Apartamente, garsoniere si vile de vanzare in Bacau

 

Garsoniera la cheie, confort 1

QR Code
Descriere

Group IMOB | Agentie imobiliara Bacau

Bine ati venit in cartierul rezidential Gradinna cu Magnolii! Va invitam sa descoperiti o oaza de eleganta si confort in aceasta garsoniera moderna, disponibila acum spre vanzare.
Aceasta garsoniera deosebita, confort 1, este pozitionata intr-o constructie relativ noua si vine la la pachet cu toate facilitatile de care aveti nevoie. De la centrala termica pe gaz si geamurile termopan, pana la izolatia termica exterioara si parchetul de calitate, fiecare detaliu a fost gandit pentru a va oferi un confort deplin si o atmosfera placuta.
Interiorul este definit de un design modern si intim, iar combinatia culorilor completeaza perfect standardul de clasa al acestei locuinte. Va veti simti cu adevarat acasa in acest spatiu primitor, unde fiecare element a fost atent selectat pentru a va oferi o experienta de neuitat.
Amplasata la periferia orasului, intr-o zona urbanizata cu o vegetatie abundenta, aceasta garsoniera va ofera linistea si confortul pe care-l cautati. Aici veti putea sa va bucurati de aerul proaspat si de frumusetea naturii, fara a renunta la avantajele unei locatii bine conectate la infrastructura orasului.
Aceasta garsoniera este alegerea perfecta pentru cei care apreciaza eleganta si confortul. Contactati-ne astazi pentru a programa o vizionare si pentru a descoperi toate beneficiile pe care le ofera aceasta proprietate extraordinara.

Detalii Oferta
ID Oferta : 2004
Pret : €50,000
Tip oferta : Garsoniera
Etaj : Parter
Compartimentare : Nedecomandat
Camere : 2
Suprafata : 33
Strada : Gradina cu Magnolii
An constructie : 2007
Tip Oferta : Vanzare
Camere : 2
Garsoniera Vanzare
  • ID Oferta : 2004
  • Camere : 2
  • Vizualizari : 3 in 15 zile
€50,000
Informatii Agent
Group Imob
Str. 9 Mai 35 A
Contacteaza-ma
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern
Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory