Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Vila de vanzare Cartierul CFR

Bacau

QR Code
Descriere

Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita situata in cartierul CFR la cateva minute distanta de centrul orasului Bacau.

Imobilul propus spre vanzare este situat pe un teren cu o suprafata de 508 mp, imprejmuit cu garduri cu fundatie din beton, cu deschidere la 2 strazi principale.
Locuinta a fost construita in anul 2002, in regim propriu ( nu este construita de dezvoltatori ), folosindu-se materiale de cea mai buna calitate. Regimul de inaltime al constructiei este D+P+1+M, avand amprenta la sol de 132 mp, avand urmatoarea compartimentare:
– la Demisol avem o suprafata utila de 112.63 mp, cu un hol mare din care se face accesul in cele 6 incaperi amenajate;
– la Parter avem o suprafata construita de 132 mp, din care avem o suprafata utila de 105.54 mp, compartimentat cu hol mare pe mijloc cu acces in 2 camere, baie si bucatarie;
– la Etaj avem o suprafata utila de 105.29 mp, la cre se adauga suprafata celor 3 terase, insumand in total 132 mp, fiind compartimentat in 4 camere ( dormitoare ), hol si grup sanitar;
– la Mansarda avem o suprafata de 70.55 mp de tip open space, viitori proprietari avand optiunea de a o compartimenta dupa propriul gust.
Suprafata totala a constructiei este de 447 mp.

Imobilul este racordat la toate utilitatile ( energie elegtrica, gaz, apa, canalizare, etc) iar in curte dispunem o fantana pentru alimentarea cu apa in cazul avariilor la reteaua de alimentare cu apa a orasului. Pe teren este construit si un garaj cu o suprafata de 28 mp, la subsolul acestuia fiind amenjat si un beci, iar pe acoperis a fost amenajata o terasa. Curtea este amenjata complet si este acoperita cu gazon si dale de beton.
Zona este foarte linistita, cu numeroase locuri de parcare, in cazul in care nu doriti sa parcati masina in garaj.
Proprietatea se preteaza atat ca locuinta de familie cat si pentru a fi transformata in spatiu comercial ( clinica medicala, azil de batrani, spatii de birouri, etc). Fundatia cladirii suporta construirea unor noi etaje daca se doreste.

Detalii Oferta
ID Oferta : 1421
Pret : €195,000
Tip oferta : Case/Vile
Etaj : 3
Compartimentare : Decomandat
Camere : 13
Suprafata : 447
Strada : Cartierul CFR
An constructie : 2002
Tip Oferta : Vanzare
Camere : 13
Baie : 2
Localizare
Zona : Bacau
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Case/Vile Vanzare
  • ID Oferta : 1421
  • Camere : 13
  • Vizualizari : 3231 in 885 zile
€195,000
Informatii Agent
Contacteaza-ma
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern
Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory