Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Vila cocheta Hemeius Mobilata si Utilata

Centru

QR Code
Descriere

Daca te-ai saturat de zgomotul si agitatia orasului sau daca esti in cautarea unui mediu linistit cu aer curat si vecini buni atunci noi avem proprietatea ideala pentru tine !!!

Va propunem spre vanzare o casuta deosebita situata pe varianta Margineni – Hemeius, chiar la intrarea in Hemeius, la 150 de metri distanta de strada principala, cu acces pe drum privat luminat si pietruit. Imobilul este nou, a fost construit in anul 2018, cu materiale de cea mai buna calitate, fundatie si structura cu stalpi din beton, pereti din caramida Porotherm, cu placa de beton turnata deasupra. Regimul de inaltime este de P+M, doar parterul fiind amejat si finisat , deasupra putand fi amenajate 1 sau 2 dormitoare si un grup sanitar ( instalatia este trasa la mansarda). Casa este acoperita cu tabla de calitate extra, Bilka, dispune de izolatie cu termosistem la exterior (EPS 80), izolatie in pardoseala si plafon, tamplarie din PVC cu geamuri din termopan triplex si este incalzita printr-o centrala termica proprie pe gaz. Are un confort termic foarte bun atat pe timpul verii dar mai ales pe timpul iernii. Pentru o ambianta placuta in living-room dar si ca o sursa extra de incalzire, proprietarii imobilului au montat un semineu cu ardere pe lemne. Proprietatea este racordata la reteau de apa, internet, televiziune, etc, pentru a beneficia de toate avantajele pe care le ai la bloc. S-a acordat o mare atentie la partea de finisaje, fiind de calitate Premium. Nu exista nici un defect. Din punct de vederea al compartimentarii la parter beneficiati de un living-room mare si bine luminat natural cu bucatarie de tip open space, 2 dormitoare mari si spatioase si un grup sanitar. Din iesirea din bucatarie se face accesul pe o terasa mare, acoperita unde te vei bucura alaturi de cei dragi de nenumarate BBQ-uri in zilele libere. Curtea are o suprafata de 564 mp, si este imprejmuita cu gard, fiind amenajata si acoperita cu gazon partial, cu casuta (magazie) in spate pentru depozitare sub care a fost construit un beci spatios. Pe lateralul casei este amenajat un leagan din lemn iar in fata este montata o mini fantana arteziana. Amprenta la sol a imobilului este de 94 mp. Locuinta se vinde mobilata si utilata. Mobila este noua, facuta pe comandata cu materiale de calitate sporita ( se ofera garantie pe 2 ani) la fel si in cazul electrocasnicelor ( cuptor electric, plita cu gaz, masina de spalat vase, masina de spalat rufe cu uscator, frigider) se ofera garantie pe 5 ani.

Nu mai necestia alte investitii. Doar te muti !!!

Zona este foarte buna, la 5minute distanta de centrul orasului, Din curte vei beneficia de o panorama superba catre orasul Bacau.

Vrei sa te convingi? Noi te asteptam la o vizionare.

Detalii Oferta
ID Oferta : 1419
Pret : €84,900
Tip oferta : Case/Vile
Etaj : 1
Compartimentare : Decomandat
Camere : 3
Suprafata : 94 mp
Strada : Varianta Margineni Hemeius
An constructie : 2018
Tip Oferta : Vanzare
Camere : 3
Baie : 1
Imbunatatiri
Incalzire : Centrala Termica
Balcon
Boxa
Parcare
Mobilat
Localizare
Zona : Centru
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Case/Vile Vanzare
  • ID Oferta : 1419
  • Camere : 3
  • Vizualizari : 999 in 284 zile
€84,900
Informatii Agent
Contacteaza-ma
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern
Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory