Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Case autonome, Magura

QR Code
Descriere

  Agentia imobiliara GROUP-IMOB propune spre vanzare  case autonome, in comuna Magura.

Ansamblul este alcatuit dintr-o casa de lemn, o casa de caramida si o bucatarie de vara, curte si gradina.

Casa de lemn P+M este fabricata din barne de brad fasonate, ignifugata, este anvelopata termic , tencuita exterior-interior. Este compusa din living, trei dormitoare, doua bai, bucatarie, camara, terasa mare la parter si doua balcoane si este acoperita cu tabla Lindab. Are centrala termica, panouri solare pentru apa calda, este racordata la reteaua comunala de apa potabila si canalizare, dar are si sursa proprie de apa cu sistem de dedurizare si filtrare special si fosa septica. Finisajele sunt,  gresie, faianta si var lavabil.

Casa de caramida Poroterm P+M, este anvelopata termic, tamplarie din PVC si este acoperita cu tabla Lindab. Este compusa din living, doua dormitoare, doua bai, bucatarie, hol intrare, camara si beci. Are centrala termica proprie, panouri solare pentru apa calda, este racordata la reteaua comunala de apa potabila si canalizare, dar are si sursa proprie de apa cu sistem de dedurizare si filtrare si fosa septica. Finisajele sunt,  gresie, faianta si var lavabil.

Bucataria de vara este din caramida Poroterm, acoperita cu panouri bituminate si are mansarda semideschisa. Are beci mare si o camara. Este anvelopata termic, incalzirea facandu-se cu lemne dar este si racordata la centrala termica a casei de zidarie.

Curtea este betonata si este prevazuta cu rigole de scurgre a apei pluviale, dar sunt si spatii verzi.

Complexul este prevazut si cu o fantana exterioara, reprezentand sursa de apa pentru irigarea gradinii, gradina care este prevazuta si cu cismea si grup sanitar propriu, finisat cu gresie si faianta.

Destinat locuirii, intregul complex, impecabil sistematizat, poate fi o alegere inspirata pentru familiile dumneavoastra, dar poate constitui si un obiectiv turistic. 

Detalii Oferta
ID Oferta : 1797
Pret : €195,000
Tip oferta : Case/Vile
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Camere : 8
Suprafata : 293
Strada : Valea Magurii
An constructie : 2011
Tip Oferta : Vanzare
Camere : 8
Case/Vile Vanzare
  • ID Oferta : 1797
  • Camere : 8
  • Vizualizari : 197 in 319 zile
€195,000
Informatii Agent
Group Imob
Str. 9 Mai 35 A
Contacteaza-ma
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern
Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory