Proprietati

Proprietati
4.8 (95.38%) 13 votes

Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Dan Grosu
  • Male
Group Imob
Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

3 decomandate, et,2, Mioritei, 2 balcoane

Mioritei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat pe strada Mioritei, la etajul 2 din 4, intr-un bloc construit in 1982. Zona este excelenta, la 1 minut de centru, langa Profi si Piata Mioritei, scoli si gradinite, etc. Apartamentul este foarte bine compartimentat, cu bucatarie mare si un balconas la bucatarie, si un al doilea balcon este pozitionat la sufragerie.
€47,900

3 decomandate, et 3, Banca Nationala, centrala termica

Banca Nationala

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Agentia Imobiliara Group Imob va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandata , situat la etajul 3 in zona intersectie strazilor Banca Nationala cu Mioritei.Zona foarte buna , in apropierea pietei Miorieti, Profi, statii de autobuz,scoli , gradinite.Apartamentul dispune de centrala termica, tamplarie PVC, baie prevazuta cu geam pentru aerisire,hol mare patrat si camere spatioase.
€51,990

2 decomandate, et.1, Cornisa, cu centrala termica

1Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Cornisa, la etajul 1. Este sectiunea mare de apartamente, cu balcon mare de 8 mp pe lungimea sufrageriei si a dormitorului. Singura imbunatatire a apartamentului este centrala termica din dotare. Dispune de boxa la subsol. Proprietarii sunt dispusi sa negocieze la pret.
€41,999

3 semidecomandate, Stadionului

Tic Tac

2Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat pe strada Stadionului la parter. Apartamentul dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, usi schimbate, etc. Bucataria este mare. Se vinde mobilat partial. Pretul este usor negociabil.
€31,999

3 decomandate zona Alexandru cel Bun - Cora

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
Va propunems pre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Alexandru cel Bun - Cora, intr-un bloc construit in 1981, la etajul 4, acoperit complet cu mansarda construita.
€49,999

3 decomandate,renovat, Gara

Gara

2Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Garii, la partererul unui bloc construit in 1983. Apartamentul este foarte bine compartimentat, renovat modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, usi interioare schimbate, 2 bai, etc.
€56,990

2 camere, et.3, Narcisa, Renovat

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in zona Narcisa, la etajul 3. Apartamentul este renovat, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior ( balconul este izolat si la interior), gresie, fainata, parchet, etc. Se vinde cu bucataria mobilata si partial utilata.
€29,500

Garsoniera, et.1 - Centru - str. Oituz

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
4Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata intr-un bloc pe strada Oituz, bloc de apartamente. Garsoniera are soba cu gaz, costuri foarte mici la caldura pe timp de iarna ( si datorita faptului ca blocul este din caramida ), dispune de balcon propriu, baie si bucatarie. Zona este buna, la 2 minute de centrul orasului.
€17,000

2 decomandate,et.2, Energiei, mobilat si utilat

Energiei

In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, la etajul 2 in zona Energiei.Apartamentul dispune de toate imbunatatirile, centrala termica,termopan,gresie,faianta,parchet etc; si nu mai necesita alte investitii.Se vinde MOBILAT si UTILAT! Zona este excelenta la 2 minute distanta de centru, cu numeroase hypermarketuri in zona si statii de autobuz.
€46,000

2 camere Cornisa Mobilat si Utilat

Cornisa

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate situat in zona Cornisa, la parterul unui bloc cu 4 etaje. Apartamentul dispune de o suprafata genereasa, mai excat 48 MP UTILI, cu bucatarie mare, si are toate imbunatatirile: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie cu termosistem la exterior, izolatie in pardoseala, usi chimbate, etc.
€37,900

Vila de vanzare Bacau - zona Mioritei

Mioritei

4Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
20Picture(s)
Va propunem spre vanzare o vila deosebita, situata in zona Mioritei, zona excelenta, cu acces usor atat pietonal cat si cu mijloc de transport in comun. Vila este amplasata pe un teren cu o suprafata de 600 mp, cu deschidere la strada principala, are un regim de inaltime de D+P+1, si dispune de o suprafata de aproximativ 500 mp.
€247,000

Bloc 2008, 77 mp, et.1, Mobilat si Utilat la cheie

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
1
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere - care poate fi transformat in apartament cu 3 camere, situat in zona Narcisa, intr-un bloc nou construit in 2008, la etajul 1. Apartamentul este deosebit, cu o suprafata de 77 mp, cu finisaje de cea mai buna calitate si cu absolut toate imbunatatirile posibile. Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, la cheie, la pretul afisat.
€60,000
45 Results returned.Per Page

Oferte de vanzare. Vanzare apartamente si garsoniere in Bacau. Vile de vanzare.


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory