Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

2 camere, 58 mp, Bloc 2014

Centru

QR Code
Descriere

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat intr-un bloc nou, construit in 2014, intr-o zona Centrala a orașului Bacau, vis a vis de Autogara Bacau. Locuința beneficiază de toate îmbunătățirile, din care enumeram aici: Centrala termica proprie, tâmplărie din PVC cu geam din termopan, izolație cu vata minerală, uși noi, parchet, gresie, faianța, etc. Imobilul beneficiază de o suprafața generoasa, de aproximativ 58 mp ( 51,5 mp utili + balcon de 6,12 mp ), și are un confort termic excelent, fiind poziționat pe mijloc și orientat care Sud.

Odata cu apartamentul se poate achiziționa și un loc de parcare separat cu prețul de 2500 €.

Bonus: rămâne mobilat și utilat.

Pretul este negociabil la fata locului.

Detalii despre complex:

Ansamblul „Vadul Bistriței Bacău” oferă beneficiarilor finisaje personalizate și o construcție realizată din cele mai noi și mai performante materiale de construcții. Casa scării este luminoasă și spațioasă iar liftul include tehnologii moderne, astfel că noul ansamblu oferă mediul ideal pentru locatarii de orice vârsta. Structura de rezistență asigură protecție la cutremure de până la 8,5 grade. Pardoselile sunt izolate cu polistiren de 3 cm și șapă autoizolantă (și autonivelantă) de 5 cm. Tâmplaria este marca Rehau, oferind o protecție sporită, datorită geamului triplex cu 5 camere.

Pereții exteriori sunt realizați din blocuri de zidărie YTONG A+ de 40 cm, termoizolați suplimentar cu un material mineral natural, denumit Multipor, cu o grosime de 20 cm, pentru punțile termice (imbinarea dintre stalpii de rezistenta si zidarie), si vata bazaltica (inlocuieste polistirenul clasic si permite peretilor sa respire) de 10 cm izolatie generala pe exterior. Multipor este un material 100% mineral, dezvoltat în Germania de aceeași companie care produce YTONG. Multipor asigură o termoizolare eficientă și în același timp lasă clădirea să respire – permite transferul de vapori de la interior către exterior. În plus este un material ușor, care nu încarcă structura de rezistență. Cu o istorie de peste 80 de ani, soluția germană performantă YTONG reprezintă primul material de construcție care reunește toate beneficiile: simplu de prelucrat și ușor precum lemnul, rezistent la foc și durabil ca o cărămidă și cu aceleași proprietăți ecologice de neegalat precum ale silicatului de calciu, fiind de asemenea un produs mineral și reciclabil.

Detalii Oferta
ID Oferta : 1951
Pret : €64,900
Tip oferta : Apartament 2 camere
Etaj : Parter
Compartimentare : Semi-decomandat
Camere : 2
Suprafata : 58 mp
Strada : Vadul Bistritei
An constructie : 2014
Tip Oferta : Vanzare
Camere : 2
Baie : 1
Imbunatatiri
Incalzire : Centrala Termica
Balcon : 1
Parcare : Loc Privat
Mobilat : Mobilat complet
Localizare
Zona : Centru
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Apartament 2 camere Vanzare
  • ID Oferta : 1951
  • Camere : 2
  • Vizualizari : 39 in 247 zile
€64,900
Informatii Agent
Contacteaza-ma
Energy Tag
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern
Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory