Proprietati

Proprietati
4.3 (86.43%) 28 votes

Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Vila Luncani - Mobilata si Utilata

Bacau

QR Code
Descriere
Proprietati
4.3 (86.43%) 28 votes

Va oferim spre vanzare o vila deosebita, situata in Luncani, intr-o zona foarte linistita, langa padure, inconjurata de natura. Locuinta a fost finalizata in 2012, construita cu materiale de cea mai buna calitate (structura de beton armat cu zidarie din caramida), acordandu-se mare atentie la detalii si finisaje. Vila are un regim de inaltime de P+1+M fiind compartimentata in felul urmator:
-la parter dispuneti de un living mare cu bucatarie open – space cu 2 intrari din cele doua terase (una in fata proprietatii si una in spate), un grup sanitar si o camera tehnica ( camera centralei din care se face accesul la subsol in beciul casei)
– la etaj sunt 2 dormitoare spatioase ( din dormitorul principal se iese pe o terasa cara va ofera o panorama superba asupra zonei Luncani) si un grup sanitar.
– mansarda a fost amenajata complet, se poate transforma in dormitoare, etc.
Vila are un confort termic excelent, este izolata la exterior cu termosistem de 100 EPS, iar incalzirea se poate face prin 2 modalitati: este pravazuta cu o centrala termica pe gaz si o centrala termica electrica. Locuinta este amplasata pe un teren de peste 806 mp, la poalele padurii, pe care trece un apa unui izvor, dispune de un foisor din lemn cu loc pentru gratar( gratar zidit din caramida). Datorita zonei pitoresti in care este amplasata vei putea trai clipe de neuitat, si iti vei gasi linistea sufleteasca atat tu cat si familia ta.
Proprietatea se vinde mobilata si utilata complet, la cheie, mobila fiind de calitate superioara, in stare excelenta. Doar te muti fara alte investitii. Pentru orice alte informatii sau pentru stabilira unei vizionari nu ezitati sa ne contactati. Este o oferta pe care o recomandam cu caldura. Merita achizitionata.

Detalii Oferta
ID Oferta : 1166
Pret : €89,900
Tip oferta : Case/Vile
Etaj : 3
Compartimentare : Decomandat
Suprafata : aprox 160 mp
Strada : Luncani
An constructie : 2012
Tip Oferta : Vanzare
Dormitor : 3
Baie : 2
Imbunatatiri
Incalzire : Centrala Termica
Balcon
Boxa : Subsol
Parcare : Loc Privat
Mobilat : Mobilat complet
Localizare
Zona : Bacau
Longitude : E0° 0' 0''
Latitude : N0° 0' 0''
Case/Vile Vanzare
  • ID Oferta : 1166
  • Dormitor : 3
  • Visits : 5010 in 688 days
€89,900
Informatii Agent
Contacteaza-ma

Oferte de vanzare. Vanzare apartamente si garsoniere in Bacau. Vile de vanzare.


Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory