de Cultura

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Casei de Cultura la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje. Zona este excelenta atat de locuit cat si si pentru investitii imobiliare fiind usor de inchiriat. Apartamentul are unele imbunatatiri moderne cum ar fi centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie,etc. Suprafat utila a imobilului este de 46.
€35,000

2 decomandate - Energiei

Energiei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Energiei, intr-un bloc construit in 1984. Apartamentul este foarte bine compartimentat, situat la etajul 4 si acoperit cu pod de tip sarpanta, este prevazut cu un balcon mare de 6 mp, inchis cu termopan ( camera poate fi marita ), bucatarie dreptunghiulara mare.
€35,900

2 decomandate, et.1 - 9 Mai - Centru

9 Mai

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona ultracentrala, pe strada 9 Mai, la etajul 1. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de hol mare la intrare cu boxe ( care pot fi demolate sau transformate in dressing ), pozitionat pe mijlocul blocului ( are un confort termic foarte bun ) si este orientat catre Est si Vest.
€35,500

2 camere, renovat, et.1, Milcov - Petrom

Alecu Russo

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Milcov, langa Peco Petrom si Scoala Ion Luca, pe al 2-lea rand de blocuri, fiind ferit de traficul intens stradal. Zona este foarte buna cu magazina, statie de autobuz, scoli si gradinite, locuri de parcare si gradini cu verdeata.
€30,000

Tic Tac, 2 camere - Ideal Investitie

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Panselelor in zona Tic Tac. Apartamentul este situat la etajul 4, acoperit cu sarpanta construita, pozitionat pe mijlocul blocului, orientat catre rasarit si este izolat termic. Are un confort termicc foarte bun. Baia este prevazuta cu geam iar balconul este pozitionat la dormitor.
€27,500

Mioritei-Bancorex - Renovat Complet

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate situat in zona Mioritei-Bancorex, la parter. Apartamentul este renovat modern complet, dispune de central termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, rulouri exterioare, izolatie cu temrosistem la exterior, parchet in camere, usi schimbate, instalatie electrica si sanitara refacuta, etc.
€38,900

Ultracentral, et.1, renovat 2018

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare:- apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada 9 Mai - vis-a-vis de Liceul Economic- bloc construit in 1984- etaj 1- scara cu lift nou si camere de supraveghere- renovat complet in 2018- centrala termica nou- instalatie electrica si sanitara schimbata- tamplarie din PVC cu geam din termopan nou montata - marca REHAU -
€49,900

2 decomandate, et.1, Cornisa, cu centrala termica

1Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Cornisa, la etajul 1. Este sectiunea mare de apartamente, cu balcon mare de 8 mp pe lungimea sufrageriei si a dormitorului. Singura imbunatatire a apartamentului este centrala termica din dotare. Dispune de boxa la subsol. Proprietarii sunt dispusi sa negocieze la pret.
€41,999

2 decomandate, Republicii - Bila

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
16Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona URA pe strada Republicii, langa fosta BILLA, actualul CARREFOUR. Apartamentul este situat intr-un bloc renovat nou, cu lift nou montat, la etajul 5 din 7, bloc construit in 1984. Nu este cu vederea la strada principala fiind ferit de zgomotul intens stradal.
€37,900
46 Results returned.Per Page

NOU !!! Apartamente de vanzare in blocuri noi

Nu ai gasit ce cautai? Cauta in toata lista de apartamente de vanzare:

Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.

apartamente 2 camere de vanzare

 


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory