Apartamente 2 camere de vanzare

Apartamente 2 camere de vanzare
4.9 (98.37%) 49 votes

Cauti apartamente cu 2 camere de vanzare in orasul Bacau? Vezi lista cu oferte apartamente de vanzare 

Apartamente cu 2 camere de vanzare in Bacau 

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

2 camere Mobilat si Utilat - RMB - Titulescu

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, la demisol, renovat complet, mobilat si utilat, totul la cheie. Zona este foarte buna, la 1 minut distanta de centrul orasului, foarte linistita si cu verdeata. Se vinde exact ca in fotografii.
€36,900

2 camere, zona Miorita, renovat

Mioritei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Billa - Miorita, la etajul 4, intr-un bloc cu sarpanta noua construita. Apartamentul dispune de toate imbunatatirile din care enumeram aici: centralal termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie termica, etc. Zona este foarte buna, la cateva minute de centrul orasului.
€36,500

2 decomandate - Energiei

Energiei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Energiei, intr-un bloc construit in 1984. Apartamentul este foarte bine compartimentat, situat la etajul 4 si acoperit cu pod de tip sarpanta, este prevazut cu un balcon mare de 6 mp, inchis cu termopan ( camera poate fi marita ), bucatarie dreptunghiulara mare.
€35,900

2 camere, Renovat, Mobilat si Utilat - Gara

Gara

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vaznare un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona Garii, pe strada Mihai Eminescu, la parter. Apartamentul dispune de toate imbunatatirile din care enumeram aici: centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam din termopan, parchet nou, grasie, fainata si usi schimbate, etc. Apartamentul se vinde mobilat si utilat ca in fotografii.
€35,500

2 decomandate, et.1 - 9 Mai - Centru

9 Mai

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona ultracentrala, pe strada 9 Mai, la etajul 1. Apartamentul este foarte bine compartimentat, dispune de hol mare la intrare cu boxe ( care pot fi demolate sau transformate in dressing ), pozitionat pe mijlocul blocului ( are un confort termic foarte bun ) si este orientat catre Est si Vest.
€35,500

2 camere, et.2 - Centru - Casa de Cultura

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Casei de Cultura la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje. Zona este excelenta atat de locuit cat si si pentru investitii imobiliare fiind usor de inchiriat. Apartamentul are unele imbunatatiri moderne cum ar fi centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie,etc. Suprafat utila a imobilului este de 46.
€35,000

Apartament 2 camere et.3 - Gara

Gara

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Apartament cu 2 camere de vanzare situat in zona Garii la etajul 3 din 10, intr-un bloc cu lift. Din punct de vedere a compartimentarii apartamnetul este semidecomandat, cu baie cu geam mare pentru aerisire. Locuinta dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan si este orientata catre SUD, beneficiati de lumina naturala pe toata durata zilei.
€34,900

2 camere, et.3, zona Cora

Cora

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Apartament 2 camere situat la etajul 3 la doi pasi de supermarketul Cora Bacau, fostul bloc a fost reabilitat si modificat in intregime, lasandu-se astfel Albedra Residence.Mai exact, dezvoltatorii au refacut imobilul de la zero cu materiale de calitate.Practic, imobilul a fost recompartimentat la 48 apartamente cu doua si unul cu trei.
€33,000

2 decomandate, Bradului

Mioritei

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Bradului, intersectie cu strada Mioritei, la parter (PARTER INALT). Apartamentul este in curs de renovare, are instalatia electrica refacuta, tamplarie din PVC cu geam din termopan, nou montata, centrala termica noua si instalatie sanitara noua ( centrala este in cutie trebuie doar montata), este izolat la exterior.
€31,500

2 camere, et.1, renovat complet, Narcisa

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament deosebit, cu 2 camere, situat in zona Narcisa, la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje.
€31,500

Apartament 2 camere, et.3, Ultracentral

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Apartament Investite pentru InchiriereVa propunem spre vanzare;- apartament cu 2 camere zona Ultracentrala - etaj 3/4 - centrla termica proprie - tamplarie din PVC cu geam din termopan - izolat la exterior - bucatarie si baie renovate - geam la baie pentru aerisire - suprafata Utila de 46 mp - parchet in camere - zona excelenta - KM 0 Potential chirie: 200 euro lunar - foarte usor de inchiriat
€31,500

Apartament 2 camere Naricsa

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Narcisa, la etajul 4 acoperit cu pod de tip sarpanta construit cu cativa ani in urma. Locuinta dispune de unele imbunatatiri moderne, tamplaria a fost schimbata si montate geamuri de tip PVC cu termopan, este izolata pe exterior, orientata catre EST si pozitionata pe mijlocul blocului.
€31,500
44 Results returned.Per Page

NOU !!! Apartamente de vanzare in blocuri noi

Nu ai gasit ce cautai? Cauta in toata lista de apartamente de vanzare:

Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau. Vanzare apartamente.

apartamente 2 camere de vanzare

 


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory