Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

3 camere deosebit, St. cel Mare, Vamina

QR Code
Descriere

Group IMOB | Agentie imobiliara Bacau

Va propunem spre vanzare apartament cu 3 camere in zona Stefan cel Mare.
Este vorba despre un apartament cu 3 camere semidecomandate, in blocul Vamina, amplasat la etajul 3.
Locuinta face parte din complexul de apartamente Andromeda, unul dintre cele mai vestite complexe rezidentiale din Bacau.
Zidurile exterioare sant executate din cărămidă Porotherm, o premieră în domeniu iar compartimentarile interioare sant din zidărie de blocuri ceramice. Tamplaria exterioară este din PVC de culoare alb, cu termopan iar tamplaria interioară, din lemn. Subsolul imobilului este destinat locurilor de parcare, accesul între nivele facandu-se prin intermediul unei scări şi a 2 lifturi cu acces şi la subsol. Pentru siguranţa imobilului, terenul de fundare a fost consolidat cu piloţi din beton de 13 m lungime, o premieră în oraşul Bacău, asigurându-se astfel o comportare deosebită în cazul unor calamităţi. Fiabilitatea este asigurată şi de calitatea materialelor folosite, garanţia fiind experienţa în domeniu a dezvoltatorului VAMINA, o firmă de prestigiu pe piaţa materialelor de construcţii din România. Amplasamentul conferă imobilului o legătură rapidă cu utilităţile oraşului, acesta fiind situat în imediată vecinătate a Arenei Mall. Apartamentele sînt dotate cu instalaţii electrice, termice şi sanitare interioare moderne de calitate superioară, în conformitate cu normele legale în vigoare, plus instalaţii speciale de cablu TV, internet şi interfon. Fiecare apartament este dotat cu instalaţii proprii de încălzire chiar şi climă.
Apartamentul este compus din living, 2 dormitoare, bucatarie, baie.
Blocul este deservit de 2 lifturi.
Ca locatie, se afla intr-o zona complet urbanizata a orasului, in apropiere de statiile de transport public in comun, Arena Maal si tot complexul de magazine specifice zonei Stefan cel Mare, inclusiv scoli, banci, statii de alimentare carburant auto…
Apartamentul poate fi o alegere de succes pentru dumneavoastra, el distingandu-se prin gradul de modernizare a constructiei, elemente de inalta calitate, amplasament si nu in ultimul rand raportul calitate – pret, care este unul supraunitar.

Detalii Oferta
ID Oferta : 1964
Pret : €77,900
Tip oferta : Apartament 3 camere
Etaj : 3
Compartimentare : Decomandat
Camere : 3
Suprafata : 62
Strada : Stefan cel Mare
An constructie : 2008
Tip Oferta : Vanzare
Camere : 3
Apartament 3 camere Vanzare
  • ID Oferta : 1964
  • Camere : 3
  • Vizualizari : 38 in 248 zile
€77,900
Informatii Agent
Group Imob
Str. 9 Mai 35 A
Contacteaza-ma
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern
Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory