Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Vila P + M Lilieci - 4 dormitoare

Bacau

QR Code
Descriere

Vă prezint o casă deosebită situată în Lilieci, la aproximativ 10 km de centrul Bacăului, cu un acces facil către drumul de centură ce face posibilă călătoria rapidă spre București și alte zone ale orașului.

Această proprietate este o construcție individuală, dispusă pe un regim de înălțime P+1, cu o suprafata desfasurata de 140 mp. În interior, aceasta se prezintă într-o compartimentare inteligentă și spațioasă, asigurând astfel un stil de viață confortabil pentru viitorii locatari.

Parterul casei oferă un living generos de aproximativ 20 mp, o zonă luminoasă și primitoare, cu o ieșire directă către o terasă frumoasă și spațioasă de aproximativ 18 mp. Bucătăria open space, cu posibilitatea de a fi închisă, creează o atmosferă prietenoasă și deschisă. Parterul mai dispune de o baie, completând astfel necesitățile de bază ale vieții de zi cu zi.

La etajul casei, există 4 dormitoare, asigurând spațiu suficient pentru întreaga familie sau pentru diverse funcții precum birou sau cameră de oaspeți. Tot la etaj se găsește o baie generoasă, pentru confortul zilnic al locatarilor.

Casa se mândrește cu un teren aferent de 607 mp, având o deschidere de 19 ml, oferind astfel oportunități de amenajare a curții în conformitate cu preferințele noilor proprietari.

Construcția este solidă, având structura din beton, planșee din beton armat și pereți din caramida porotherm. Anul construcției este 2008, iar izolarea exterioară și ferestrele din termopan asigură o eficiență energetică și termică optimă. Acoperișul lindab completează calitatea generală a casei.

O altă caracteristică importantă a acestei proprietăți este sistemul de încălzire cu centrală termică pe peleți, cu posibilitatea de racordare la gaz metan, datorită proximității acestuia. Aceasta oferă un nivel ridicat de confort termic și economic.

La interior, casa se află în stadiul semifinisat, având deja realizate sapele egalizatoare. Aceasta este o oportunitate pentru noii proprietari de a-și personaliza casa, amenajând parchetul, gresia, faianța și varul lavabil după propriul gust și preferințe. Baia de la etaj este deja echipată cu gresie și faianță.

Această casă plină de potențial așteaptă cu nerăbdare să primească noul proprietar care să-i dea viață și farmec, să o transforme într-un cămin cald și primitor, unde zilele și serile vor fi petrecute în liniște și armonie alături de familie, prieteni și vecini. Datorită amplasării sale avantajoase, aproape de centrul orașului și de principalele căi de acces, această casă oferă oportunități remarcabile pentru un stil de viață comod și conectat la toate facilitățile și atracțiile orașului Bacău.

Detalii Oferta
ID Oferta : 1941
Pret : €126,000
Tip oferta : Case/Vile
Etaj : 2
Compartimentare : Decomandat
Camere : 5
Suprafata : 140 mp
Strada : Lilieci
An constructie : 2008
Tip Oferta : Vanzare
Camere : 5
Baie : 2
Imbunatatiri
Incalzire : Centrala Termica
Balcon : 2
Boxa : Subsol
Parcare : Loc Privat
Localizare
Zona : Bacau
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Case/Vile Vanzare
  • ID Oferta : 1941
  • Camere : 5
  • Vizualizari : 39 in 258 zile
€126,000
Informatii Agent
Contacteaza-ma
Energy Tag
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern
Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory