Proprietati

Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

2 camere Mobilat si Utilat - RMB - Titulescu

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, la demisol, renovat complet, mobilat si utilat, totul la cheie. Zona este foarte buna, la 1 minut distanta de centrul orasului, foarte linistita si cu verdeata. Se vinde exact ca in fotografii.
€36,900

Garsoniera, et.1 - Centru - str. Oituz

Centru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
4Picture(s)
Va propunem spre vanzare o garsoniera situata intr-un bloc pe strada Oituz, bloc de apartamente. Garsoniera are soba cu gaz, costuri foarte mici la caldura pe timp de iarna ( si datorita faptului ca blocul este din caramida ), dispune de balcon propriu, baie si bucatarie. Zona este buna, la 2 minute de centrul orasului.
€17,000

2 decomandate,et.2, Energiei, mobilat si utilat

Energiei

In zonaParking(s)
8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, la etajul 2 in zona Energiei.Apartamentul dispune de toate imbunatatirile, centrala termica,termopan,gresie,faianta,parchet etc; si nu mai necesita alte investitii.Se vinde MOBILAT si UTILAT! Zona este excelenta la 2 minute distanta de centru, cu numeroase hypermarketuri in zona si statii de autobuz.
€46,000

2 camere, et.3, zona Cora

Cora

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
9Picture(s)
Apartament 2 camere situat la etajul 3 la doi pasi de supermarketul Cora Bacau, fostul bloc a fost reabilitat si modificat in intregime, lasandu-se astfel Albedra Residence. Mai exact, dezvoltatorii au refacut imobilul de la zero cu materiale de calitate. Practic, imobilul a fost recompartimentat la 48 apartamente cu doua si unul cu trei.
€35,500

Bloc 2015, 3 decomandate-semimobilat

Centru

2Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat intr-un bloc construit in 2015, la etajul 2. Blocurile au fost construite cu simt de raspundere si cu materiale de cea mai buna calitate, sunt prevazute cu lift propriu, finisajele sunt premium. Zona este buna, la intrarea in oras, langa Podul de la Serbanesti.
€70,000

Penthouse, 2 decomandate, Narcisa

Republicii (URA)

1Bedroom(s)
2Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Narcisa, pe strada Bicaz, intr-un bloc construit in 1980, la etajul 7. Apartamentul poate fi transformat intr-un Penthouse deosebit, care iti ofera o priveliste frumoasa asupra orasului, iar datorita orientarii Vestice vei trai apusuri de neuitat alaturi de cei dragi.
€25,900

Bloc nou 2015, zona Nord, toate imbunatatirile

Nord

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat intr-un bloc nou construit in 2015, in zona de Nord a orasului. Apartamentul are o suprafata generoasa de 67 mp, este situat la parter, dispune de 2 bai, finisaje premium, toate imbunatatirile posibile. Se poate achizitiona si boxa la subsol si loc privat de parcare.
€64,900

2 decomandate, Orizont,imbunatatit

Orizont

1Bedroom(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona Orizont, pe strada Marasesti, la parterul unui bloc construit in 1984. Zona este buna, cu statii de autobuz langa, la 1 minut distanta de Piata Sud, Profi, etc.
€39,900

2 decomandate, et.3, Energiei

Energiei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Energiei, langa Pambac, la etajul 3. Apartamentul a fost renovat de curand, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi interioare schimbate noi, baia si bucataria renovate. Baia este prevazuta cu geam pentru aerisire. Zona este excelenta, la 1 minut distanta de centru, Sc. Generala Al. I.
€41,500

3 semidecomandate, etaj 1, Cornisa

Cornisa

2Bedroom(s)
6Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere semidecomandat, situat in zona Cornisa,la etajul 1 unui bloc cu 4 etaje.Apartamentul dispune de o suprafata generoasa de 64 mp.Zona este linistita, cu multa verdeata si vecini buni, spatii de joaca pt copii, scoli si gradinite in apropiere.
€43,500

2 camere Cornisa Mobilat si Utilat

Cornisa

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandate situat in zona Cornisa, la parterul unui bloc cu 4 etaje. Apartamentul dispune de o suprafata genereasa, mai excat 48 MP UTILI, cu bucatarie mare, si are toate imbunatatirile: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie cu termosistem la exterior, izolatie in pardoseala, usi chimbate, etc.
€37,900

2 decomandate, et.1, Energiei - Renovat LUX

Energiei

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada Energiei, la etajul 1 intr-un bloc construit in 1983. Apartamentul a fost renovat complet in 2018, in regim propriu ( nu a fost facut pentru vanzare ), cu materiale de cea mai buna calitate. S-a acordat o atentie deosebita la finisaje. Dispune de toate imbunatatirile.
€49,900
135 Results returned.Per Page

Oferte de vanzare. Vanzare apartamente si garsoniere in Bacau. Vile de vanzare.