Proprietati

Proprietati
4 (80.45%) 89 vote[s]

Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Sorteaza dupa
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

3 decomandate, et. 2, Mobilat - Alecu Russo - Cornisa

Alecu Russo

2Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat pe strada Alecu Russo - Cornisa, la etajul 2 intr-un bloc prevazaut cu lif. Apartamentul este renovat modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, izolatie la exterior, prevazut cu 2 balcoane ( 1 la sufragerie si unul la bucatarie ). Apartamentul se vinde mobilat complet.
€51,900

Cladire - 5 apartamente - Republicii - Auchan

Republicii (URA)

19Bedroom(s)
6Picture(s)
In atentia INVESTITORILOR !!!Va propunem spre vanzare o cladire situata in zona Republicii - Auchan, construita in anul 2008, intr-o zona rezidentiala noua. Cladirea are regim de inaltime de D+P+1+M, construita din cadre de beton armat cu pereti din caramida Porotherm de 35 mm, pereti despartitori din caramida de beton, izolata cu termosistem la exterior, tamplarie din PVC Gealan, etc.
€269,900

Casa de vanzare Gioseni

Centru

3Bedroom(s)
17Picture(s)
Va propunem spre vanzare o casa din caramida , construita in 1970, si renovata modern, situata in Gioseni, la 20 km distanta de orasul Bacau. Gospodaria se intinde pe o suprafata de 1170 mp, dinc are 498 mp sunt curti constructii ( betonate) iar 672 mp sunte teren arabil.
€34,500

2 decomandate, et. 1, Centru, semi-mobilat

Centru

1Bedroom(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate situat in centrul orasului, vis- a -vis de Scoala Alexandru Ioan Cuza ( fosta Scoala nr. 19), la etajul 1 din 4.
€47,500

2 camere,et.2, Mobilat si Utilat, Centru

Centru

1Bedroom(s)
10Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona ultracentrala, la etajul 2 din 4, intr-un bloc fara bulina, reabilitat de Primaria Bacau. Apartamentul a fost ras de la placa si renovat complet, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, instalatii electrice si sanitare refacute, usi de interior schimbate, gresie, faianta, etc.
€44,900

Apartament 2 camere, renovat, Milcov

Milcov

1Bedroom(s)
7Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semi-decomandate, situat la parter pe strada Milcov. Apartamentul este renovat modern, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, usi interior schimbate, parchet, gresie, faianta etc. Baia este prevazuta cu geam pentru aerisire. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
€32,000

Mioritei, 3 camere, et. 2

Mioritei

2Bedroom(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, semi-decomandate, situat in zona Mioritei, vis-a-vis de Profi si Restaurantul Miorita, la etajul 2 din 4. Apartamentul este ideal pentru o familie tanara care vrea sa-l renoveze modern dupa propriul gust. Bucataria poate fi marita prin demolarea celor 2 boxe. Este debransat de la termoficare deci se poate monta centrala termica fara probleme.
€36,500

2 camere, renovat, mobilat si utilat, Milcov

Milcov

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere semi-decomandate, situat in zona Milcov, la parter, intr-un bloc reabilitat temric de Primaria Bacau. Locuinta este renovata modern, dispune de tampalrie din PVC cu geam din termopan, parchet in camere, usi schimbate, gresi si faianta in bucatarie si baie ( baia prevazuta cu geam pentru aerisire), etc. Imobilul se vinde mobilat si utilat.
€31,500

2 decomandate, et.1, Banca Nationala - Centru

Banca Nationala

1Bedroom(s)
9Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Banca Nationala, la 1 minut de mers pe jos de centrul orasului Bacau. Locuinta este ampalsata la etajul 1 si beneficiaza de un balcon mare de 8 mp pe lungimea sufrageriei si a dormitorului.
€44,900

2 decomandate, et.1, bloc 1980, Narcisa

Narcisa

1Bedroom(s)
11Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat la Narcisa, pe strada Republicii, blocul de langa pod, construit in 1980, la etajul 1 din 4. Apartamentul are potential, fiind prevazut cu bucatarie mare, cu boxa care paote fi data jos, hol mare dreptunghiular, living-room spatios cu iesire pe balcon, dormitor incapator.
€36,900

3 decomandate, et.1, Bloc 2008

Orizont

2Bedroom(s)
23Picture(s)
Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita, situata in zona Orizont - Letea, zona rezidentiala, cu constructii noi si case independente de locuit. Locuinta este amplasata intr-un bloc construit in anul 2008, la etajul 1 din 4 si beneficiaza de loc privat de parcare ( cumparat de proprietar cu acte ).
€68,900

2 camere, Bloc 2017, LUX

Nord

1Bedroom(s)
20Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona de Nord a orasului, intr-un bloc construit in 2017 intr-un cartier rezidential nou. Apartamentul este situat la etajul 4 din 6, intr-un bloc care beneficiaza de lift nou, construit pe structura de beton arman, cu zidarie Ytong, de cea mai buna calitate.
€45,000
80 Results returned.Per Page

Oferte de vanzare. Vanzare apartamente si garsoniere in Bacau. Vile de vanzare.


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory