Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Vila P + M, 4 dormitoare Serbanesti

Serbanesti

QR Code
Descriere

Group IMOB | Agentie imobiliara Bacau

Vă prezint o vilă individuală nouă situată în municipiul Bacău, în cartierul Șerbănești. Această proprietate elegantă oferă un stil de viață confortabil și modern, fiind ideală pentru o familie în căutarea unei locuințe spațioase. Cu o suprafață totală a terenului de 547 mp, vila oferă mult spațiu în aer liber pentru a vă bucura de grădină sau pentru a organiza activități în aer liber.

Cu un regim de înălțime P+1, vila dispune de o suprafață utilă de 147 mp și o suprafață la sol de 111 mp. Proprietatea este împrejmuită cu un gard, oferind intimitate și siguranță.

Parterul vilei este compus dintr-un hol de intrare, o bucătărie spațioasă, un living generos cu zona de dinning, un dormitor, un hol cu casa scării și o baie. Toate acestea ocupă o suprafață de 76.90 mp, oferind un spațiu confortabil pentru activitățile de zi cu zi.

Etajul vilei este compus din trei dormitoare, un dressing, o baie și un hol cu casa scării. Suprafața totală a etajului este de 69.83 mp. Unul dintre dormitoare beneficiază de un balcon cu o suprafață de 2.74 mp, unde vă puteți relaxa în aer liber.

În curtea vilei există două terase care vă permit să vă bucurați de aerul proaspăt și de momente de relaxare în exterior. Prima terasă are o suprafață de 16.16 mp, iar cea de-a doua are o suprafață de 2.65 mp.

Această vilă se vinde complet utilată, inclusiv cu toate utilitățile necesare pentru un confort optim. Beneficiați de curent electric, apă, gaz și centrală termică, asigurând astfel că toate nevoile dumneavoastră sunt îndeplinite.

Vila individuală nouă din municipiul Bacău, cu cele 5 camere și terenul generos, reprezintă o oportunitate unică pentru a vă crea un cămin într-un mediu frumos și confortabil. Cu designul său modern și facilitățile complete, această proprietate vă va oferi un stil de viață rafinat și relaxant.

Detalii Oferta
ID Oferta : 1934
Pret : €138,000
Tip oferta : Case/Vile
Etaj : 2
Compartimentare : Decomandat
Camere : 5
Suprafata : 165 mp
Strada : Serbanesti
An constructie : 2022
Tip Oferta : Vanzare
Camere : 5
Baie : 2
Imbunatatiri
Incalzire : Centrala Termica
Balcon : 2
Boxa : Subsol
Parcare : Loc Privat
Localizare
Zona : Serbanesti
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Case/Vile Vanzare
  • ID Oferta : 1934
  • Camere : 5
  • Vizualizari : 44 in 280 zile
€138,000
Informatii Agent
Group Imob
9 Mai 35 A
Contacteaza-ma
Energy Tag
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern
Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory