Vanzare

Vanzare
4.7 (94.81%) 27 votes

Esti in cautarea unei locuinte sau vrei sa faci o investitie? Cauta in lista noastra de apartamente si garsoniere de vanzare. Oferte imobiliare de vanzare in Bacau.

Apartamente  si garsoniere de vanzare in Bacau

Sort Option
  • Data adaugarii
  • Pret
  • ID Oferta
Grid
List

Garsoniera confort 1,etaj 2

Gara

In zonaParking(s)
6Picture(s)
Va propune spre vanzare o garsoniera situata in zona Gara, la etajul 2 intr-un bloc turn. Garsoniera este confort 1, cu o suprafata de 35 mp, dispune de centrala termica proprie si tamplarie din PVC cu geam din termopan. Este pe mijloc si orientata catre Sud.
€21,500

Apartament 3 camere Gara

Gara

10Picture(s)
Va propume spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Garii, vis-a-vis de statia Massaro. Apartamentul este la etajul 4 si este acoperit de sarpanta. Imobilul este prevazut cu balcon dublu, pe lungimea bucatariei si sufrageriei, 2 grupuri sanitare ( unul prevazut cu geam de aerisire). Incalzierea apartamentului se realizeaza prin centrala termica.
€40,000

Apartament 3 camere Mobilat

Bacau, Nord

In zonaParking(s)
13Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandate, situat pe strada 22 Decembrie langa noul supermarket Profi, la etajul 2 din 4. Zona este deosebita cu numeroase puncte de atractie in apropiere cum ar fi scoli generale si gradinite pentru copii, Arena MALL, Piata Mioritei, etc.
€61,900

Apartament 3 camere Ultracentral

Bacau, Centru

In zonaParking(s)
14Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat langa Parcul Trandafirilor, cu o panorama superba asupra zonei de centru a orasului Bacau. Apartamentul este situat la etajul 3 din 8 si dispune de absolut toate imbunatatirile. Finisajele de la interior sunt de cea mai buna calitate.Apartamentul se vinde mobilat complet, iar bucataria se vinde utilata.
€79,500

Vila mobilata si utilata - Bogdan Voda

Bacau

3Bedroom(s)
Loc PrivatParking(s)
19Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare o vila noua, construita in 2008, situata in Bogdan Voda, pe platou, langa Turnul de televiziune. Vila este desfasutara pe 2 etaje astfel: -parter: living-room , bucatarie, grup sanitar, camera centralei -etaj: 3 dormitoare (toate prevazute cu terasa proprie) si grup sanitar.
€83,000

3 camere decomandate,Banca Nationala

Banca Nationala

8Picture(s)
Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat pe strada Banca Nationala, la etajull 1. Apartamentul dispune de toate imbunatatirile si se vinde mobilat si utilat complet.
€53,900

Apratament 3 camere decomandate

Bacau, Gara

12Picture(s)
Va prezentam spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandate, situat pe strada Garii vis-a-vis de statia Massaro. Apartamentulare u suprafata generoasa, bucatarie mare spatioasa, 2 grupuri sanitare si este prevazut cu un balcon dublu pe lungimea sufrageriei si bucatariei. Cei interesati de apartament ne pot contacta oricand.
€40,900

Apartament 3 camere Orizont

Bacau, Orizont

10Picture(s)
Agentie imobiliara Group Imob va propune spre vanzare un apartament situat in zona Orizont, la parter, stradal. Apartamentul este renovat complet cu materiale de calitate superioara. Este dotat cu CT, termopane, rulouri exterioare metalice, usa metalica, usi interioare din lemn masiv, gresie, faianta, parchet, izolat interior si exterior, boxa in casa scarii, beci, loc parcare.
€46,900

Apartament 2 camere, etaj 1, Milcov

Bacau, Milcov

8Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob ofera spre vanzare un apartament situat pe strada Milcov, la etajul 1, orientat catre apus. Imobiul este amplasat intr-un bloc care urmeaza a fi reabilitat anul acesta, fiind inclus in programul de reabilitare al Primariei Bacau cu fonduri europene nerambursabile.
€28,500

Apartament 2 camere decomandate, etaj 1, Energie

Bacau, Energiei

15Picture(s)
Agentia imobiliara Group Imob va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Energiei, la etajul 2 al uni bloc bara. Din punct de vedere al compartimentari, apartamentul este decomandat, dispune de balcon la bucatarie si la living-room si de un dressing pe hol.
€42,500

2 camere, Miron Costin

Bacau, Cora

7Picture(s)
Agentia imobiliara GROUP IMOB va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat pe strada Miron Costin, langa gradinita Oblio. Din punct de vedere al compartimentari apartamentul este semidecomandat, este situat la etajul 4 cu sarpanta construita si dispune de centrala termica proprie.
€27,950
131 Results returned.Per Page

Nu ai gasit ce cautai? Cauta apartamente de vanzare in complexuri rezidentiale NOI din Bacau.

Apartamente si garsoniere de vanzare in blocuri NOI

Oferte apartamente de vanzare in Bacau. Cauta imobile

Oferte de apartamente si garsoniere de vanzare in Orasul Bacau.

Vezi Apartamente cu 2 camere de Vanzare

Apartamente is garsoniere de vanzare in Bacau
product image
Evaluare
1star1star1star1star1star
Evaluare clienti
3.5 based on 4 votes
Brand Name
Apartamente si garsoniere de vanzare in Bacau
Imobile
Apartamente si garsoniere

Anunturi gratuite - Roportal Articole - Roportal Link Exchange | Products And Prices
The list of link building products and prices currently offerd at LinkMarket.Net. WL - WebLinks Directory