Apartamente 3 camere de vanzare

Apartamente 3 camere de vanzare
4.8 (95.74%) 141 votes

Cele mai bune oferte cu apartamente 3 camere de vanzare. Vezi toate ofertele cu apartamente  3 camere de vanzare in Bacau.

Apartamente 3 camere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

3 decomandate zona Alexandru cel Bun - Cora

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
Va propunems pre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Alexandru cel Bun - Cora, intr-un bloc construit in 1981, la etajul 4, acoperit complet cu mansarda construita.
€49,999

3 decomandate,renovat, Gara

Gara

2Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Garii, la partererul unui bloc construit in 1983. Apartamentul este foarte bine compartimentat, renovat modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, usi interioare schimbate, 2 bai, etc.
€56,990

3 camere, et.3 - Narcisa

Republicii (URA)

2Bedroom(s)
8Picture(s)
Va propunem psre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate situat in zona Narcisa la etajul 3 din 4. Apartamentul este renovat modern, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, usi schimbate, etc. Este liber si poate fi vizionat oricand.
€35,000

3 decomandate, Cornisa, renovat complet

Cornisa

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decoamndate, situat in zona cornisa la etaj superior ( etajul 10). Apartamentul a fost renovat complet in urma cu cativa ani, dispune de centrale termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, usi de interior schimbate, parchet, gresie, fainata, etc. Nu ami necesita investitii majore.
€45,900

3 decomandate cu extindere - Alecu Russo

Alecu Russo

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat la parter, pe strada Alecu Russo. Apartamentul beneficiaza de o extindere mare de 10 mp facut cu acte si intabulata. Imobilul este in curs de renovare, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, parchet, etc. Pentru mai multe detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati.
€45,989

3 decomandate,et3, Bistrita Lac

Bistrita Lac

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
12Picture(s)
Cauti sa te muti in cel mai exclusivist cartier din Bacau? Atunci noi avem solutia pentru tine!!!OFERTA EXCLUSIVA - Agentia imobiliara GROUP IMOBApartament 3 camere decomandate de vanzare in Bistrita Lac, mai exact pe strada Valea Alba, intr-un bloc construit in 1983, la etajul 3 din 4.
€52,900

Bloc 2015, 3 decomandate-semimobilat

Centru

2Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat intr-un bloc construit in 2015, la etajul 2. Blocurile au fost construite cu simt de raspundere si cu materiale de cea mai buna calitate, sunt prevazute cu lift propriu, finisajele sunt premium. Zona este buna, la intrarea in oras, langa Podul de la Serbanesti.
€70,000

3 camere - Ultracentral - fara Bulina

Centru

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Nu pierdeti ocazia de a locui in inima orasului Bacau !!! OCAZIE UNICA !!!Va propunem spre vanzare un apartametn cu 3 camere semidecomandate, situat in zona ultracentrala, pe strada Marasesti. Zona este deosebita, la 1 minut distanta de absolut orice punct de interes, cu vecini deosebiti, locuri de parcare pentru riverani, etc.
€40,000

3 Decomandate Bistrita Lac, renovat

Bistrita Lac

2Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Bistrita Lac ( cartier exclusivist), intr-un bloc construit in 1984.
€59,900

3 camere, extindere, Energiei

Energiei

2Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament situat in zona Energiei, la parterul unui bloc construit in 1983. Apartamentul a fost modificat, fiind transformat in apartament cu 3 camere si este prevazut cu o extindere mare unde a fost mutata zona de luat masa.
€47,900

3 decomandate, Bistrita Lac

Bistrita Lac

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomadnate, situat in cartierul exclusivist, Bistrita Lac. Apartamentul este situat la parter, si dispune de toate imbunatatirile. Poate fi transformat si in spatiu de birouri sau cabinete medicale.
€59,900

3 camere,mobilat si utilat - Stadionului - Tic Tac

Tic Tac

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandate, situat in zona Vamii Vechi, pe strada Stadionului, la parter. Apartamentul este renovat complet, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie, usi interioare schimbate, parchet in camere, baie renovata cu geam, si este prevazut cu bucatarie mare spatioasa. Se vinde mobilat si utilat complet, exact ca in fotografii.
€31,900
31 Results returned.Per Page

Apartamente de vanzare in blocuri noi

Apartamente 3 camere de vanzare Bacau


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory