Apartamente 3 camere de vanzare

Apartamente 3 camere de vanzare
4.8 (95.74%) 141 votes

Cele mai bune oferte cu apartamente 3 camere de vanzare. Vezi toate ofertele cu apartamente  3 camere de vanzare in Bacau.

Apartamente 3 camere de vanzare in Bacau

Sorteaza dupa
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

3 Decomandate Bistrita Lac, renovat

Bistrita Lac

2Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Bistrita Lac ( cartier exclusivist), intr-un bloc construit in 1984.
€58,900

3 camere, extindere, Energiei

Energiei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament situat in zona Energiei, la parterul unui bloc construit in 1983. Apartamentul a fost modificat, fiind transformat in apartament cu 3 camere si este prevazut cu o extindere mare unde a fost mutata zona de luat masa.
€47,900

3 decomandate, Bistrita Lac

Bistrita Lac

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomadnate, situat in cartierul exclusivist, Bistrita Lac. Apartamentul este situat la parter, si dispune de toate imbunatatirile. Poate fi transformat si in spatiu de birouri sau cabinete medicale.
€58,900

3 camere,mobilat si utilat - Stadionului - Tic Tac

Tic Tac

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat in zona Vamii Vechi, pe strada Stadionului, la parter. Apartamentul este renovat complet, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, usi interioare schimbate, parchet in camere, baie renovata cu geam, si este prevazut cu bucatarie mare spatioasa. Se vinde mobilat si utilat complet, exact ca in fotografii.
€31,900

3 decomandate, zona Martiri, Banca Nationala

Banca Nationala

In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Banca Nationala, intr-un bloc construit in 1990. Apartamentul este situta la parter, este prevazut cu balcon construit cu acte, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, renovat complet interior.
€55,500

3 camere, zona Alexandru cel Bun - Cora, et 2

Bistrita Lac

In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in zona Cora, langa magazinul Adriatica. Apartamentul este semidecomandate, situat la etajul 2, dispune de centrala termica, tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi schimbate, instalatie electrica refacuta, etc. Imobilul este orientat catre apus si se vinde semimobilat. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
€39,500

Apartament 3 camere Gara

Gara

10Picture(s)
Va propume spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Garii, vis-a-vis de statia Massaro. Apartamentul este la etajul 4 si este acoperit de sarpanta. Imobilul este prevazut cu balcon dublu, pe lungimea bucatariei si sufrageriei, 2 grupuri sanitare ( unul prevazut cu geam de aerisire). Incalzierea apartamentului se realizeaza prin centrala termica.
€40,000

Apartament 3 camere Mobilat

Bacau, Nord

In zonaParking(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandate, situat pe strada 22 Decembrie langa noul supermarket Profi, la etajul 2 din 4. Zona este deosebita cu numeroase puncte de atractie in apropiere cum ar fi scoli generale si gradinite pentru copii, Arena MALL, Piata Mioritei, etc.
€61,900

Apartament 3 camere Ultracentral

Bacau, Centru

In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat langa Parcul Trandafirilor, cu o panorama superba asupra zonei de centru a orasului Bacau. Apartamentul este situat la etajul 3 din 8 si dispune de absolut toate imbunatatirile. Finisajele de la interior sunt de cea mai buna calitate.Apartamentul se vinde mobilat complet, iar bucataria se vinde utilata.
€79,500
33 Results returned.Per Page

Apartamente de vanzare in blocuri noi

Apartamente 3 camere de vanzare Bacau


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory