Inchiriere

 Inchiriere apartamente si garsoniere in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

Penthouse ultracentral, LUX, va fi mobilat

Centru

3Bedroom(s)
In zonaParking(s)
13Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre inchiriere un Penthouse cu 4 camere, situat in zona ultracentrala, pe bulevardul Unirii, vis-a-vis de Liceul Economic. Apartamentul a fost renovat modern, totul schimbat (inclusiv instalatii termice si electrice), usi interiaore noi, parchet in camere nou montat, etc. Urmeaza a fi mobilat.
€400

2 camere de inchiriat, renovat complet, Aleea Ghioceilor

Zimbru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Aleea Ghioceilor, la etajul 1. Apartamentul a fost renovat complet, finisajele sunt de cea mai buna calitate, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, inzolatie, balcon pe toata lungimea apartamentului, etc. Sa acordat o atentie deosebita finisajelor.
€250

Bloc 2016, LUX, mobilat si utilat

Nord

Loc PrivatParking(s)
9Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in zona de Nord a orasului, la 2 minute distanta de Arena MALL. Apartamentul este amplasat intr-un bloc construit in 2016, dispune de absolut toate imbunatatirile, este mobilat si utilat. Veti fi primul chirias. Apartamentul dispune de loc privat de parcare si boxa la subsol.
€250

3 camere,et.1, mobilat, Republicii

Republicii (URA)

In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, semidecomandate, situat pe strada Republicii, la etajul 1. Apartamentul dispune de imbunatatiri multiple dintre care enumeram aici: centrala termica, izolatie cu termosistem la exterior, tamplarie din PVC cu geam din termopan, rulouri exterioare, etc.
€199

2 camere decomandate, mobilat si utilat

Nord

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona NOrd, in imediata apropiere a scolii Mihail Sadoveanu, Profi, Parcul Nord, Arena MALL, etc.
€200

2 decomandate,Bloc 2015-CORA

Centru

Loc PrivatParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate situat la etajul 1, intr-un bloc construit in 2015, in zona Cora. Apartamentul dispune de finisaje premium, este mobilat si utilat complet, are toate imbunatatirile posibile. Zona este excelenta la 1 minut distanta de centrul orasului, hyepermarketul Cora, Lidl, Insula de Agrement, etc.
€300

3 decomandate,Lux,Bloc 2015,Mobilat si Utilat

Nord

Loc PrivatParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre inchirere un apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Nord , intr-un bloc construit in 2015. Apartamentul este la etajul 3, dispune de absolut toate imbunatatirile, este mobilat si utilat complet. Cei care vor inchiria aprtamentul vor beneficia si de 2 locuri de parcare. Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati.
€530

2 camere mobilat si utilat Cornisa- Orizont

Orizont

In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in spatele fostului cinematograf Orizont. Apartamentul este mobilat si utilat complet, este situat la etajul 4, si dispune de aer conditionat. Chiria este negociabila. Pentru cei interesati nu ezitati sa ne contactati.
€199

2 camere Orizont - Imbunatatit

Orizont

In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in zona Orizont, langa Podul de la Narcisa. Apartamentul este situat la etajul 4, cu sarpanta construita, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, centrala termica, parchet in camere, izolatie pe exterior. BUCATARIA VA FI MOBILATA SI UTILATA DE PROPRIETAR. Pentru mai multe informatii sau detalii va stam la dispozitie.
€150

2 camere,et. 2, Bistrita Lac - Finisaje Moderne

Bistrita Lac

In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in Bistrita Lac , la 1 minut distanta de Cora, Adriatica, Insula de Agrement, etc. Apartamentul este amplasat la etajul 2 din 4, intr-un bloc construit in 1985, este pe mijlocul blocului si orientat catre rasarit.
€250

2 camere Neagoe Voda - Banca Nationala

Banca Nationala

In zonaParking(s)
11Picture(s)
VA propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat pe strada Neagoe Voda, la parter( este un parter inalt). Apartamentul este renovat modern, dispune de centrala termica, tamplarie din PVC cu geam din termopan, rulouri la geamuri, izolatie cu termosistem la exterior. Doar bucataria este mobilata. Pentru cei interesati nu ezitati sa ne contactati.
€150

Apartament 2 camere Centru - Adriatica

Centru

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona centrala, langa magazinul Adriatica, Liceul Sportiv, 1 minut distanta de Hypermarketul CORA si Insula de Agrement. Apartamentul dispune de toate imbunatatirile din care enumeram aici: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, etc. Locuri de parcare sub geam.
€200
13 Results returned.Per Page

Te-ai saturat de inchiriat apartamente? Vezi apartamente de vazare in Bacau

Inchiriere apartamente, garsoniere, spatii comerciale, spatii birouri, cladiri in Bacau