Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Vila Narcisa

Narcisa

QR Code
Descriere

Vrei sa locuiesti la casa dar nu vrei sa faci naveta?

Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita, situata in zona Narcisa – Bacau.

Vila P+1 construita in 2006, in regim propriu ( NU ESTE CONSTRUITA DE DEZVOLTATORI ), pe structura de beton armat cu zidarie portanta din caramida de tip Brikson pusa pe lat ( grosime pereti 60 cm ). Prin designul gandit s-a urmarit crearea unei ambiante placuta pentru ocupantii locuintei, care sa-si poata desfasura activitatea zilnica in conditii optime de temperatura, umiditate, ventilatie, iluminare, etc.

La parter locuinta are o bucatarie in legatura cu un spatiu de depozitare, un spatiu polivalent compus din living-room si un loc de luat masa, la intrare un spatiu de primire si un grup sanitar. Accesul intre niveluri se face pe o scara situata in legatura directa cu spatiul de primire. La etaj sunt amplasate 3 dormitoare, dintre care unul matrimonial, fiecare din ele avand acces pe terasa proprie, si un grup sanitar principal.

Tamplaria este de tip PVC cu geam din termopan.

Totul a fost gandit si construit cu simt de raspundere. Suprafata utila a locuintei este de aproximativ 200 mp. Vila este izolata cu termosistem de 10 cm la exterior. Are un confort termic excelent. Incalzirea se realizeaza printr-o centrala termica proprie, pe gaz, iar in living-room cat si in dormitorul matrimonial au instalate 2 sobe (pe gaz ) pentru a creea o atmosfera de neuitat in zilele reci de iarna.

Imobilul este racordat la 2 surse de apa: canalizarea orasului si la o fantana proprie printr-un hidrofor submersibil pentru a beneficiia de alimentare cu apa si pe timpul avariilor de la sistemul centralizat de alimentare cu apa a orasului Bacau.

Proprietatea este amplasata pe un teren cu o suprafata de 1500 mp si beneficiaza de 2 cai de acces. Pe partea din spate a terenului au fost plantati butuci de vie. 

Imobilul este nelocuit de 6 ani de zile si se doreste vanzare pentru ca noii proprietari sa se bucure de acceasta investitie.

Crezi ca aceasta proprietate este ideala pentru tine? Suna si programeaza o vizionare. Nu vei fi dezamagit.

Detalii Oferta
ID Oferta : 1519
Pret : €149,000
Tip oferta : Case/Vile
Etaj : 2
Compartimentare : Decomandat
Camere : 4
Suprafata : 260 MP
Strada : Narcisa
An constructie : 2006
Tip Oferta : Vanzare
Camere : 4
Baie
Localizare
Zona : Narcisa
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Case/Vile Vanzare
  • ID Oferta : 1519
  • Camere : 4
  • Vizualizari : 798 in 577 zile
€149,000
Informatii Agent
Contacteaza-ma
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern
Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory