Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Vila remarcabila P+1, Serbanesti

QR Code
Descriere

Agentia imobiliara GROUP IMOB, va propune spre vanzare o vila deosebita, situata pe strada Calea Romanului, in cartierul Serbanesti. Locatia este deosebita, la 2 minte distanta de centrul orasului Bacau, ferita de zgomotul produs de traficul intens stradal. Vila a fost construita in anul 2009, este amplasata pe un teren cu o suprafata totala de 1700 mp ( 1200 curte si 500 padure si livada), racordat la toate utilitatile (gaz,curent, canalizare, etc). Regimul de inaltime a proprietatii este P+1 avand urmatoarea compartimentare:
– la parter dispunem de un hol mare la intrare din care se face accesul in living-room (prevazut cu semineu), bucataria cu zona de servit masa, camara, etc. Tot din hol se face catre un grup sanitar si accesul in garaj si la etaj.
– la etaj sunt prevazute 3 camere ( dormitoare), din care un dormitor matrimonial prevazut cu semineu propriu si baie en suite ( baie proprie), un al doilea grup sanitar., si o zona amenajata ca birou. Suprafata totala locuibila a proprietatii ( in care este inclusa si suprafata garajului) este de 250 mp.
Zidaria constructiei este realizata din caramida de import (5o cm latime) si acoperita cu termosistem la exterior, construita pe cadre de buloni din otel, introdusi la 6 m adancime, avand o rezistenta seismica de 9 G Richter. Alimentarea cu energie electrica este monfazica si trifazica si posibilitate de a fi racordata la generator de electricitate in cazul unei avarii la instalaia electrica de alimentare. Incalzirea se face printr-o centrala termica prin condensare, vila beneficiind de incalzire in pardoseala cat si incalzire clasica cu calorifere. Este prevazuta cu instalatie de deurizare si tratare a apei si instalatie de filtrare prin osmoza. Imobilul este acoperit cu tabla Gerard, importata din Noua Zeelanda, tabla din roca vulcanica, cu proprietati ignifuge, cosurile celor 2 seminee sunt cosuri duble marca Schiedel, cu autocuratare, tamplaria este Rehau de cea mai buna calitate. In spatale proprietatii este zona de gratar (cu cuptor, loc de luat masa, sursa de apa, etc), crama si magazie pentru depozitare. Vila dispune de instalatie de aer conditionat, garajul dispune de incalzire si usi electrice, la fel si portile de la intrarea in proprietate sunt electrice. Se accepta si schimb cu apartament cu 3 camere decomandate, zona buna, etaj 1 sau 2 cu sau fara imbunatatiri.
Este o proprietate pe care o recomand cu caldura. Pretul este foarte usor negociabil. Merita investita. Este locuinta ideala pentru tine si familia ta.

Detalii Oferta
ID Oferta : 1862
Pret : €200,000
Tip oferta : Case/Vile
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Camere : 4
Suprafata : 255
Strada : C-lea Barladului
An constructie : 2009
Tip Oferta : Vanzare
Camere : 4
Case/Vile Vanzare
  • ID Oferta : 1862
  • Camere : 4
  • Vizualizari : 95 in 128 zile
€200,000
Informatii Agent
Group Imob
Str. 9 Mai 35 A
Contacteaza-ma
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern
Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory