Servicii


Consultanta si servicii imobiliare in Bacau – Agentia imobiliara Group Imob

Brokeraj

Echipa noastre de brokeri va asigura intermedierea si consultanta profesionista pentru tranzactionarea proprietatilor din toate segmentele imobiliare:

–  rezidential

–  spatii de birouri

–  spatii comerciale

–  spatii industriale

–  terenuri

Va oferim asistenta pe tot parcursul procesului de vanzare-cumparare sau inchiriere, reprezentare sau vanzare in regim exclusiv.

Marketing si Promovare

Asiguram solutii integrate de marketing si promovare pentru proprietati, investitii si proiecte imobiliare. De asemenea, punem la dispozitie toate mijloacele si datele necesare consilierii si reprezentarii clientilor la standarde profesionale.

Personalul specializat, portofoliul relevant de proprietati si clienti impreuna cu experienta noastra, ne permit furnizarea unor studii de piata, previziuni sau strategii de afaceri bazate pe informatii valide, esentiale pentru decizii fundamentate.

–  studii de fezabilitate

–  studii de piata (cercetare,analiza, previziuni, trend-uri)

–  strategie, planificare si coordonarea activitatilor specifice implementarii proiectelor imobiliare, a planurilor de investitii ori de valorificare a investitiilor imobiliare

–  promovarea proiectelor imobiliare (prezentari, campanii media online si offline,marketing direct, PR si organizarea de evenimente)

Consultanta

Serviciile noastre de consultanta  se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: persoane fizice, companii, dezvoltatori, investitori, institutii.

Oferim partenerilor nostri pachete de servicii dedicate, concepute pentru a raspunde solicitarilor si obiectivelor specifice, care cuprind intre altele:

–  prezentarea situatiei pietei imobiliare, a preturilor si trend-urilor, astfel incat deciziile clientului sa corespunda scopului propus

–  analizarea necesitatilor specifice si identificarea celor mai bune solutii in concordanta cu obiectivele clientilor

–  negociere, renogociere, reinnoire sau predare contracte; asistenta juridica

–  consultanta pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare si/sau valorificarea proprietatilor

–  identificarea oportunitatilor si informarea periodica a clientilor asupra pietei imobiliare

GROUP IMOB BACAU – Agentia imobiliara pentru tine