Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Casa Mobilată Hemeius

Bacau

QR Code
Descriere

Vă prezentăm o superbă casă de vânzare în Hemeiuși, situată pe strada principală și aproape de școală. Această proprietate cu un singur nivel și un acoperiș înalt de peste 3 metri este ideală pentru mansardare. În prezent, casa este folosită ca și dressing, dar oferă oportunități nelimitate pentru a fi transformată într-un spațiu adaptat nevoilor dumneavoastră.

Casa a fost construită în anul 2016 și a beneficiat de finisaje de înaltă calitate, utilizând doar materiale de cea mai bună calitate. Construcția este realizată în întregime din cărămidă Porotherm de 20 cm, iar acoperișul este învelit cu tabla marca „Bilka”, garantând o protecție solidă împotriva intemperiilor.

Suprafața construită a casei este de 99 mp și este compusă dintr-un hol la intrare, un living spațios de 27,5 mp, două dormitoare generoase de 15,5 mp și, respectiv, 16,5 mp, o baie elegantă de 8,7 mp și o bucătărie complet utilată și mobilată de 12,7 mp. În plus, există o terasă de aproximativ 10 mp atașată casei, sub care se află un beci, oferind spațiu suplimentar de depozitare. Terasa este închisă cu geamuri termopan, dar poate fi deschisă complet în timpul verii, permițându-vă să vă bucurați de aerul proaspăt și de peisajul înconjurător.

Toată mobila din casă a fost realizată la comandă de către „Elitemob” și este inclusă în prețul de vânzare. Proprietatea este complet mobilată și utilată, inclusiv toate electrocasnicele, care sunt de vârf în materie de calitate și performanță, așa cum puteți observa și în pozele atașate.

Curtea a fost amenajată cu flori și arbusti decorativi, oferind un mediu plăcut și relaxant. La intrarea în curte, veți găsi o copertină cu înregistrare în cartea funciară, construită din lemn și acoperită cu tabla „Bilka”, care poate adăposti două mașini. De asemenea, la intrarea în curte, există o magazie de 12 mp, construită cu autorizație și fundație, care oferă spațiu de depozitare suplimentar și flexibilitate în organizarea lucrurilor.

Sistemul de încălzire funcționează cu ajutorul unei centrale murale pe cupru, asigurându-vă confortul termic dorit în orice moment al anului. Poarta de acces în curte este automată și se deschide cu ajutorul unei telecomenzi, iar în curte există un sistem de monitorizare video funcțional,

Detalii Oferta
ID Oferta : 1916
Pret : €117,000
Tip oferta : Case/Vile
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Camere : 3
Suprafata : 99 mp
Strada : Ion Simionescu
An constructie : 2016
Tip Oferta : Vanzare
Camere : 3
Baie : 1
Localizare
Zona : Bacau
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Case/Vile Vanzare
  • ID Oferta : 1916
  • Camere : 3
  • Vizualizari : 49 in 302 zile
€117,000
Informatii Agent
Contacteaza-ma
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern
Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory