Apartamente 2 camere

Apartamente cu 2 camere de inchiriat in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
  • Featured
Grid
List

2 decomandate - Tic Tac - mobilat si utilat !!!

Tic Tac

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate situat in zona Tic Tac, vis-a-vis de Politia Judeteana, Spitalul Judetean Bacau, Universitatea Alecsandri si Colegiul Stefan cel Mare (Pedegogic). Apartamentul este amplasat intr-un bloc construit in 1986, la etajul 6 din 8, cu lift propriu. Ofera o panorama superba spre Parcul Cancicov.
€250

2 camere de inchiriat, renovat complet, Aleea Ghioceilor

Zimbru

1Bedroom(s)
In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate, situat pe strada Aleea Ghioceilor, la etajul 1. Apartamentul a fost renovat complet, finisajele sunt de cea mai buna calitate, dispune de centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, inzolatie, balcon pe toata lungimea apartamentului, etc. Sa acordat o atentie deosebita finisajelor.
€250

Bloc 2016, LUX, mobilat si utilat

Nord

Loc PrivatParking(s)
9Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in zona de Nord a orasului, la 2 minute distanta de Arena MALL. Apartamentul este amplasat intr-un bloc construit in 2016, dispune de absolut toate imbunatatirile, este mobilat si utilat. Veti fi primul chirias. Apartamentul dispune de loc privat de parcare si boxa la subsol.
€250

2 camere decomandate, mobilat si utilat

Nord

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate, situat in zona NOrd, in imediata apropiere a scolii Mihail Sadoveanu, Profi, Parcul Nord, Arena MALL, etc.
€200

2 decomandate,Bloc 2015-CORA

Centru

Loc PrivatParking(s)
15Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate situat la etajul 1, intr-un bloc construit in 2015, in zona Cora. Apartamentul dispune de finisaje premium, este mobilat si utilat complet, are toate imbunatatirile posibile. Zona este excelenta la 1 minut distanta de centrul orasului, hyepermarketul Cora, Lidl, Insula de Agrement, etc.
€300

2 camere mobilat si utilat Cornisa- Orizont

Orizont

In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in spatele fostului cinematograf Orizont. Apartamentul este mobilat si utilat complet, este situat la etajul 4, si dispune de aer conditionat. Chiria este negociabila. Pentru cei interesati nu ezitati sa ne contactati.
€199

2 camere Orizont - Imbunatatit

Orizont

In zonaParking(s)
11Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in zona Orizont, langa Podul de la Narcisa. Apartamentul este situat la etajul 4, cu sarpanta construita, dispune de tamplarie din PVC cu geam din termopan, centrala termica, parchet in camere, izolatie pe exterior. BUCATARIA VA FI MOBILATA SI UTILATA DE PROPRIETAR. Pentru mai multe informatii sau detalii va stam la dispozitie.
€150

2 camere,et. 2, Bistrita Lac - Finisaje Moderne

Bistrita Lac

In zonaParking(s)
9Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat in Bistrita Lac , la 1 minut distanta de Cora, Adriatica, Insula de Agrement, etc. Apartamentul este amplasat la etajul 2 din 4, intr-un bloc construit in 1985, este pe mijlocul blocului si orientat catre rasarit.
€250

2 camere Neagoe Voda - Banca Nationala

Banca Nationala

In zonaParking(s)
11Picture(s)
VA propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat pe strada Neagoe Voda, la parter( este un parter inalt). Apartamentul este renovat modern, dispune de centrala termica, tamplarie din PVC cu geam din termopan, rulouri la geamuri, izolatie cu termosistem la exterior. Doar bucataria este mobilata. Pentru cei interesati nu ezitati sa ne contactati.
€150

Apartament 2 camere Centru - Adriatica

Centru

In zonaParking(s)
10Picture(s)
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in zona centrala, langa magazinul Adriatica, Liceul Sportiv, 1 minut distanta de Hypermarketul CORA si Insula de Agrement. Apartamentul dispune de toate imbunatatirile din care enumeram aici: centrala termica proprie, tamplarie din PVC cu geam din termopan, etc. Locuri de parcare sub geam.
€200
    10 Results returned.Per Page

    Te-ai saturat de inchiriat apartamente? Vezi apartamente de vazare in Bacau

    Inchiriere apartamente, garsoniere, spatii comerciale, spatii birouri, cladiri in Bacau